Terbii Odesláno Květen 31, 2021 Sdílet Odesláno Květen 31, 2021 Čau lidičky. Možná hloupý dotaz, ale mě by zajímalo jestli lze předělat jedničkovou ovecku combi facelift na RS. Myslím vzhledově. A jestli ano, tak co všechno. 🤔 Ps: nechci z toho udělat "rádoby sporťák" jen se mi to vzhledově líbí. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Červen 9, 2021 Sdílet Odesláno Červen 9, 2021 (upraveno) oba nárazníky, na páté dveře stříšku, kola spider 16, tmavé blinkry v blatnících, o 1.5 cm nižší podvozek, pouze 4 barvy, koncovka výfuku, obvykle to mělo xenony, takže i ty a ostřikovače,označení rs vpředu a vzadu, namodralá skla v zrcátkách, zelené brzdové třmeny,dále celý interiér Upraveno Červen 9, 2021 uživatelem psovod 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Červen 9, 2021 Sdílet Odesláno Červen 9, 2021 Nalep si do masky VRS a hotovo. Na zadek VRS nálepka ideálně pod původní štítek 1.9 TDi. Hlavně nestahuj okýnka, páč ti tam bude skákat jedna holka za druhou 😄 U nás denní chleba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Červen 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2021 před 18 hodinami, psovod napsal: oba nárazníky, na páté dveře stříšku, kola spider 16, tmavé blinkry v blatnících, o 1.5 cm nižší podvozek, pouze 4 barvy, koncovka výfuku, obvykle to mělo xenony, takže i ty a ostřikovače,označení rs vpředu a vzadu, namodralá skla v zrcátkách, zelené brzdové třmeny,dále celý interiér Děkuji. před 17 hodinami, Gangbang Joe napsal: Nalep si do masky VRS a hotovo. Na zadek VRS nálepka ideálně pod původní štítek 1.9 TDi. Hlavně nestahuj okýnka, páč ti tam bude skákat jedna holka za druhou 😄 U nás denní chleba. Haha, takhle jsem to zrovna nemyslel. Ale pobavilo😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 13, 2021 Sdílet Odesláno Červen 13, 2021 Samozřejmě nejenom třmeny ale komplet celé brzdy... 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Červen 13, 2021 Sdílet Odesláno Červen 13, 2021 mluvil o vzhledu, tak jsem doporučil pouze barvu, když to chce celé kopírovat tak samozřejmě komplet brzdy 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 16, 2021 Sdílet Odesláno Červen 16, 2021 Tak rs brzdy vypadají úplně jinak než FSIII 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Červen 23, 2021 Sdílet Odesláno Červen 23, 2021 někdo mění brzdy protože to jinak vypadá? důvod je snad jiný, spíš poradte něco dalšího na co jsem zapomněl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2021 Sdílet Odesláno Červen 24, 2021 Já myslím že jsi napsal všechno... 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 24, 2021 Sdílet Odesláno Červen 24, 2021 Hlavne je to u tak staryho auta ekonomicky totalni nesmysl 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 26, 2021 Sdílet Odesláno Červen 26, 2021 To je víc věcí, ale když to miluješ... 🤣 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 26, 2021 Sdílet Odesláno Červen 26, 2021 Nj, s mojí octou můžeme vyprávět, v roce 2011 nehoda ve Francii a pojišťovna už tenkrát přišla a hodnotou 31€. Takže dohady, dovoz, oprava, a auto jezdí doted 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Červen 30, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2021 Děkuji za odpovědi, bohužel "vizáž" moji babči musí počkat, legendární TDI ztratilo dech tím pádem penízky půjdou do opravy.. 😪 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.