Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 (upraveno) A nemas zkusenosti s Philips NG? taky mam ted ty NB, takze rikas, ze tyhle Philips ExP jsou lepsi? :lool: vyzkousim je http://tuning.shop5.cz/cz-detail-162900-au...odni-vykon.html Upraveno Červen 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 proč nesvítit třeba s tímto ? padne to do origo patice a naklápění je zachováno.,... http://www.e-xenony.cz/xenony-12v/hid-xenony-h4-bixenon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 neni to nahodou nelegalni? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 A nemas zkusenosti s Philips NG? :D taky mam ted ty NB, takze rikas, ze tyhle Philips ExP jsou lepsi? :) vyzkousim je http://tuning.shop5.cz/cz-detail-162900-au...odni-vykon.html Dle mého názoru určitě. Jednou jsem vyzkoušel EP a nic jiného jsem nehledal až než jedna praskla a musel jsem rychle sehnat náhradu. EP mebyli tak jsem koupil to nejlepší od Osramu a byly to NB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 dobre, pocitam, ze tak do zimy mi ty NB vydrzi, pak pujdu do Philipsu :) zmena je zivot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Zdravím,tak vlákno super,ale po přečtení všech článků jsem ještě víc nerozhodný jestli Philips Blue Vision,Night Guide nebo něco od Osramu.Mám čirou optiku(i když starší),ale jen co ještě trošku našetřím tak přijdou fungl nové světla.Tak bych tam dal jiné žárovky než klasiku.Mám i denní svícení,takže bych klasické světla používal jen za tmy nebo deště. A tady je zakopaný pes........nevím jaké.Fakt jsem nerozhodný...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Philips NG :) a nebo Osram NB... osobne jezdim na NB, ale priste vyzkousim NG, abych videl, jestli je tam nejaky rozdil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Philips NG :D a nebo Osram NB... osobne jezdim na NB, ale priste vyzkousim NG, abych videl, jestli je tam nejaky rozdil. tak jsme o kousek dál :) ,a výdrž?nerad bych dával balík za žárovky a za chvíli by šly do kytek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Taky jezdím na Osram NB a nemůžu si je vynachválit. Společně s led denním svícením je mám už přes rok a když jsem onehdá kontrolovat vlákna těch žárovek, tak díky tomu dennímu svícení jsou vlákna pořád jako nová, takže i výdrž bude v tomto případě dost dlouhá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Taky jezdím na Osram NB a nemůžu si je vynachválit. Společně s led denním svícením je mám už přes rok a když jsem onehdá kontrolovat vlákna těch žárovek, tak díky tomu dennímu svícení jsou vlákna pořád jako nová, takže i výdrž bude v tomto případě dost dlouhá :) Konny díky za názor a věřím že at´vyberu jaké vyberu,s pomocí denního svícení mi vydrží dýl.Nicméně pořád nevím........Popřemýšlím.Ale na zimu už bych je rád měl.Tak snad se rozhodnu nebo mi někdo dá festovní radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Najezdim za rok tak 30tisic km a zarovky mi vydrzi trictvrte roku. Jezdim ale vetsinou delsi trasy, takze je zase tolikrat netrapim pri startu. Extra denni sviceni nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Mě vydrželi Osramky NB cca rok a 25000km bez denního svícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 nasadil jsem OSRAM NIGHT BRAKER a luxus...to svítí parádně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 OSRAM Night Braker mi vydržely 4 nebo 5 měsíců ... pak jedna odešla... už nikdy :( Svítí krásně, ale výdrž nulová... P.S.: A za ty prachy by mohly vydržet teda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 OSRAM Night Braker mi vydržely 4 nebo 5 měsíců ... pak jedna odešla... už nikdy :) Svítí krásně, ale výdrž nulová... P.S.: A za ty prachy by mohly vydržet teda... Přesně jak řikáš... Mě vždycky prdla levá co svítí do silnice bestyje... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Nevím co s nima děláte,ale mě vydrželi cca rok a 25k kilometrů. Houmikovi vydrželi podobně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Já mám taky NB a naprosto v pohodě,svítí perfektně-lepší sem neměl. Mám je tak o a půl a i když mám denní světla tak bych tipl že těch 15tis i víc už mají odsvíceno. Nezkoušeli ste měřit napětí jestli altík neprebíjí? Bo je to možná častýma startama-to jim nedělá dobře,mají rády delší svícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 a co takhle si schovat pánové účtenky ???? třeba na toto je skvělej Bauhaus !!!!! posere se a vrátí love..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 jo, nebo tak :) nekde jsem ale cetl, ze se to meri na ty hodiny, co zarovka sviti, takze 2 roky zaruka je super, ale kdyz se pujde do dusledku, tak garance jsou jen nejaky ujety hodiny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 No ja mel NB a 3 mesice a jsou v pr...ale sviti topekne, ale netrvaji dost...tak tedka mam xenony :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 no jo, ale kdyz s tim jezdite po meste, tak to se nedivim :) ja sednu do auta a jedu 200 km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Já tedy taky převážně dálky no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Nejlepší je pořídit k takovým žárovkám (myslím Osram NB apod.) led denní svícení, potom ty žárovky můžou vydržet i roky. Já mám už asi rok led denní svícení + Osram NB a když jsem před nedávnem kontroloval vlákna žárovek, tak jsou skoro jako nový, tak si myslím, že aspoň 2 roky ty žárovky ještě vydrží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Já jezdím dálky a žárovky vydržely cca 20 tisíc km ..... Co se týče záruky- měl jsem je koupené přes známou z mototechny, už je neprodávají a proč ? Časté reklamace.. Ps.: Taky mi odešla levá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Dneska objednany Philips NG, tak uvidim, jaky bude rozdil oproti Osram NB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Dneska objednany Philips NG, tak uvidim, jaky bude rozdil oproti Osram NB Tak pak vloz porovnani NGvsNB.Celkem by me to zajimalo,protoze se nemuzu rozhodnout ktere na svoji Octu fl.Na zimu bych uz rad neco mel a zatim nejsem rozhodnuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 (upraveno) 1. poznatek je, ze je u tech Philipsu hodne znat rozdeleni svetla do 3 ruznych rovin a barev. Jeste jsem s nimi nejel vecer, takze nemuzu poradne posoudit. Ale kazdopadne je veliky rozdil mezi celkovym barevnym tokem, ty NB jsou takovy modry nebo bily, zalezi, jak si to kdo vylozi. Ty NG jsou spis zluty, takze hezci (nebo jak to napsat) jsou ty NB. Ale rikam, nocni zkouska teprve prijde. Upraveno Září 13, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 já jsem objednal tyhle Osramy http://www.obautodily.cz/osram_h4_cool_blu...kelvin-OSRAM006 cena za sadu je dobrá. Ted tam mám obyčejný žárovky,jaký budou dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 (upraveno) Nic se nevyrovná žárovkám PIAA, bohužel cenově jsou trochu jinde. ;) PIAA H4 Malé srovnání: Upraveno Září 13, 2010 uživatelem MickXX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 ty jsou opravdu cenou někde jinde..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.