Maxim Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Ještě bych měl otázku jestli někdo má zkušenosti s nějakým tímto denním svícením http://www.obautodily.cz/svetla_pro_denni_sviceni_12v_drl_523_5_sms_led-ds023 http://www.obautodily.cz/svetla_pro_denni_sviceni_12v_drl_501_5_led_-ds019 Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Tak jsi tam konečně to sportline nasadil. Tak už nejsem sám a moje grafitka má dvojče.Dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Ahoj, navíc už se chystá do laku přední RS nárazník. Jen potřebuju zjistit rozměry těch mřížek v RS nárazníku, at si do nich můžu obědnat denní svícení:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 (upraveno) Tak jsem dnes sehnal nové paraboly do xenonů a byl jsem mile překvapen, pač za 800Kč jsem sehnal komplet nové vnitřnosti Xenonů a taky jsem konečně dodělal ty potahy. Posílám foto, foceno v pozdních hodinách mobilem, tak se nezlobte:) Zítra budou lepší. Upraveno Březen 28, 2012 uživatelem Maxim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 Tak dneska jsem přehazoval paraboly v xenonech, tak posílám pár fotek. První fotka je pravá parabola nová a levá spálená. Další fotka už jsou nové obě. Jinak fotka propálené paraboly a nové paraboly. A sedačky trošku ostřejší foto než ta telefonem. Jinak pořád nemůžu pochopit proč někdo prodá komplet korpus za 400Kč. A taky nemůžu pochopit, jak mě osvítilo a koupil jsem ty kola. Jsou prostě perfektní. Lepší k mojí barvě snad ani nejsou. :) Napište mi kluci taky nějaký názor, ať si tady nepíšu jen sám pro sebe :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 Pěknej rozdíl ve svitu těch parabol, v té propálené je to jako by ti svítila jen parkovačka :D ty potahy vypadají suprově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 Díky moc, musím ty potahy vyfotit přes den, protože to s bleskem vypadá světlejšá ty kraje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 Udělej aj pořádný foto těch kol... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Březen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 neboj, chystam se na to. auto jsem měl dneska mýt, ale začlo pršet a tak jsem se na to vybodnul, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 To by člověk nevěřil, jaký je v těch světlech rozdíl ;) a ty kola jsou perfektní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Zítra příjdou nové tlumiče Bilstein B4 na radu Houmika, tak jsem zvědavý :) Jinak zítra jde na lak Nárazník RS :) Tak uvidíme, snad to do neděle stihnu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Vše nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Taky přeju všechno nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Vse nej a at ti okta dela jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Díky moc kucíí. Jsem moc rád, že jste si vzpomněli:) Octa mi dělá radost a snad dlouho bude:) Blisteiny na autě a auto vysoké jak kráva:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Dodatecne vse nej k narozkam preji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Vůz na prodej - Viz. v sekci bazar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Copak to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Budeme stavět + plánujeme za rok a něco rodinu a navíc já si od kamaráda přivezl z anglie Octavii I sdi s najetými cca 500 000 km. Auto mi dal za odvoz. (2letenky cca2000Kč + 3000Kč nafta + 30 Euro jídlo) Takže v podstatě za pár kaček, pač s tím byl spojený super trip napříč evropou. U nás jsme udělali rozvody, vyměnili olej a mám auto na stavbu jak víno. Moje auto bych stavbou zničil a na to abych měl dvě, to je zbytečné. Chtěl bych až dostavíme za prachy co dostanu za moje + něco přidat a koupit do 150 000 nějaký rodinný bezpečný kombik. Viděl bych to asi na toyotu avensis r.v.2008. A navíc když pojedeme teď někam do světa, tak si můžu půjčit octu od našich, ta je taky v top stavu. Mít normální rodinu je dnes opravdu výhra. Dám tady pak fotek a budu pokračovat vlákno ´´NOVÝM´´ sdi :) (moji už třetí octávkou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Tak to jsou velké plány, držím palce ať vše jde podle Tvých představ. Jasně, investuj do rodiny, ta je vždy na 1.místě ! SDi-čko s půl milionem už je síla, hoď sem nějaké fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 viděl jsem to auto na bazoši a říkám si, že je to kočka a je škoda ji prodat, teď to tady čtu...rodina a bydlení jsou důležitější, to je jasné, na SDi snad není co by se pokazilo, tak se nedivím že ho bereš, ikdyž výkon na octávku tam není, ale na stavbu to určitě stačí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Bohužel city musí jít stranou. Tyto peníze budou jako rezerva kdyby se cokoliv posralo během stavby. Pokud se nic nestane, tak se poté použijí na koupi nového vozu. Jinak to bohužel nejde :( Taky mě to mrzí, pač to byl mazel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Takže posílám foto a info mého nového brka :D Škoda octavia 1.9 Sdi r.v. 2001 najeto cca 430 000km. Jako výbavu zmíním vše, co ulehčuje řidiči jeho práci a komfort - volant, 4x kola, super sedačky z golf IV (originály byly po smrti), 4x švihadla, el. otvírání víčka nádrže :) Posílám fotky ťuknutého vozu s RS nárazníkem (foceno ještě s kolama co zůstaly v Británii, cesta domů proběhla bez výfuku cca 2000km ) Doma opraveno a udělán olej, spojka, rozvody,vyměněn zadní blatník, sedačky a fičíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 na ty kilometry nevypadá vůbec špatně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Po opravách - více fotek až bude venku pěkně a budu mít více času :) Na druhé fotce v popředí krasotinka od našich :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Marku, na ty kilometry vypadá velmi dobře, tak ať dobře slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Září 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Ahoj, tak octavia je prodaná. Chtěl jsem Vás touto cestou poprosit o sdílení této zprávy na svých sociálních a pracovištích. Děkuji http://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky-kraj/ostatni/18853/fotbaliste-z-tisku-prisli-o-vsechno-a-prosi-o-pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Ahoj, po obrovském prodlení doplním aktuální informace :) Černá SDI prodána a byla nahrazena Octavií II. Původní gray sportline octavia byla prodána a nahrazena avensis kombi :) Posléze mi chlapec nedal přednost z vedlejší a octavěnka Umřela :( (nebyla doma ani půl roku) Octavěnka nahrazena kamarádovým nachipovaným golfem 2,0tdi 130KW. A před půl rokem jsme vyměnili avensis za passata. Avensis je ještě doma, takže kdyby měl někdo zájem :) Passat je perfektní, takže dokud nebude Octavia III RS za rozumnější peníz, tak jsou toto moje poslední příspěvky a zůstanu u limuzín :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
palinator Odesláno Leden 30, 2019 Sdílet Odesláno Leden 30, 2019 Střídáš to jak ponožky teda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 30, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2019 Octu mi zbořili a toyota je tak nudná, že to bolí. Bezpečná a mnohem pohodlnější než passat. I na stejných 17ti palcových kolech. Momentálně mám snad na 5 let klid a pak by se mi líbilo něco zase trochu novějšího :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.