Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

Misha : Vejfuck je v pořádku. Jedná se o věcičku, která umí zachytit jakési vlny s cívky motoru a obohatit to o takový zvouček. Tohle je zrovna model W8 Mustang tuším. No a pak už to jen naladíš na rádiu a vevnitř si užíváš psychozvuku. Prý se dá pořídit i ferrari a spoustu dalších. Kámoš to našel někde na Ebay.

Ale jak píše Lubinob - škoda že to nejde slyšet venku :)

Odkaz ke komentáři
Misha : Vejfuck je v pořádku. Jedná se o věcičku, která umí zachytit jakési vlny s cívky motoru a obohatit to o takový zvouček. Tohle je zrovna model W8 Mustang tuším. No a pak už to jen naladíš na rádiu a vevnitř si užíváš psychozvuku. Prý se dá pořídit i ferrari a spoustu dalších. Kámoš to našel někde na Ebay.

Ale jak píše Lubinob - škoda že to nejde slyšet venku :)

Aha, ja to video nedokoukal do konce, takže jestli to tam byo pak ukázané, neviděl jsem to.

Dobrá věc, když chceš oblbnout nějakou kost :-D

Odkaz ke komentáři

Jj, dneska jsme měli s klukama akci v atomovém krytu. Dojeli i synci co hrají profesionálně ( Dye Team ). Doteď jsem měl starší kousek od Spydera - Victor 2. A jelikož se v bunkru nesmí střílet normálníma barevnýma koulema, střílíme gumovýma - ale na to si musíš snížit rychlost na Gunu..no a jelikož se mi porouchalo nastavování rychlosti, vykašlal jsem se na to a rovnou koupil novou. Tohle už je Elektrika vč, elektronického podavače....ani nechtěj vědět kolik je to schopné vychlustnout koulí za 1s :)

Odkaz ke komentáři
Ja som to este v zivote nehral. Musi to byt bomba. Je to lepsie ako airsoft?

Je to fakt špica, chytlo mě to hned napoprvé a od té doby jezdím skoro pokaždé co je nějaká akce. S Airsoftem nedokážu srovnat protože jsem ho ještě nehrál.

nazdar storm...pekne vybavenie :) ..ja mam doma airsoftovku iba Deserta...kolko to cca vazi??

Díky - i když nevím z hlavy přesně váhu, musím říct že oproti předchozí zbrani je ještě lehčí a jelikož má i kratší hlaveň, tak člověk je mrštnější :huh: Lze nastavit i dávkování při výstřelech.

Odkaz ke komentáři
Vzhledem k tomu že včera v Ostravě nachlustalo trochu sněhu, jsem konečně mohl prubnout nové zimáky :palec: . Musím říct že jsem fakt nadšený. Ani jsem nečekal že by ty gumy mohli mít až takový záběr na sněhu a že auto se s něma bude ovládat takřka na jedničku. Tam kde jeli všichni krokem jsem mohl jet naprosto běžnou rychlostí a auto drželo, prostě paráda. Takže Dunlop 3D můžu jedině doporučit ;)

Tiez sa pridavam - vynikajuce :)

Odkaz ke komentáři

Ja som mal pri kupe Octavie obute Dunlop Sport,zimne som kupil Matador Nordica MP59. Az po prezuti na zimne som zistil ze tie letne dost hucali,no a spotreba mi klesla na zimnych asi 0.5l. Co k tomu dodat? Proste je to tak.Tie Dunlopy fak hucali,chcel som to riesit na prvej serv.prehl.(ci nahodou lozisko v naboji kolesa?) ale pri 29 000km som prezul na zimne a prestalo to hucanie.Uvidim ked prezujem na letne.....

Odkaz ke komentáři
Sú aj tiché,alebo len dobre držia?Čítal som ,že auto s nimi jemne vibruje,čo je na tom pravdy?Budúci rok budem zimné meniť a chcem kúpiť práve tieto dunlopy.

Jsou pěkně tichučké - chrochtám si blahem ;) Ono asik bude záležet i na tom, jaký rozměr na zimu dáš - v 225/45 r17 by už možná trošku hučely.

Dutch : A jaký typ to přesně byl ? Těch Wintersportů bylo právě víc...a vím že třeba dvojky byly otřesné, ale ty 3D které mám teď jsou fakt špicovní, byl jsem sám překvapený.

Odkaz ke komentáři
Jsou pěkně tichučké - chrochtám si blahem :lool: Ono asik bude záležet i na tom, jaký rozměr na zimu dáš - v 225/45 r17 by už možná trošku hučely.

Dutch : A jaký typ to přesně byl ? Těch Wintersportů bylo právě víc...a vím že třeba dvojky byly otřesné, ale ty 3D které mám teď jsou fakt špicovní, byl jsem sám překvapený.

Presne udaje neviem,mam ich v garazi,pozriem potom napisem.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem asik po měsící dostal konečně k výměně žárovek u SPZ za LED od Roberta. Měnil mi to Michal K ( Thanx ) a přišli jsme na jednu příjemnou skutečnost......Já Nepotřebuju Odpory !!!

Svítí to i bez toho a neháže to na Maxíku žádný problém a designově samo paráda. Ještě mi doma leží pár žárovek do předních parkovaček, tož je tam zkusím naprat taky bez odporu a uvidíme co to udělá ;)

post-73-1264359751_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ti to menil ten hnup? :o

Nektery odpory jsou uz urceny primo do osvetleni RZ a obsahuji odpory. Ja treba takovy mam od Stockela. Ale nevim jaky posila Robert ted.

Ty debilku maly :P .. Sam bys to ani nezvladl s odporama, tak tam mas radeji spesl ledky :D

Nicmene, daval jsem mu tam ty stejne co sobe, oba je mam od Roberta, ale u me to bez odporu neproslo, u Stormyho cudne kary(na maxidotu ma kombik :lool: :) ) to proslo bez odporu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...