Přejít na obsah

Žárovky H4 (Osram, Philips...)

Konny

Doporučené příspěvky

Díky že si to napsal to je to co jsem po tobě chtěl už minulý týden. :palec:

Já jsem NG nezkoušel zato jem několikrát po sobě měl ještě na felicii Philips ExtremPower a taky nebyli špatný až na tu cenu (cena jedný sady EP = dvě sady NBR ;)) .

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Guest Martinezz03

Ahoj všem, pokud někdo uvažuje o koupeni žárovek Philips H4 NightGuide tak mrkněte na tyhle stránky....

http://www.autobalada.cz/autobalada/eshop/...s-H4-NightGuide

myslim si že je to super cena a taky dodani je rychle... ja si je objednával v neděli a dnes (tj. utery) mi prisli postou :D takže všem doporučuji :smich:

ja si objednal rovnou dvoje, za ty prachy... :smich:

ať to svítí :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Takže Osram Night Breaker Plus jsou namontovány. Při srovnání s Philips Night Guide, které jsem používal doteď, se plně a naprosto stotožňuji s Houmikem, který to krásně popsal na předchozí stránce (a je asi zbytečné to tady psát znovu).

Já tedy jen doplním fotky - vlevo Philips, vpravo Osram (barvu světla foťák trochu skreslil, ve skutečnosti jsou Philips skutečně žlutější)

Tlumené:

post-18-0-18330300-1319405601_thumb.jpg post-18-0-30886600-1319405626_thumb.jpg

Dálkové:

post-18-0-20585900-1319405671_thumb.jpg post-18-0-33964800-1319405713_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V patek mi odesla jedna zarovka Osram NB Plus. Tak to docela jde, jsou to zarovky tak max na rok. :D Na zimu jsem prehodil zpatky Philips NG.

Na fotkach od Franka je krasne videt, co jsem se snazil popsat.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

To je velice nemilé. Slibujou životnost jako bejk a vydrží sotva půl roku :wallbash: . Zkusím se kluků poptat jak Osram řeší reklamace. Nezáleži na tom jestli máš ještě jednu sadu, ale jde o to co slibujou a že ve skutečnosti je to úplně jinak.

Obyč NBR mi vydrží průměrně tak +/- rok, aůe tohle je zoufale málo. :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Jelikož mi včera praskla po více jak 2 letech jedna Osram NB a druhá už by taky dlouho nevydržela, tak jsem jel dnes koupit nové žárovky. Chtěl jsem opět koupit Osram NB, ale protože jsem je nikde v okolí nemohl sehnat, tak jsem na doporučení a z dlouhodobé zkušenosti v jednom obchodu s autodílama koupil žárovky GE megalight ultra +90%. Shodou okolností je i v časopisu Auto 7 test žárovek a vítězem testu je Osram NB společně s těmi GE a tak když jsem nemohl sehnat Osram, tak jsem šel do těch GE, tak jsem zvědavej jak budou svítit, ale doufám že dobře :)

post-107-0-89529600-1330115899_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...