michal55 Odesláno Leden 5, 2018 Sdílet Odesláno Leden 5, 2018 To mi je jasné to s tou životností. Ten sloh jsem psal, abych co nejlépe popsal současný stav -poškozené plexi zevnitř a případnou příčinu. Otázkou je, jestli i někdo jiný má takhle zničené plexi, nebo jsem sám a není to žárovkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Tak tento týden byly autožárovky v LIDLu, jak H4, tak i H7. H4 mají se zvýšenou svítivostí o 50% nebo longlife. Pár za 149,- Kč. No nekupte to. Tak jsem je koupil, ty 50%, že je dám manželce do auta. Po prostudování krabičky a zadání výrobce do googlu jsem zjistil, že je vyrábí firma NEOLUX, což jak se ukázalo je firma Osram https://www.neolux-lighting.com/about-neolux/history-company-information/ Takže jsem je dal do manželky Corsy a musím říci, že svítí fakt pěkně, jasnější a lépe rozložené světlo jak na tlumené tak dálkové. Takže jsem koupil další sadu, že je vyzkouším ve své OI, kde jsem měl Philips Vision 30% a výsledek je také lepší. Fakt svítí pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Za tu cenu dobrej kup. Bohuzel kdo ma jeste lepsi zarovky, tak by si pohorsil, ale v tvem pripade sis urcite polepsil :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Tak je otázka, co je lepši žárovka. Měl jsem Silverstary Osram, ale životnost hrůza, svítily pěkně, těžko se to poměřuje, možná stejně jak ty co mám teď, taky byly o fous lepší než ty Philipsi Vision, ale když ti odejdou po půl roce a zrovna při cestě na dovču, tak to nasere. Uvidíme kolik vydrží tyhle. Žárovky co svítí o 100% lépe atd. jsou super, ale již méně super je jejich životnost. Najedu 20 tisíc km ročně a nemám rád dodělávané denní svícení v nárazníku atd. Takže Konny, co je to lepší žárovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2018 Lepší žárovkou myslím žárovky co mají větší svítivost např. o 100%. Je pravda, že mají kratší životnost (to mají i žárovky s o 50% větší svítivostí) a proto je nejlepší tyto žárovky kombinovat s led denním svícením nebo se prostě smířit, že budu třeba každý rok kupovat nové žárovky... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.