borlan Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 (upraveno) Zdar, zdemontoval jsem zadní stahovačku. Ke svislé kolejnici je přibodován plech-držák kladky a mám ho ohnutý vůči rovině té kolejnice. Má to tak být, nebo to mám srovnat do roviny? Nechce s mi rozebírat druhé dveře abych porovnal. A do krámu taky hned nepůjdu. Dík. Upraveno Červen 5, 2021 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 Tady mas navod na vymenu a jde tam dobre videt i ta stahovacka, jak ma vypadat https://octaviaclub.cz/clanky/navod-vymena-stahovacky-zadnich-dveri-octavia-1-1012/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 Díky, návod od pavel71 jsem už dříve četl, ale bohužel foto není průkazné. Napadlo mne ted, že zavolám v Po jELDOVI jestli by kouknul v práci na originál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 Je to ohnutý o cca 10° 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 Proc to vubec resis, copak ti stahovacka nepasuje do dveri? Ten plech co drzi motorek je ohnuty o asi 8-9° viz. foto torza me stare stahovacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 (upraveno) Konny - nerozumíme si - jde o plech co je na něm plastová kladka úplně nahoře, přes ní jde lanko. A ten plech je ted ohnutý proti rovině ke které je na svislé kolejnici přibodován. Dělalo to občas rány a teď to zachrastilo a po demontáži rozpadlý jezdec. A ten ohyb plechu jestli tam má být aby to dobře navádělo lanko, nebo je to havárie a důsledkem toho to odnesl jezdec? Abych ten problém když tak odstranil a nerozsekal hned nový jezdec. Patrik77 - jestli myslíš ten správný plech jak píšu Konnymu, tak to info co potřebuju. Konny mi to asi taky ještě potvrdí když má k dispozici dobrou stahovačku. Upraveno Červen 6, 2021 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 Jo taak, blbe jsem to pochopil. Dobrou stahovacku uz mam nejakou dobu v aute, ale mam k teto i toho jezdce, ktery je v poradku, tak ho zitra nasadim a vyfotim. U teto se mi zamotalo lanko, jinak byla v poradku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 (upraveno) Jezdce neřeš. Jen koukni jestli plech u toho horního plastového kolečka je přibodovaný rovný nebo přibodovaný a převis s kolečkem ohnutý. Když koukneš na tu stahovačku shora. Když tak to ještě zítra zkusím líp nafotit. Zatím dík. Upraveno Červen 5, 2021 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 Jo takhle to má být ohnutý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2021 Sdílet Odesláno Červen 5, 2021 Jestli chapu dobre, tak ti jde o ty uchyty na srouby, ze? Ty maji byt trochu ohnuty k telu stahovacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2021 Tak jsem to líp nafotil a mělo by být jasné o co mi jde. Prosím Patrika77 potvrdit, že psal o tomhle ohybu. A Konnyho taky (červěně jsem vyznačil zlom): Jestli se potvrdí správný stav, tak jen počkám na poštu s jezdcema, vyměním a gut... Jen taková perlička - ráno při focení jsem zjistil, že nezamyká do safe módu...hned jsem si spojil s tou stahovačkou a fakt - já si nějak myslel, že zamykání je nezávislé od stahovačky...bohužel - dveře jsou ze zamykání vyřazené (musí se ručně kolíkem) a jako celek pak nejde ani safe mód. Takže paráda - Octa přes noc před barákem odemčený zadní dveře...no prošlo to... Jinak dík chlapi za trpělivost a ochotu... 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2021 Sdílet Odesláno Červen 6, 2021 Ted uz vim teda co myslis. Mrknu na to a dam ti vedet. Jinak motorky stahovacek jsou vlastne mozky dveri. Jak stahovacku vypojis, tak vlastne odpojis cely dvere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2021 Sdílet Odesláno Červen 6, 2021 Tady mas nejaky fotky. Je to dpufam to, co jsi chtel zjistit 😃 Stahovacka je sice cina, ale to by nemelo vadit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červen 6, 2021 Sdílet Odesláno Červen 6, 2021 Ležej mi tu origo, ano je to takhle ohnutý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2021 Patrik77 - dík za potvrzení. Konny - na té Číně to není tak vidět, ale Patrik77 je poměrně přesvědčivej, tak to beru za ok... Tak dík a pěknej zbytek neděle. 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2021 Sdílet Odesláno Červen 6, 2021 Cina to ma rovne, tak to ma asi kazdej vyrobce jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.