Lída Okatá Odesláno Listopad 12, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 Ahoj všem, přestaly mi svítit potkávačky, vše ostatní svítí - žárovky jsou nové, pojistky jsou nové, ale zjistila jsem že na pojistce 20 a 21 není žádné napětí. Mám denní svícení - to taky nefunguje. vzadu svítí vše. Spínač jsem rozebrala a vyčistila, tam asi chyba nebude. Můžete někdo poradit? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 12, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 Ja bych sazel na ten otočný spínač světel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 12, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 Denní svícení máš dodělávané nebo originál z výroby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lída Okatá Odesláno Listopad 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 denní svícení je dodělávaný. spínač vypadá dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 12, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 (upraveno) Máš možnost si zapujčit funkční spínač světel a přepojit na otestování? Jen takto vyloučíš vadu tvého.Vypadat může dobře, ale některé věci se musí prostě řešit vylučovací metodou a zde ta možnost je obrázková. Upraveno Listopad 12, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 12, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 (upraveno) Změřit výstup z vypínače světel a výstup z přepínače světel, může to dělat i pačka pod volantem - přepínač Upraveno Listopad 18, 2020 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Listopad 12, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2020 Jestli jdou dálkový ( ne světelná houkačka) , u většiny denních svícení se musí zapnout spínač světel ( u origo/ molpir pri denním svícení dálkový jen probliknou) , tak je to přepínačem světel tzv páčka pod volantem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lída Okatá Odesláno Listopad 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2020 díky všem za rady - byla páčka pod volantem - přepínač na dálková s tempomatem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.