Přejít na obsah

Žárovky H4 (Osram, Philips...)

Konny

Doporučené příspěvky

A nemas zkusenosti s Philips NG? :D taky mam ted ty NB, takze rikas, ze tyhle Philips ExP jsou lepsi? :) vyzkousim je :smich:

http://tuning.shop5.cz/cz-detail-162900-au...odni-vykon.html

Dle mého názoru určitě. Jednou jsem vyzkoušel EP a nic jiného jsem nehledal až než jedna praskla a musel jsem rychle sehnat náhradu. EP mebyli tak jsem koupil to nejlepší od Osramu a byly to NB.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím,tak vlákno super,ale po přečtení všech článků jsem ještě víc nerozhodný jestli Philips Blue Vision,Night Guide nebo něco od Osramu.Mám čirou optiku(i když starší),ale jen co ještě trošku našetřím tak přijdou fungl nové světla.Tak bych tam dal jiné žárovky než klasiku.Mám i denní svícení,takže bych klasické světla používal jen za tmy nebo deště. A tady je zakopaný pes........nevím jaké.Fakt jsem nerozhodný...... :)

Odkaz ke komentáři

Taky jezdím na Osram NB a nemůžu si je vynachválit. Společně s led denním svícením je mám už přes rok a když jsem onehdá kontrolovat vlákna těch žárovek, tak díky tomu dennímu svícení jsou vlákna pořád jako nová, takže i výdrž bude v tomto případě dost dlouhá :)

Odkaz ke komentáři
Taky jezdím na Osram NB a nemůžu si je vynachválit. Společně s led denním svícením je mám už přes rok a když jsem onehdá kontrolovat vlákna těch žárovek, tak díky tomu dennímu svícení jsou vlákna pořád jako nová, takže i výdrž bude v tomto případě dost dlouhá :)

Konny díky za názor a věřím že at´vyberu jaké vyberu,s pomocí denního svícení mi vydrží dýl.Nicméně pořád nevím........Popřemýšlím.Ale na zimu už bych je rád měl.Tak snad se rozhodnu nebo mi někdo dá festovní radu

Odkaz ke komentáři

Já mám taky NB a naprosto v pohodě,svítí perfektně-lepší sem neměl. Mám je tak o a půl a i když mám denní světla tak bych tipl že těch 15tis i víc už mají odsvíceno. Nezkoušeli ste měřit napětí jestli altík neprebíjí? Bo je to možná častýma startama-to jim nedělá dobře,mají rády delší svícení

Odkaz ke komentáři

jo, nebo tak :) nekde jsem ale cetl, ze se to meri na ty hodiny, co zarovka sviti, takze 2 roky zaruka je super, ale kdyz se pujde do dusledku, tak garance jsou jen nejaky ujety hodiny...

Odkaz ke komentáři

Nejlepší je pořídit k takovým žárovkám (myslím Osram NB apod.) led denní svícení, potom ty žárovky můžou vydržet i roky. Já mám už asi rok led denní svícení + Osram NB a když jsem před nedávnem kontroloval vlákna žárovek, tak jsou skoro jako nový, tak si myslím, že aspoň 2 roky ty žárovky ještě vydrží :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

1. poznatek je, ze je u tech Philipsu hodne znat rozdeleni svetla do 3 ruznych rovin a barev. Jeste jsem s nimi nejel vecer, takze nemuzu poradne posoudit. Ale kazdopadne je veliky rozdil mezi celkovym barevnym tokem, ty NB jsou takovy modry nebo bily, zalezi, jak si to kdo vylozi. Ty NG jsou spis zluty, takze hezci (nebo jak to napsat) jsou ty NB. Ale rikam, nocni zkouska teprve prijde.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...