Petr51 Odesláno Červen 23, 2021 Sdílet Odesláno Červen 23, 2021 Zdravím Když otočím klíčkem tak startér se netočí a nevysune asi pastorek. Když jsem ho vytáhnul ven z auta a napojil na baterku tak funguje jak má točí se a i vysouvá pastorek. Přeměřil jsem tedy kontakty 30 a 50 na nich napětí je. Kostru jsem též měřil tu by to mít taky mělo(ale nejsem si jist zda jsem měřil správně). Už mi to tak stojí třetí den a já už nevím co s tím. Není tam ještě něco co jsem přehlídnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Červen 23, 2021 Sdílet Odesláno Červen 23, 2021 ja bych typnul ze se ti rozpadla spinacka stalo se mi kdysi to same presne odeslo tohlehttps://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/4b0905849-spinaci-skrinka-de-12042.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2021 Sdílet Odesláno Červen 23, 2021 Mas KO spinacku. Dej novou a bude ti auto zase startovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr51 Odesláno Červen 23, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2021 Tak menší update: Pro jistotu jsem to znovu všech proměřil a na kontaktu 50 teď není nic. Tak jsem obvodovkou proměřil ten drát co veze ze spínačky na tu 50ku a obvod to má tak jsem změřil zda jde vůbec něco z té spínačky a ukázalo to 0.10 V co je nic. Takže to nejspíše bude tou spínačkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.