Dobbyy Odesláno Prosinec 13, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2021 Zdravím, připojil jsem k autu vozík se špatně zapojenou zásuvkou a zkratovalo mi v autě pár věcí… Blinkry byla první věc, vyřešeno novým spínačem varovných světel. Potom tu je přístrojová deska která vůbec nesvítí tjn. vše co má svítit zeleně. Vyzkoušen jiný z vw golf IV spínač světel i regulátor jasu, furt beze změny… Někdo nějaký nápad? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Prosinec 13, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2021 Co pojistky? Podívej se za tmy co dělá přístroj ovka po vytažení klíče ze zapalování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2021 Pri zkratu jako prvni shori pojistka, takze se podivej na pojistky, urcite tam bude jedna z tech malych spalena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Prosinec 16, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2021 Už jsi to vyřešil?? Ještě mě napadlo, jestli máš automatické rozsvěcení světel , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobbyy Odesláno Březen 22, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2023 Sorry borci, úplně jsem na tohle vlákno zapomněl, myslel jsem že mám zaplé upozornění a nebylo 😁 Jak píše @Konnybylo to malou pojistkou, tuším od osvětlení přihrádky. Což nechápu, protože jsem je předtím všechny 2x zkontroloval a byly v cajku, a na potřetí se zadařilo. Každopádně mi stále nesvítí klimapanel, ale to už neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2023 Sdílet Odesláno Březen 22, 2023 Tak aspon, ze sis vzpomel a napsal 😃. Klimapanel je jako climatronic nebo klasicky manualni knofliky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobbyy Odesláno Březen 24, 2023 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2023 V 23. 3. 2023 at 0:51, Konny napsal: Tak aspon, ze sis vzpomel a napsal 😃. Klimapanel je jako climatronic nebo klasicky manualni knofliky? Manuálni tlačítka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 24, 2023 Sdílet Odesláno Březen 24, 2023 Tak to mas jen spalenou zarovicku pod prostrednim knoflikem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 24, 2023 Sdílet Odesláno Březen 24, 2023 Nebo jen plasty dozrály a není kontakt. Tak to mám já , zatlačím na plast-svítí pustím-nesvítí . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.