Přejít na obsah

Gray TDI sportline

Doporučené příspěvky

Ahoj, jsem tady sice nový a tak nějak ještě zkouším jak to tady všechno funguje, ale rozhodl jsem se, že Vám tady taky hodím moji novou octuli:) Mé staré sdi RS look vystřídala 81kw divočinka. Sice ještě není vyšperkovaná tak jak bylo SDIčko, ale na všechno příjde. Už teď mám doma radio pioneer s changerem a repra, ale není čas, takže fotky určitě budou:) Doufám že se bude autíčko líbit. Je dovezená z itálie a pár pěkných věcí už na nich stihli kluci přede mnou provést, bohužel i tažné!! ty fotky v zime jsou SDi jaro TDi.

post-2836-1273525350_thumb.jpg

post-2836-1273525368_thumb.jpg

post-2836-1273525410_thumb.jpg

post-2836-1273525510_thumb.jpg

post-2836-1273525540_thumb.jpg

post-2836-1273525566_thumb.jpg

post-2836-1273525604_thumb.jpg

post-2836-1273525616_thumb.jpg

post-2836-1273525625_thumb.jpg

post-2836-1273525653_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxim
Odkaz ke komentáři

Jo no přišel jsem k te barve jak slepy k houslim. Ale je super. Ta seda z te nove je trochu jina, takova kovová a když je mokrá:smich: tak super. Chtěl jsem černou, ale nebyla. Nakonec jsem koupil myslím si dost dobře. Jen ať to funguje všechno jak má. O dalších úpravách Vás budu informovat.:smich:

Odkaz ke komentáři

Jo no, kluci nebyli špatní, ale všechno je to tak na půl. Super okna, bez atestu, super kola, ale hučí, volant RS ale vržou trochu plasty kolem volantu, ted mam zkouškove, tak to nemam cas resit, ale pak se to da do kupy a bude to ok:)

Martine, nevim nevim jak vikend, jeste bych ti napsal, ale zatim spise ne. Mám teď hafo školy a mladá mi jezdí domů z kolejí jen na víkend a raději budu s ní. Navíc má narozeniny v ten termín:D:D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Tak mi včera při cestě z ryb v bartošovicích praskla poloosa. Prý ojedinělá závada. Taťka automechanik říkal, že se s tím na octávce ještě nesetkal, má někdo nějaké zkušenosti??

Tak to teda čumím :palec: Poloosa mi naposled odešla u 120, ale u oktule??? Setkávám se s tím poprvé. Doufám že dáš autí dopořádku a 3-5.9 je sraz octaviaclubu v kempu na Rozkoši! držím palce kolego!

Odkaz ke komentáři

Takže vše je už v pořádku. Nová polooa i a kloubem 1500kč a autínko zase šlape tak jak má. Ještě kdyby tak ty gumy nehučely, připadám si s nima jak v autobuse:D:D Jinak odpoledne hodim fotky te poloosy a radia s reprem:) Hraje to moooc pěkně. Nechce někdo koupit gumy? 4 zanovní hučící. Vzorek je 95% ale hučí, tak jestli to někomu nevadí a potřebuje, tak pište:) Barva je super, no:) taky se i moc líbí. Jinak Martine,co máš s ocťulí ty? Viděl jsem to zelené íčko na přední masce:D vypadá to super v té barvě auta:D:D

Odkaz ke komentáři

Tak to není zase tak moc za poloosu, čekal bych větší pálku. Co to máš za hučící gumy? Já mám sice jen 16" pneu Michelin, ale jsou celkem tiché. Včera se u Vás v dílně přehazovala místo bubnové zadní nápravy kotoučová, kterou jsem sehnal. Mám sice doma kanál a všechno vybavení, ale dělám doma pergolu a nestíhám. Jinak díky za pochvalu, snažím se auto sladit co nejvíc do barvy. Letos jsem chtěl ještě přelakovat nějaké otlučeniny a uvažuju že lám lišty do laku.

Jsem zvědavý na tu Tvoji audioaparaturu, tak šup sem s fotkama. :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...