Babik78 Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 Nemáte někdo typ nebo zkušenost na něco podobného?? https://www.techfan.cz/l/zahodte-kabel-motorola-ma1-promeni-vas-android-auto-na-bezdratovy/ 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 https://www.svetandroida.cz/aawireless-bezdratove-android-auto/Na displeji s menší úhlopříčkou co mam ve fordu ok, na větším jako třeba 9" už se to kousalo, byl to jeden z prvních ks po obnovení dodávek na konci 2021 a změně HW tak je možné že už to vychytali. Musím se zeptat majitele. Jinak to mega zere baterku takze rychle indukci nabíjení nutnost. Většina lidí co mají bezdrátové AA říkají že po městě a krátké pojizdky dobrý na delší cestu to dávají na kabel. 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 Kdyby jste nevěděli kde si ohřát svačinu nebo ruce. 🙂 Asi ten radar pěkně topí. 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted March 4, 2022 Author Share Posted March 4, 2022 Opět k dispozici nové mapy. V400 Postup aktualizace bude stejný jak minule. 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 Je tu mrtvo, tak zase nějaké novinky: 1. Bělouška už mi pokřtil nějaký prasák s YETIM, jebnul mi do dveří tak, že mi je promáčknul. Bohužel na promáčklinu jsem přišel pozdě. Jinak bych ho tam asi ubezdušil. Podle mého názoru typický sobec. Když já mám plečku (auto bylo orezlé jak prase), tak je mi všechno jedno. Je to vidět jenom z určitého úhlu, ale je to tam. 2. Převodovka - kardan??? Při popojíždění v kolonách na 1 či 2 to začalo divně řadit. Občas to s aute škubne jako když rychle pustíš spojku nebo zazmatkuje co řadí. Když zastavím, tak občas když už třeba cca 2s stojím, tak auto škubne. Dělá to jenom při popojiždění v kolonách. Jakmile se rozjedu, tak dál to řadí sametově. A dělá to jenom občas. 3. Už jsem táhnul i vozík. No, někdy je to automatické udržování světlé výšky kontraproduktivní. Vezl jsem vozík plný hlíny (dělali jsme ho s tátou za Š100), a medvídek si nenechal vysvětlit, že bych tu zadní nápravu potřeboval pustit níž, abych netahal prdel vozíku po zemi. Ale vozík to zvládnul. Tady je nejvíc vidět, jak ty auta za posledních 20let narostly. Vozík vůbec nevidím ve zpětných zrcátkách. V Š100 jsem ho viděl nádherně. 0 Quote Link to comment
TomasB Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 No pěkný, to vypadá, že máš to co jsem měl já. Každopádně pokud cokoliv není výslovně sametové, je někde problém. To jsem už pochopil. 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 Kardan při přezouvání ok, teď řeším bohužel pohřeb kolegy tak není čas.Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted May 14, 2022 Author Share Posted May 14, 2022 Jak jste spokojeni s origo navigací? Ani po dvou aktualizacích neumí navigovat po nově otevřeném úseku D35. Je to ostuda. To fakt neberu, takový prachy to stojí, LTE modul a nic.Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted May 15, 2022 Author Share Posted May 15, 2022 Vaše vozidlo není podle aktuálního stavu součástí opatření týkajících se - aktualizace softwaru vozidel se vznětovým motorem - změny chladiva - airbagu Takata - tak já jsem bez servisního zásahu na EGRu podle všeho 0 Quote Link to comment
Dakie Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Já to říkám furt, že tovární navigace je o ničem.. Proto jsem fakt rád, že vymysleli Android auto, kde můžeš používat Waze, Google mapy, Mapy cz a další.. Plus k tomu samozřejmě další kotel aplikací na hudbu, videa.. 0 Quote Link to comment
krysarr Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Tohle mě štve u toho staršího autaku, že to tam ještě není. Dá se bez toho žít, ale je to fajn 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted May 16, 2022 Author Share Posted May 16, 2022 před 1 hodinou, Dakie napsal: Já to říkám furt, že tovární navigace je o ničem.. Proto jsem fakt rád, že vymysleli Android auto, kde můžeš používat Waze, Google mapy, Mapy cz a další.. Plus k tomu samozřejmě další kotel aplikací na hudbu, videa.. To máš pravdu. Nechápu proč Mercedes CP zobrazuje na celém displeji a AA pouze na 2/3 displeje a na 1/3 je nesmyslné logo AA. Dále to nemají propojeno s infotaimentem. Když volám, tak se mi pouští telefonní aplikace mercedes a ne AA a pak se to nevrátí do původního stavu. Kdežto když jde příchozí hovor tak to funguje v AA. No nemají to dotažené, bohužel. 0 Quote Link to comment
TomasB Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Muzes si nastavit delenou obrazovku. Ja to tak mam. A kdykoliv staci zmacknout jedno tlacitko a mas tam, co chces. 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted May 17, 2022 Author Share Posted May 17, 2022 S androidem ? Rozepis se trochu prosím.Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted May 17, 2022 Author Share Posted May 17, 2022 Tome, přišel jsi na to jak zprovoznit internet v autě přes mobil? Návodu k autu se píše, že by to mělo jít, ale to konkrétní menu mi tam chybí. Jinak jsem přišel jak rychle ztlumit navigační pokyny: Jakmile začne navigace kecat, stačí zmáčknout mute (kolečko hlasitosti) 0 Quote Link to comment
TomasB Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Já AA nepoužívám a internet v autě taky ne, ani k jednomu nemám důvod. 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Tak flakonek naplněn. Jsem zvědav jak to bude fungovat.Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Mezonek Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 On 5/17/2022 at 10:52 PM, Babik78 said: Tome, přišel jsi na to jak zprovoznit internet v autě přes mobil? Návodu k autu se píše, že by to mělo jít, ale to konkrétní menu mi tam chybí. Jinak jsem přišel jak rychle ztlumit navigační pokyny: Jakmile začne navigace kecat, stačí zmáčknout mute (kolečko hlasitosti) Ja nasel jen moznost zaplaceni t-mobile tarifu k vestavene sim karte... wifi mam kazdopadne dost z prace a domu, v aute to nechci... 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted July 1, 2022 Author Share Posted July 1, 2022 Kontrolní otázka pánové: Když je venku vedro jako poslední dny... tzn. ve stínu skoro 40°C, auto si samo přidá otáčky na 900ot/min jak když vypaluje DPFko. Ale DPFko to není, auto nesmrdí a nejedou sahary. Když auto zchladne v garáži nebo delší jízdou, tak jsou otáčky normálně 700ot/min. Dělá Vám to taky? 0 Quote Link to comment
krysarr Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ja mam trochu starsi wergl, ale nedela 🙂 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted July 2, 2022 Author Share Posted July 2, 2022 před 13 hodinami, krysarr napsal: Ja mam trochu starsi wergl, ale nedela 🙂 Co ostatní? Fakt to jsou couračky a stání v kolonách. 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Nebude to reakce na zapnutou klimu? 0 Quote Link to comment
Dakie Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Co klima - máš zapnutou? Může zlto být kvůli odběru proudu. 0 Quote Link to comment
TomasB Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 To bude klimou. Ty máš 700 ot/min. na volnoběh? Já mám 500 a při regeneraci 900. 0 Quote Link to comment
krysarr Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Já cca 550 a 900. Ale ta klima to fakt bude 0 Quote Link to comment
TomasB Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 nevím jestli 500 nebo 550, ale tam někde. 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted July 2, 2022 Author Share Posted July 2, 2022 Klima to nebyla, zkoušel jsem ji vypnout. Vůbec nic se nezměnilo. Kámoš s Jaguarem F-Pace to samé.Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
krysarr Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Řekl bych, že se po vypnutí nemusí nic změnit ještě pár minut, pokud je fakt horko 0 Quote Link to comment
Babik78 Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 Asi to fakt dělá horko. 160km po dálnici, v pohodě. Když jsem zastavoval otáčky v normě. Auto stálo 20min na sluníčku a hned po startu zvýšené otáčky. Pak jsem jel zpět, chvilku zvýšené otáčky a pak to přestalo.Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk 0 Quote Link to comment
Recommended Posts