Sctokk Odesláno Červenec 15, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2021 (upraveno) Ahoj, Vždy když auto vychladne je špatný průběh po nastartování. Chytne to hned a má těch cca 800 ot/min ale jakmile si má zvýšit motor otáčky jelikož je to studené padne to na 500 tam se to drží cca 5s zřídka chcípne. Pokud nastartují, chcípnu a nastartují závada se neprojeví. Vyměnil jsem svíčky auto žere cca 6l/100 vše se zdá být ok najeto 240 tis, O víkendu se chystám vyčistit klapku, může to být tím? Upraveno Červenec 15, 2021 uživatelem Sctokk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2021 Vymen cidlo teploty vody. Stava se, ze zacne blbnout a podle neho se pak nastavi spatna smes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sctokk Odesláno Červenec 22, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2021 Čidlo vyměněno, dnes 13 stupňů start dobrý po startu opět to same beze změny, radši jsem to chcipnul než to poslouchat po 2. startu už to bylo v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sctokk Odesláno Srpen 12, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2021 Přidávám ještě video jak se to teď každý ráno chová Jo, zapomněl jsem svítí lambda ale svítí cca už 2 roky a jedná se o sondu za kat. Snad to na to nemá vliv 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Srpen 12, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2021 Svítí lambda . Víš jistě že je tam jen chyba lambdy ? Před startem to chce vyčíst tabulku hodnot . Pokud jsou zoxidované kontakty ve svorkovnici tak výměna čidla nepomůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sctokk Odesláno Srpen 12, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2021 Určitě jen lambda 🙂 1. Co jsem se šel kouknout byly chyby, nevím jestli je to teďka ta před nebo za katem ale emise byly v pohode. Zkusím ty kontakty něčím prostourat. Jediný co ráno pomůže to po startu vytočit na 2000ot pak je klid, ale radši bych byl aby t fungovalo tak jak má 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sctokk Odesláno Srpen 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2021 Ještě se tam objevila chyba: P0171 System Too Lean Bank 1 (příliš chudá směs). Klapka je vyčištěná, kontakty jsou ok bez oxidace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sctokk Odesláno Srpen 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2021 (upraveno) Ještě se tam dneska ráno objevila chyba asi na 3min pak zmizela P02BC- vstřik na 9 válci nebo co 😄 Tak jsem koupil za 200,- manometr + prisl. a ejhle natlakuje jen na 2 bary. Když to vytočím tak 2,3 až 2,5. Měřil jsem na liště na vstrikach To čerpadlo je asi teda špatný, ale může to mít vliv jen takhle za studena? A co regulátor tlaku? Ještě doplním že když otevřu dveře nebo otočím klíčkem tak to občas jako kdyby "vrže" Upraveno Srpen 17, 2021 uživatelem Sctokk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Srpen 17, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2021 tlak paliva by se snad neměl měřit na nastartovaným motoru ne? po nastartování ti podle mě tlak za regulátorem klesne, jelikož ho reguluje podtlak ze sání. Podtlak v sání ti to palivo líp "vytáhne" proto není potřeba tak velký tlak, který by měl normálně být 3 bary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sctokk Odesláno Srpen 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2021 (upraveno) Měřil jsem to nenastartovany i nastartovany a tlak byl stejný 2 bary, po zvýšení otáček to lehce stouplo na těch 2.5 cca. Vyřešeno v pátek jsem odpojil lambdu a je po problémů jediné co tak to teď trochu cuká když když tam nechám 2. rychlost a jedu po parkovišti bez plynu. Spotřeba stejná jel jsem 500km po okreskach a spotřeba kolem 5.5l. Asi to po 2 letech svícení vzdala a odešla úplně 😄 Upraveno Srpen 23, 2021 uživatelem Sctokk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.