Přejít na obsah

Automatické sklápění zrcátek

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Rolba myslel paměťové, to co jsem měl na své, ted je na Scoutovi, tam to fachá, já vyměnil na své za ty stejná ale motorky mají jen 3dráty, čili počítám, že to nerozjedu, sice mám motorky ve dveřích co podporují sklápění, ale obávám se, že zrcátka to asi podporovat nebudou, nebo co máš ty v tom pravém, kolik drátů?? (P2P)

Odkaz ke komentáři

Kluci pomoc. Dal jsem na mojí mr2005 sklápěcí zrcátka. Vymenil jsem i kabely a motory stahovaček. Funguje sklápění na DO,blinkry,osvětlení nastupního prostoru,když dám klíček do zapalování tak se odklopí to je super, ale nefunguje mi ruční ovládání sklapění,vyhřívaní,naklápění obou zrcátek to pouze svítí a nefungují přední okenka, vubec ten celý panel na ovládaní nesvítí na něm nic nejde. Díky za radu

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jsem se v tom chvíli hrabal a zjistil jsem ze mám přehozene motory stahovaček. Ale dával jsem je podle čísla jedničku za jedničku a dvojku za dvojku. No to je jedno. Tak jsem docílil všeho co má chodit. Ale nejde mi furt to ovládání stahování. Ani nesvítí nic. Stahovacka přes dálku funguje. Mám dat ovladani z mr2009? Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Trochu ozivim tema, po rade zdejsim mechanikem jsem si udelal predelavku na FL zrcatka... maji sklapeni . Musle jsem ale menit i motorky ve dverich.2x... Staci jenom prehodit a zapojit a samo nakodovat. Zadny problem s tim nebyl. Funkce sklopeni pri dani zpatecky funguje jenom kdyz mate i elektricke sedacky co ale ja nemam, tim padem mi tato funkce nejede... kodovani v priloze v obrazku... Auto mam MR 08

Pocitove je to podstatne vetsi plocha a tim padem mate lepsi vyhled do zadu... pro mne urcite plus a sklapeni vyuzivam pri parkovani u nas doma. Rusna ulice a tam je to nutnost...:rolleyes:

Děkuju za Tvůj příspěvek. Dnes jsem taky provedl předělávku s tím, že mám MR 08 a stačilo jen vyměnit jednotky ve dveřích. Fachčí mi to nyní tak, že když otočím ovladač, zrcátka se zavřou/otevřou, ale nejde mi to na dálku při zamčení a také nesvítí osvětlení nástupního prostoru, které dříve svítilo na starých zrcátkách. Vím, že se to musí nakódovat a proto si Tě dovolím poprosit o popis toho kódování. Nakódoval jsem dle Tvého obrázku, ale při zamykání se zrcátka nesklápí :o(

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem mohl naplno porovnat změnu. FL zrcátka jsou větší, lépe vidím vzad, sklo je lehce kouřové do hněda, odtoková hrana v dešti super věc, že na zrcátko necáká voda při jízdě. Bezva a nejvíc mne překvapil výhřev. Zamrzlá zrcátka jsou za minutu rozehřátá a hlavně i když dnes pršelo, napršelo mi na zrcátka a jen jsem zkusil po vyjetí výhřev a kupodivu se zcela vysušila, což nic z výše uvedeného menší před FL neuměla tolik, takže jsem moc rád, že mám výměnu udělanou a všem jen doporučuji :o)

Odkaz ke komentáři

Nazdar chlapi,

Mám OCTAVIU II. FL r.v.2012 s el. sklopnými zrkadlami, bez elektrickej sedačky. Dá sa nakódovať sklopenie pravého spätného zrkadla pri zaradnení spiatočky ???

ďakujem za odpoveď.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravím všechny,

tak jsem se po nastudování zdejších příspěvků také pustil do přestavby na FL. Teď jsem trochu zamrz na zrcátkách...., sehnal jsem sklápěcí zrcátka, čudl mi jde od Vevci, ovladač oken FL také od jednoho ze zdejších borců a stahovačky, včetně motorků, z MR11 už mám taky doma a z těch jsem právě docela vykulenej.

Domluvil jsem se s pánem, co mám od něj zrcátka, že prej má i ty stahovačky s motorkama, tak mi je poslal. No a teď koukám, že mi to zrcátko nikam nepůjde připojit, žádnej odpovídající štekr. Jediný, co jsem si všiml, že na řídíc. jednotkách motorků je neobsazená zásuvka. Chápu to dobře, že se tam zapojí nějakej kabel, kterej pak po plechu vede někam nahoru k zrcátku....? Ty kablíky od zrcátka sem nedosáhnou-chybí tak 60 cm.

Podělal mne dotyčný o kabely, nebo je možný, že u nějakejch FL tento kabel chybí (jako když nemaj zrcátka v elektrice...?) Já si po přečtení zdejších příspěvků myslel, že kabeláž u každýho FL, už zrcátka bude umět, ne že je tam nějakej svazek zvlášť.... Nebo to chápu nějak úplně blbě... Poraďte někdooooo. Dík,M.

Odkaz ke komentáři

Chlapi mám babičku MR04. Nad FL zrcátkama uvažuju z 99% kvůli výhledu - v před FL nevidim nic. Hlavně když přesedám z druháho auta. Ale rád bych zachoval alespoň současnou výbavu zrcátek, tzn. "obyč FL" nechci. Dlouho nad tim uvažuju, ale nevyznám se, tak jsem čekal až to pár lidí zrealizuje.

Mám v současnosti oboje samostvímací, vyhřívaná, osvit nástupu, pravé s pamětí na zpátečku, na levém jsou v kraji čárky, el. sedačky mám, DSG. Chci aby FL uměly to samé + sklápění by byl bonus, ale jestli je to v rozpočtu značná částka, asi bych to oželil.

Tedy - jaké díly mám sehnat pro FL zrcátka? Jak poznám zrcátka "v plné"? Kde se to dá sehnat?

Odkaz ke komentáři

Tak a to máš stejný problém co jsem měl já, jedinej lojzahlina je sehnal za 5tis což je supr sadu se vším, ale je to velkej problém, já už dával na Scouta zrcátka 2011 a tam už zatmavování je jen u řidiče, jinak jsou v plné, budeš to mít těžké v tomto, já je koupil haluzově předtím jako obyč jen FL a nakonec se z toho vyklubali fullky, to byla obrozvská haluz, ale jedinej lojza to koupil, jinak já to nebyl schopnej sehnat, nakonec jsem ty moje dal na scouta, kde byly předfl v plné a sám jsem si dal jen sklápěčky obyč, což u mě nevadilo. Takže hlavně až to budeš kupovat ty zrcátka musí mít cirka 13 drátů, 9 je málo!! a fotka je ve vlákně u lojzy, fl má takovou linku kolem dokola na tom sklíčku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...