Přejít na obsah

Stříbná OCTULE

Doporučené příspěvky

Děkuji pánové, i vaše povozy jsou super. Dnes proběhl nákup nové baterie poněvadž ta stará už minulou zimu stávkovala tak aby nedošlo k nepříjemnému překvapení.Není to nějaká značkovka, ale kamarád co má autodopravu je používá do kamionu a v pohodě i v zimě. Tak snad to bude :palec:

post-2857-0-89275600-1383324239_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No pěkný fakt, já mám třeba vše červené a tak by se mi líbilo dodělat i pod klikama červenej podsvit, modrou má bratr u passata a hodně se mi to líbí takže mužu porovnat červenou a modrou, ale aby mi to ladilo tak jak chci tak si chci zachovat červenej podsvit, snad se k tomu taky dostanu a není to nějak obtížný :)

Odkaz ke komentáři

No pěkný fakt, já mám třeba vše červené a tak by se mi líbilo dodělat i pod klikama červenej podsvit, modrou má bratr u passata a hodně se mi to líbí takže mužu porovnat červenou a modrou, ale aby mi to ladilo tak jak chci tak si chci zachovat červenej podsvit, snad se k tomu taky dostanu a není to nějak obtížný :)

Ahoj díky. Tak je jasný že pokud nehodláš předělávat celý podsvit tak že si dáš červenou i na kliky :palec:. Měl jsem z toho trochu obavy ale díky košínovi no problem a vše funguje jak má.:palec:

Odkaz ke komentáři

Kosin to nejak nechapu....jakou rozptylku? a na čim jste udělali dirku? A na jakej dratek a jak napojili :D

LEDka rozptylka je ta, co dal v odkazu riska_123. Ta ledka má místo kulatého čela ploché a díky tomu svítí ve velkém úhlu. Normální ledka svítí v úhlu asi 20-30° a rozptylka svítí 100-150° a aby ti ledka osvítila celý prostor u kliky, tak potřebuješ rozptylku ;) . Jinak červené osvětlení klik vypadá takto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4484&view=findpost&p=302375 ;) . Co se týká ledek, tak buď se dají koupit ledky přímo na 12V (v mém případě) nebo koupíš obyč rozptylky ledky a k tomu odpor. Odpor se určuje podle napětí, ale taky i podle barvy ledky!!! Hodnotu odporu by ti měli říct v obchodě, kde budeš ledky kupovat nebo ti to můžu i já říct, jen jde o to jakou barvu použiješ, ale asi červenou že? ;)

Co se týká zapojení, tak já jsem ledky připojil do konektoru co je připojený ke každému ovladači ve dveřích, zapojení mám taky někde v počítači nafocený, takže není problém fotky dodat :)

Odkaz ke komentáři

většinou to je tak že šedomodrý drát je + (u ledky delší nožička - vevnitř ledky kratší plíšek) na které napájíš odpor.. - je hnědý nebo červený, není nic lehčího než si udělat ledku, dáš na ni tak 10-15cm drátku, odpojíš ovladač a strčím do konektoru drátky :) až se ledka rozsvítí, tak si trefil zapojení, pak jen pájka, cín a dírku do misky pod kliku, zalepit tavnou pistolí a svítit :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím všechny.

Po delším čase nějaká ta aktualita. Včera rychlo akce, za odpoledne před garáži přehozeno turbo vrchem.

Původní začlo vydávat dosti nepříjemné zvuky a včera při menší akceleraci to zaclo jet nepravidelne a z vývuku lítaly brikety :pest: . No příčina byla hned jasná. ohryzené lopatky na vzduchvé žásti turba a vše od oleje. post-2857-0-52944100-1388477212_thumb.jpg post-2857-0-21262400-1388477252_thumb.jpg

Takže mě auto letos dvakát vypeklo, tak snad bude aspoň chvíli klid.

Jinak Všem vše nejlepší do NOVÉHO ROKU a parádního silvestra. :jager::palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...