Storm Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Ta Octa se mi dost líbí. Jinak žralok je pouze atrapa, nechytneš na to ani suché z nosa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 áááha to je škody taky bych něco takovýho bral:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Kola z Audi? Co je to za hlupost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Díky Synci ;) Jinak Luky, o víkendu možná pojedu do Olomóca, tak ti dám kdyžtak vědět :D jasny jinak napiš nebo zavolej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Stormiku, mas to moc hezky. ;) Dostalo se ke mne jak mas zapojenou FM antenu, tedaaa.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Ta "nemecká" je hustá,vyzerá to tak,aspoň na fotke,že má tónované aj "sklá" na predných svetlách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 jasny jinak napiš nebo zavolej ;) Jasný, ale zatím to dle počasíá nevypadá. Nevím jak u vás ale tady je dneska pěkně hnusně. Stormiku, mas to moc hezky. :o Dostalo se ke mne jak mas zapojenou FM antenu, tedaaa.... :( Díky Doli, ...ty informace bych tipoval na Michala, což ? Ta "nemecká" je hustá,vyzerá to tak,aspoň na fotke,že má tónované aj "sklá" na predných svetlách. Čéče nemá - je tam víc fotek a vpředu nemá vůbec nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 no obe vypadaji skvele !! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Ano,vlastne vnútro svetla je čierne,to robí ten efekt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Dneska jsem si udělal výlet do Olomóca na Sv. Kopeček - Zoo moc pěkná a po prohlídce jsem dal srázek s Lukym a jeho pěkně upravenou černotou. Ty přední lampy ti Luky musím fakt pochválit včetně dobře udělaného podsvícení :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 ty wole storme co je to z parkovani ??? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 To bylo jen na pokec woe :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Moc pěkný Blacky. ;) Stormi, to podsvícení je super co? Taky jsem z toho byl vyvalenej. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Tak dneska jsem se dobře vydupal - koupil jsem si LED H1 s tím, že to vyměním za klasickou halogenku v mlhovce a budu to používat jako denní svícení.......no samozřejmě se tam nevleze, protože klasická halogenka je tenká .....FUCK !!!!! untitled.bmp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 to zkus rozebrat a nejak ji tam nacpat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Tak to je smůla, ale stejně si myslím, že by to nesvítilo stejně jako klasická žárovka. Kdybych měl tvůj RS nárazník, tak bych to vyřešil jako to má Medan. Nahradil bych ty mlhovky stejně velkými kulatými denními LED světly. Stálo by to tak 1500,-, ale hlavně by ti nikdo nemohl nic říct, protože by to bylo homologované. Jen bys neměl mlhovky. Velký výběr těch světel jsem viděl v obchůdku na autoburze a myslím, že tam měli i ty se správným průměrem. Zapojení by mělo být snadné, jen musíš ohlídat hlášení maxidotu. Dáš na mlhovky odpor a denní napojíš s pomocí krabičky, která se o to svícení postará. Krabička se napojuje jen na + a - třeba rovnou na baterku. Pokud bys chtěl pomoct, rád ti pomůžu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nic jiného mi ani nezbyde Libore - jen jsem chtěl volit trošku jednodušší cestu. Ale díky za nabídku, asik se ozvu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Ono to je celkem jednoduché. Nejhorší asi bude nějak ty světla mechanicky přichytit, i když možná ne, budou se měnit kulaté mlhovky za kulaté denní. Asi bude potřeba sundat nárazník, aby se to lépe montovalo, ale to je otázka půlhodiny. Napojení kablíků je v pohodě, montoval jsem LED denní na manželčino auto a bylo to snadné. Jak jsem psal, rád pomůžu, tak se pak ozvi. Co třeba tato nebo tato? Mají 9 cm, takže by tam měla přesně pasovat, cena taky ujde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A manzelka ma co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Samozřejmě, že černé auto. Není to ale Škoda, je to Chevrolet Aveo hatchback, do města pro ženskou ideální. Ale pošilhává mi po VW Polo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A do Avea si daval LED-ky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Libor : poprosil jsem Medana a poslal mi odkaz na ty co má on, takže do nich asi půjdu http://www.leddennisviceni.cz/index.php?to...24&cat=1120 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Gatorade, a proč ne, vypadá to dobře a je to praktické. Fotku nemám, ale až bude čas, tak ji udělám. Storme, to bude asi nejlepší, aspoň budeš vědět, že to bude pasovat. Možná bych ale počkal, ža bude mít Olaf svůj nový hybridní nárazník, třeba ho budeš chtít taky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Tak na ten se těším úplně nejvíc - jsem fakt zvědavý jak to bude vypadat. Hodně asi bude záležet, kudma ten svár vedli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Tak jsem to nevydržel a spáchal jsem to v počítači s dovolením na tvém autě. Co ty na to? Edit: Trochu jsem tu fotku zesvětlil. Edit2: Tak jsem ještě přidal hodně světlou verzi pro ty, co mají blbé monitory. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 no ty wole ta fotka je dost tmava ale vypada to luxusne ale rovnou vam muzu rict ze ta plocha pod svetlometama (ta co je na pred FL) je vetsi nez na te fotomontazi. Je to v podstate tak ze od horni strany stredove mrizky nahoru je to pred FL a dolu je to FL. A zmizel ten vystupek na SPZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 no mi se to hodne libi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 tak koukam na tu fotku a rikam si ze jsem to mel nechat udelat takhle, ale co snad to bude i takhle dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 pokud bude realita vypadat takhle, tak si sednu na prdel.. to bude fakt pecka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Tak jsem to nevydržel a spáchal jsem to v počítači s dovolením na tvém autě. Co ty na to? Edit: Trochu jsem tu fotku zesvětlil. Musím na to kouknout doma Libore,tady mám špatný monitor takže vidím jen samé černo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.