p2p Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 zalezi na roku co vsechno se musi menit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 mám to tak, a funguje v poho, stačí vyměnit jen zrcátka (mám MR 06), až se k tomu dostanu, natáhnu šalinu z A sloupku do jednotky okna na samostmavování zrcátka u řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas46 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Jen to teda shrnu, mám mr05 a koupim sklápěcí s kabelama i motorky ke stahovačkám, budou normálně fungovat (el. ovládání a vyhřívání) jen se budou sklápět jen pomocí čudlu, žádná dálka ani při zařazení zpátečky. Jo ?? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 na dálku půjdou, při zařazení zpátečky by bylo potřeba to P s pamětí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Pls co je to P s pameti... sedadla na sklapeni pri zpatecce nepotrebuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Rolba myslel paměťové, to co jsem měl na své, ted je na Scoutovi, tam to fachá, já vyměnil na své za ty stejná ale motorky mají jen 3dráty, čili počítám, že to nerozjedu, sice mám motorky ve dveřích co podporují sklápění, ale obávám se, že zrcátka to asi podporovat nebudou, nebo co máš ty v tom pravém, kolik drátů?? (P2P) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Jestli si dobre pamatuji tak celkove 10 nebo 11 dratu... 7 jde jenom na ovladani zrcatk... 2 na sklapeni a 2 na podvit... tak asi 11 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 počítal jsem to a do řidičova tuším 13 kablů (je tam i to stmavování) a do spolujezdcova 11 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas46 Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Kluci pomoc. Dal jsem na mojí mr2005 sklápěcí zrcátka. Vymenil jsem i kabely a motory stahovaček. Funguje sklápění na DO,blinkry,osvětlení nastupního prostoru,když dám klíček do zapalování tak se odklopí to je super, ale nefunguje mi ruční ovládání sklapění,vyhřívaní,naklápění obou zrcátek to pouze svítí a nefungují přední okenka, vubec ten celý panel na ovládaní nesvítí na něm nic nejde. Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas46 Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Tak ještě jsem se v tom chvíli hrabal a zjistil jsem ze mám přehozene motory stahovaček. Ale dával jsem je podle čísla jedničku za jedničku a dvojku za dvojku. No to je jedno. Tak jsem docílil všeho co má chodit. Ale nejde mi furt to ovládání stahování. Ani nesvítí nic. Stahovacka přes dálku funguje. Mám dat ovladani z mr2009? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 JJ to je nutné, bez toho to nevalí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Hrábek Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Trochu ozivim tema, po rade zdejsim mechanikem jsem si udelal predelavku na FL zrcatka... maji sklapeni . Musle jsem ale menit i motorky ve dverich.2x... Staci jenom prehodit a zapojit a samo nakodovat. Zadny problem s tim nebyl. Funkce sklopeni pri dani zpatecky funguje jenom kdyz mate i elektricke sedacky co ale ja nemam, tim padem mi tato funkce nejede... kodovani v priloze v obrazku... Auto mam MR 08 Pocitove je to podstatne vetsi plocha a tim padem mate lepsi vyhled do zadu... pro mne urcite plus a sklapeni vyuzivam pri parkovani u nas doma. Rusna ulice a tam je to nutnost... Děkuju za Tvůj příspěvek. Dnes jsem taky provedl předělávku s tím, že mám MR 08 a stačilo jen vyměnit jednotky ve dveřích. Fachčí mi to nyní tak, že když otočím ovladač, zrcátka se zavřou/otevřou, ale nejde mi to na dálku při zamčení a také nesvítí osvětlení nástupního prostoru, které dříve svítilo na starých zrcátkách. Vím, že se to musí nakódovat a proto si Tě dovolím poprosit o popis toho kódování. Nakódoval jsem dle Tvého obrázku, ale při zamykání se zrcátka nesklápí :o( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 dvere 0004606 komfort 98801A085283407F000485050008CF01807FA0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Hrábek Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 dvere 0004606 komfort 98801A085283407F000485050008CF01807FA0 Děkuju, probnu to :o) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Hrábek Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Dnes jsem mohl naplno porovnat změnu. FL zrcátka jsou větší, lépe vidím vzad, sklo je lehce kouřové do hněda, odtoková hrana v dešti super věc, že na zrcátko necáká voda při jízdě. Bezva a nejvíc mne překvapil výhřev. Zamrzlá zrcátka jsou za minutu rozehřátá a hlavně i když dnes pršelo, napršelo mi na zrcátka a jen jsem zkusil po vyjetí výhřev a kupodivu se zcela vysušila, což nic z výše uvedeného menší před FL neuměla tolik, takže jsem moc rád, že mám výměnu udělanou a všem jen doporučuji :o) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Petore Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Nazdar chlapi, Mám OCTAVIU II. FL r.v.2012 s el. sklopnými zrkadlami, bez elektrickej sedačky. Dá sa nakódovať sklopenie pravého spätného zrkadla pri zaradnení spiatočky ??? ďakujem za odpoveď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 pokud to umí dveřní jednotky tak ano, chce se to podívat přes Vaga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Hrábek Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Ahoj. Bez el. Sedadla se nedá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 el. sedacky byt nemusi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Priblbly dotaz. Je trosku realne prekopat to sklapeni na predFL zrcátka ? Je ten vnitrek stejny nebo uchyceni je uplne odlisne na kazdem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 no hele pokud umíš vařit hliník, tak si myslím, že reálné by to bylo, ty kostry rozřezat a povařit, ale vyšlo by to na víc peněz, než tam dát ty FL, navíc jsou hezčí a je v nich něco vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mates07 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Zdravím všechny, tak jsem se po nastudování zdejších příspěvků také pustil do přestavby na FL. Teď jsem trochu zamrz na zrcátkách...., sehnal jsem sklápěcí zrcátka, čudl mi jde od Vevci, ovladač oken FL také od jednoho ze zdejších borců a stahovačky, včetně motorků, z MR11 už mám taky doma a z těch jsem právě docela vykulenej. Domluvil jsem se s pánem, co mám od něj zrcátka, že prej má i ty stahovačky s motorkama, tak mi je poslal. No a teď koukám, že mi to zrcátko nikam nepůjde připojit, žádnej odpovídající štekr. Jediný, co jsem si všiml, že na řídíc. jednotkách motorků je neobsazená zásuvka. Chápu to dobře, že se tam zapojí nějakej kabel, kterej pak po plechu vede někam nahoru k zrcátku....? Ty kablíky od zrcátka sem nedosáhnou-chybí tak 60 cm. Podělal mne dotyčný o kabely, nebo je možný, že u nějakejch FL tento kabel chybí (jako když nemaj zrcátka v elektrice...?) Já si po přečtení zdejších příspěvků myslel, že kabeláž u každýho FL, už zrcátka bude umět, ne že je tam nějakej svazek zvlášť.... Nebo to chápu nějak úplně blbě... Poraďte někdooooo. Dík,M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Asi zase budeš potřebovat radu po tel. to je na více řádků a nechce se mi psát. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Chlapi mám babičku MR04. Nad FL zrcátkama uvažuju z 99% kvůli výhledu - v před FL nevidim nic. Hlavně když přesedám z druháho auta. Ale rád bych zachoval alespoň současnou výbavu zrcátek, tzn. "obyč FL" nechci. Dlouho nad tim uvažuju, ale nevyznám se, tak jsem čekal až to pár lidí zrealizuje. Mám v současnosti oboje samostvímací, vyhřívaná, osvit nástupu, pravé s pamětí na zpátečku, na levém jsou v kraji čárky, el. sedačky mám, DSG. Chci aby FL uměly to samé + sklápění by byl bonus, ale jestli je to v rozpočtu značná částka, asi bych to oželil. Tedy - jaké díly mám sehnat pro FL zrcátka? Jak poznám zrcátka "v plné"? Kde se to dá sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Tak a to máš stejný problém co jsem měl já, jedinej lojzahlina je sehnal za 5tis což je supr sadu se vším, ale je to velkej problém, já už dával na Scouta zrcátka 2011 a tam už zatmavování je jen u řidiče, jinak jsou v plné, budeš to mít těžké v tomto, já je koupil haluzově předtím jako obyč jen FL a nakonec se z toho vyklubali fullky, to byla obrozvská haluz, ale jedinej lojza to koupil, jinak já to nebyl schopnej sehnat, nakonec jsem ty moje dal na scouta, kde byly předfl v plné a sám jsem si dal jen sklápěčky obyč, což u mě nevadilo. Takže hlavně až to budeš kupovat ty zrcátka musí mít cirka 13 drátů, 9 je málo!! a fotka je ve vlákně u lojzy, fl má takovou linku kolem dokola na tom sklíčku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 jojo, koupil jsem to komplet, ale ještě je nemám na autě, snad zítra.. jinak dobrý rady tady ve vlákně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 a má to nějakej praktickej učinek? stejně se to moc nezklopí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 no pro efekt ještě pro ujasnění, ty dveřní jednotky, to jsou ty motorky pro stahování oken? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 No velkej účinek, to má, kdybych to mohl ještě jednou sehnat vyměním je znova. Je to supr věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.