Přejít na obsah

rozvody octavia 1.9 tdi 66kw ! pls help

Doporučené příspěvky

Zdravim borci , kupuju octavku 2004 ve vyhlášený 1.9 :D.. je fakt super jezdí hezky v dobrym stavu servisovaná . Ale rozvody byli z nějakýho důvodu dělaný v 57tis místo v 90tis auto má teď 153tis najeto takže nevim jak to řešit jestli měnit nebo čekat což se mi moc nechce ... jinej záznam o rozvodech jsem nikde nenašel než v servisce nenašel ( servisku mimochodem pak už dál nevedli protože to je asi jeden ze dvou záznamů co tam bylo . díky za jakýkoliv doporučení nebo radu

Odkaz ke komentáři

No dle toho co píšeš, tak máš 6 000 km po druhém termínu výměny, takže není na co čekat,

na napínací kladce je ražba výroby,

pokud máš veden záznam z STK, tak dle toho lze něco pozjišťovat

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Nechci být škarohlíd a nevím odkud kupuješ, ale - jak víš že servisovaná když poslední záznam je v 57tis. A byly rozvody komplet vč. pumpy nebo jen řemen, event. kladky, ví se jistě?Ty STK pokud jsou v ČR by něco o km řekly, ale jestli přijela na začátku přes hranice, tak se mohly km ztratit.

Jestli je pěkná i víc km neva (já koupil 205tis a možná tam bylo i víc, teď 350tis a motor v klidu), každopádně tím spíš udělat rozvody a vím kdy a co tam mám, můj názor.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
V 15. 2. 2021 at 16:53, borlan napsal:

Nechci být škarohlíd a nevím odkud kupuješ, ale - jak víš že servisovaná když poslední záznam je v 57tis. A byly rozvody komplet vč. pumpy nebo jen řemen, event. kladky, ví se jistě?Ty STK pokud jsou v ČR by něco o km řekly, ale jestli přijela na začátku přes hranice, tak se mohly km ztratit.

Jestli je pěkná i víc km neva (já koupil 205tis a možná tam bylo i víc, teď 350tis a motor v klidu), každopádně tím spíš udělat rozvody a vím kdy a co tam mám, můj názor.

zdravím kupoval jsem od známých a km se nepřetáhly auto se na začátku přivezlo z německa to udělal první majitel bylo z výroby , druzí majitelé byli asi 5 let manželé mojí přítelkyně a pravidelně dělaly servis v jednom místnim servisu kde se mi stala hned po koupi super věc ... ale co se týče těch km tak je to v pohodě , věřim že vaše ovečka dá ještě dalších 350k minimálně ! Rozvody jsem řešil na dvakrát protože poprvé je vyměnily a po 50km je šroub od napínací kladky roztrhal 😄 svedly to na vadu materiálu ale tomu se úplně asi nedá věřit ... takže všem tu přeju hodně štěstí se servisama a když už tak ať se vám to nepotká.. haha . 

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
před 3 hodinami, Patrik77 napsal:

Značka se srovnává ke spodní  hraně okénka. 

Jestli nevidíš značku (je to jen ryska) na setrváku tak ještě nejsi v HÚ

Děkuji budu hledat asi bude orezla jediný co tam bylo takový nalitek 5x5mm tak jsem si myslel jestli to není ono ještě jednou děkuji 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...