Přejít na obsah

E 400D All-Terrain

Doporučené příspěvky

u těch RF bude záležet i na místě defektu a velikosti, jestli cosby říká že existuje možnost opravit tak asi v pohodě. 

jinak u tohohle rozměru má bočnice 110mm já bych to se vzduchem klidně jezdil. Mame RF na X5 kde vzduch není a je to na klid ale rozměr z hlavy nevím jen že jsou tam 20"

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Tak po čase zase něco přidáme: 

Na základě informací od technického oddělení si Vás dovolujeme informovat, že mapová verze V29.0 je pro navigační systém ve Vašem vozidle poslední dostupnou verzí. Pro tento systém již nejsou plánovány žádné další aktualizace mapových podkladů.

Co se týká Vašeho dotazu na prodloužení předplatného či refundaci, bohužel Vás musíme informovat, že kompenzace v souvislosti s ukončením poskytování nových mapových podkladů pro tento navigační systém není možná.

Pokud si však nepřejete nadále využívat Sadu navigačních služeb, je možné požádat o vrácení poměrné části uhrazeného předplatného za dosud nevyužité období. V případě zájmu nás prosím kontaktujte a rádi Vaši žádost předáme k posouzení příslušnému oddělení.

Poslední verze V29 vyšla v 08/2025 a já aktualizace na tři roky kupoval 02/2026. Takže to už musel Mercedes vědět, že aktualizace nebudou. Jinak služba aktualizace mapových podkladů je stále v balíčku v nabídce. 😞 To jsem chtěl o víkendu psát do DE na jednu W214.

Ze strany Mercedesu kráděž v přímém přenosu.

Odkaz ke komentáři

No právě, Mercedes to neudělal poprvé co zrušil předplacnou službu bez upozornění a bez refundace. TomasB psal, že mu zrušily dálkové parkování pro Android. Já jsem zaregistroval, že zrušily ceny u pump přímo v mapě a v aplikace dálkové nastavení profilů. Ale i ta délka podpory. Mám asi jedno z posledních NTG 5.5. Auto je z 01/2020 a od 02/2020 už byl FC a MBUX. Ale i tak mi přijde na mapové podklady málo 6let. Ale Renault tohle udělal u Lagun III. Tam myslím podporu zaříznul už po roce. 

Odkaz ke komentáři
před 1 hodinou, MichalF napsal:

Ja teda pouzivám CarPlay tak vlastne ani nevim, zda moje auto jeste support map ma, ale z principu by me todle stvalo.

No, třeba CarPlay neumí spolupracovat se systémy auta. Nefunguje HUD a nezobrazauje se v palubním štítu. AndroidAuto tohle třeba umí, ale zase se středovém displeji zobrazuje pouze na 2/3 a 1/3 je mega logo AndroidAuto 🙂

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...