Přejít na obsah

Stormyho černé TDičko

Doporučené příspěvky

jasny jinak napiš nebo zavolej ;)

Jasný, ale zatím to dle počasíá nevypadá. Nevím jak u vás ale tady je dneska pěkně hnusně.

Stormiku, mas to moc hezky. :o

Dostalo se ke mne jak mas zapojenou FM antenu, tedaaa.... :(

Díky Doli,

...ty informace bych tipoval na Michala, což ?

Ta "nemecká" je hustá,vyzerá to tak,aspoň na fotke,že má tónované aj "sklá" na predných svetlách.

Čéče nemá - je tam víc fotek a vpředu nemá vůbec nic.

Odkaz ke komentáři

Tak to je smůla, ale stejně si myslím, že by to nesvítilo stejně jako klasická žárovka. Kdybych měl tvůj RS nárazník, tak bych to vyřešil jako to má Medan. Nahradil bych ty mlhovky stejně velkými kulatými denními LED světly. Stálo by to tak 1500,-, ale hlavně by ti nikdo nemohl nic říct, protože by to bylo homologované. Jen bys neměl mlhovky. Velký výběr těch světel jsem viděl v obchůdku na autoburze a myslím, že tam měli i ty se správným průměrem. Zapojení by mělo být snadné, jen musíš ohlídat hlášení maxidotu. Dáš na mlhovky odpor a denní napojíš s pomocí krabičky, která se o to svícení postará. Krabička se napojuje jen na + a - třeba rovnou na baterku. Pokud bys chtěl pomoct, rád ti pomůžu.

Odkaz ke komentáři

Ono to je celkem jednoduché. Nejhorší asi bude nějak ty světla mechanicky přichytit, i když možná ne, budou se měnit kulaté mlhovky za kulaté denní. Asi bude potřeba sundat nárazník, aby se to lépe montovalo, ale to je otázka půlhodiny. Napojení kablíků je v pohodě, montoval jsem LED denní na manželčino auto a bylo to snadné. Jak jsem psal, rád pomůžu, tak se pak ozvi.

Co třeba tato nebo tato? Mají 9 cm, takže by tam měla přesně pasovat, cena taky ujde.

Odkaz ke komentáři

Gatorade, a proč ne, vypadá to dobře a je to praktické. Fotku nemám, ale až bude čas, tak ji udělám.

Storme, to bude asi nejlepší, aspoň budeš vědět, že to bude pasovat. Možná bych ale počkal, ža bude mít Olaf svůj nový hybridní nárazník, třeba ho budeš chtít taky. :)

Odkaz ke komentáři

no ty wole ta fotka je dost tmava ale vypada to luxusne ale rovnou vam muzu rict ze ta plocha pod svetlometama (ta co je na pred FL) je vetsi nez na te fotomontazi.

Je to v podstate tak ze od horni strany stredove mrizky nahoru je to pred FL a dolu je to FL. A zmizel ten vystupek na SPZ

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...