Maxim Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 (upraveno) Ahoj, jsem tady sice nový a tak nějak ještě zkouším jak to tady všechno funguje, ale rozhodl jsem se, že Vám tady taky hodím moji novou octuli:) Mé staré sdi RS look vystřídala 81kw divočinka. Sice ještě není vyšperkovaná tak jak bylo SDIčko, ale na všechno příjde. Už teď mám doma radio pioneer s changerem a repra, ale není čas, takže fotky určitě budou:) Doufám že se bude autíčko líbit. Je dovezená z itálie a pár pěkných věcí už na nich stihli kluci přede mnou provést, bohužel i tažné!! ty fotky v zime jsou SDi jaro TDi. Upraveno Březen 26, 2012 uživatelem Maxim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 krásná barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Krasne. Jenom nevym jake stesti jsi mnel v obou pripadech koupit tu tmave sedou. Gratulace k barve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Tak konečně nějaké info. No moc pěkná Oktávka - super barva, kola a motor, gratuluju a přeju moc šťastných kilometrů. Tažné je taky fajn ne? To se vždycky šikne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Jo no přišel jsem k te barve jak slepy k houslim. Ale je super. Ta seda z te nove je trochu jina, takova kovová a když je mokrá tak super. Chtěl jsem černou, ale nebyla. Nakonec jsem koupil myslím si dost dobře. Jen ať to funguje všechno jak má. O dalších úpravách Vás budu informovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Vyfoť ještě interiér a rozepiš se o výbavě a plánech do budoucna. Jinak koncem měsíce 29.-30.5. je velký sraz v Malenovicích (mrkni do sekce Srazy). Nepojedeš se taky mrknout? Já jedu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 opravdu fešanda :( a ty úpravy co jsou na ni zatím udělaný si myslím že nejsou špatný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Květen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Jo no, kluci nebyli špatní, ale všechno je to tak na půl. Super okna, bez atestu, super kola, ale hučí, volant RS ale vržou trochu plasty kolem volantu, ted mam zkouškove, tak to nemam cas resit, ale pak se to da do kupy a bude to ok:) Martine, nevim nevim jak vikend, jeste bych ti napsal, ale zatim spise ne. Mám teď hafo školy a mladá mi jezdí domů z kolejí jen na víkend a raději budu s ní. Navíc má narozeniny v ten termín:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 12, 2010 Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 OK, kdyby Ti to náhodou vyšlo, si tak se ozvi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Květen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 Ok. Prosím tě, kde máš nalepenou nálepku octaviaclub na autě? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 levé zadní dveře - viz foto. Ale uvažuju, že si pořídím ještě jednu a šoupnu ji dozadu na 5.dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Tak vítej v klubu ,,šedivek" móóc pěkná barvička a nejen ta auto vypadá celkově dóst fešně!!! Tak ať tě vozí mnoho km a bez nehod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Díky moc za pěkné uvítání:) doufám, že se dostanu na nějaký ten sraz a poznám pár lidí osobně:):D jinak dneska jsem daval do auta nové radio:) fotky budou zítra:) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Tak mi včera při cestě z ryb v bartošovicích praskla poloosa. Prý ojedinělá závada. Taťka automechanik říkal, že se s tím na octávce ještě nesetkal, má někdo nějaké zkušenosti?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Tak mi včera při cestě z ryb v bartošovicích praskla poloosa. Prý ojedinělá závada. Taťka automechanik říkal, že se s tím na octávce ještě nesetkal, má někdo nějaké zkušenosti?? Tak to teda čumím Poloosa mi naposled odešla u 120, ale u oktule??? Setkávám se s tím poprvé. Doufám že dáš autí dopořádku a 3-5.9 je sraz octaviaclubu v kempu na Rozkoši! držím palce kolego! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Tak to je hodně špatný ta prasklá poloosa Snad to daš co nejdřív dohromady a budeš zase pokračovat v zkrášlování máš ji pěknou !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 to je pech... PS: barva supr čupr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Včera jsem náhodou Tvoje autíčko viděl v dílně - už se všechno točilo tak jak má! :) Máš obrovskou výhodu, že je Tvůj táta automechanik. Jinak prasklá poloosa je fakt pech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Takže vše je už v pořádku. Nová polooa i a kloubem 1500kč a autínko zase šlape tak jak má. Ještě kdyby tak ty gumy nehučely, připadám si s nima jak v autobuse:D:D Jinak odpoledne hodim fotky te poloosy a radia s reprem:) Hraje to moooc pěkně. Nechce někdo koupit gumy? 4 zanovní hučící. Vzorek je 95% ale hučí, tak jestli to někomu nevadí a potřebuje, tak pište:) Barva je super, no:) taky se i moc líbí. Jinak Martine,co máš s ocťulí ty? Viděl jsem to zelené íčko na přední masce:D vypadá to super v té barvě auta:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Tak to není zase tak moc za poloosu, čekal bych větší pálku. Co to máš za hučící gumy? Já mám sice jen 16" pneu Michelin, ale jsou celkem tiché. Včera se u Vás v dílně přehazovala místo bubnové zadní nápravy kotoučová, kterou jsem sehnal. Mám sice doma kanál a všechno vybavení, ale dělám doma pergolu a nestíhám. Jinak díky za pochvalu, snažím se auto sladit co nejvíc do barvy. Letos jsem chtěl ještě přelakovat nějaké otlučeniny a uvažuju že lám lišty do laku. Jsem zvědavý na tu Tvoji audioaparaturu, tak šup sem s fotkama. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Tak nové rádijko od alpinu. Vzadu bedny od sony Xploid a hraje to. Miluju čistý a kvalitní zvuk!!! Jinak jsem se ve čtvrtek vrátilz ryb. Chudák autínko už je umyté, nebojte:) a natřené brzdy:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Radijko a repro super, ale ty žluté brzdy mi tam dost razí. Ale je to věc názoru. Držím palce! Jinak takhle podobně mám zaprasené auto jak jedu z lesa a lidi nechápou jak jsem tam projel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Rejdijou very good! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Rádio a třmeny za jedna ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Jsem moc rád, že někdo zareagoval Odpoledne hodím fotky čistého autínka a rs dekorů + nálepkou:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Jinak muzu radio jen doporučit, je to opravdu paráda!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Jsem moc rád, že někdo zareagoval ;) Odpoledne hodím fotky čistého autínka a rs dekorů + nálepkou:) Tak šup šup nekecat nelelkovat a fotit :) Máš ji moc pěknou(i špinavou :) )rádio taky gůůůt,ty třmeny já radši zelenou ale to je věc názoru,žlutá je tam taky dobrá! Jedeš na sraz na Rozkoš??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Nevim jak s tim srazem, segra se totiz 11.9. vdava a tak nevim jak to bude s časem. Snad to vyjde:) letím fotit:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Nevim jak s tim srazem, segra se totiz 11.9. vdava a tak nevim jak to bude s časem. Snad to vyjde:) letím fotit:D:D No a rozkoš je od 3do5 nebo aspon na otočku v sobotu ať trhneme 100 aut a omrknu tvoji oktu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Tak zase po delsi době segra provdaná a hádejte čím jela na svatbu slušelo to oběma:) foto až udělá fotograf:D:D ale je se na co dívat;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.