Halen23Lajk Odesláno Březen 3, 2021 Sdílet Odesláno Březen 3, 2021 Dobrý den, Mám problem na svém autě: je to 1.9tdi 77Kw kod. BKC Jdou mi strasné zvuky z pravé strany od kola spíše jenom na volnoběh, když jsem sundal řemenici zvuky přestaly..( asi bych to přirovnal k vadnému čepu když cvaka ) Vyměnil jsem nový řemen a nakonec i napínaci kladku od vyrobce INA a Zvuky stale přetrvavéji možná to je o něco lepší.. Jak rikam, dela to na volnoběh a když přidáte plyn tak to přestane .. Myslíte že by to mohl dělat klimakompresor ? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 3, 2021 Sdílet Odesláno Březen 3, 2021 klidně to může bejt ložisko řemenice klimakompresoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Březen 3, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2021 Právě, protože když jsem zkoušel hybat loziskem kompresoru, rychle tam a zpět - byl tam zpoždený zvuk jako když do nečeho buchne nebo cvakne,, tak ze to zrejmě vypadá na ložisko, protože altík jde pěkně a nic jiného tam už není... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 3, 2021 Sdílet Odesláno Březen 3, 2021 Může to dělat i volnoběžka, kterou jsem řešil nedávno, mrkni se na video viz můj odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.