košin Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 zkus to pak fotnout jak se začne stmívat, kolem půl 5 - 5 hodiny kdy je šero, mělo by to na fotce vyniknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 OK, zitra to vyzkouším a vemu na to foťák.Snad se povede nějaká lepšejší fotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Tak dnes trochu více a lepších fotek :) . Je to super. jen tomu kazí celistvost přístroje a ovladač světel, OTÁZKA někdo šikovný z Ostravy a okolí kdo už to dělal a ví co a jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 je to luxus pane :) jak říkáš, budíky a je to dokonalé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 tak ta modrá je luxusní nikdo to ma červené a to se mi moc nelíbí ale ta modrá už jen ty budíky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Modrá je dobrá, moc se mi to líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Děkuji pánové, i vaše povozy jsou super. Dnes proběhl nákup nové baterie poněvadž ta stará už minulou zimu stávkovala tak aby nedošlo k nepříjemnému překvapení.Není to nějaká značkovka, ale kamarád co má autodopravu je používá do kamionu a v pohodě i v zimě. Tak snad to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 No pěkný fakt, já mám třeba vše červené a tak by se mi líbilo dodělat i pod klikama červenej podsvit, modrou má bratr u passata a hodně se mi to líbí takže mužu porovnat červenou a modrou, ale aby mi to ladilo tak jak chci tak si chci zachovat červenej podsvit, snad se k tomu taky dostanu a není to nějak obtížný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Stale parkujes kde parkujes ? Mas odvahu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 No pěkný fakt, já mám třeba vše červené a tak by se mi líbilo dodělat i pod klikama červenej podsvit, modrou má bratr u passata a hodně se mi to líbí takže mužu porovnat červenou a modrou, ale aby mi to ladilo tak jak chci tak si chci zachovat červenej podsvit, snad se k tomu taky dostanu a není to nějak obtížný :) Ahoj díky. Tak je jasný že pokud nehodláš předělávat celý podsvit tak že si dáš červenou i na kliky . Měl jsem z toho trochu obavy ale díky košínovi no problem a vše funguje jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 A na co to je vlastne napojene a jak? A diody? A na co to je vlastne napojene a jak? A diody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 je to napojene na osvetleni ovladacu oken a je to ledka s odporem, ale hodnotu odporu neznam,dostal jsem je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 ty neznám ani já :D přišel jsem do elektra a řekl: chci odpory na Ledky, budu dělat v autě..chlapík šáhl pod pult a vytáhl odpory :) a ledky do těch misek pod kliku musíš vzít rozptylky, ať mají úhel cca 100° 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Já kupoval tyto ledky http://www.gme.cz/le...00-120-p511-659 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Kosin to nejak nechapu....jakou rozptylku? a na čim jste udělali dirku? A na jakej dratek a jak napojili :D Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 ahoj. jestli budu mit zitra trochu casu tak ti to nafotim.OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Kosin to nejak nechapu....jakou rozptylku? a na čim jste udělali dirku? A na jakej dratek a jak napojili :D LEDka rozptylka je ta, co dal v odkazu riska_123. Ta ledka má místo kulatého čela ploché a díky tomu svítí ve velkém úhlu. Normální ledka svítí v úhlu asi 20-30° a rozptylka svítí 100-150° a aby ti ledka osvítila celý prostor u kliky, tak potřebuješ rozptylku ;) . Jinak červené osvětlení klik vypadá takto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4484&view=findpost&p=302375 ;) . Co se týká ledek, tak buď se dají koupit ledky přímo na 12V (v mém případě) nebo koupíš obyč rozptylky ledky a k tomu odpor. Odpor se určuje podle napětí, ale taky i podle barvy ledky!!! Hodnotu odporu by ti měli říct v obchodě, kde budeš ledky kupovat nebo ti to můžu i já říct, jen jde o to jakou barvu použiješ, ale asi červenou že? ;) Co se týká zapojení, tak já jsem ledky připojil do konektoru co je připojený ke každému ovladači ve dveřích, zapojení mám taky někde v počítači nafocený, takže není problém fotky dodat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 většinou to je tak že šedomodrý drát je + (u ledky delší nožička - vevnitř ledky kratší plíšek) na které napájíš odpor.. - je hnědý nebo červený, není nic lehčího než si udělat ledku, dáš na ni tak 10-15cm drátku, odpojíš ovladač a strčím do konektoru drátky :) až se ledka rozsvítí, tak si trefil zapojení, pak jen pájka, cín a dírku do misky pod kliku, zalepit tavnou pistolí a svítit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 jestli chceš mám kamarada ktery ti udělá budiky i ovladaní světel.Pokub máš zajem? tady máš pro představu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=110439 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Klidně mi to vše naposílejte ať je to podrobný jak pro blba :D díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 sm0g tady jsou fotky jak je to udělané ze zadu, snad ti to pomuže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Počkat, to si nešmikal žádnej drátek? Tys to píchl do toho konektoru? Já mám totiž obavy že poruším drátky a nepujdou mi stahovat okna.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 sm0g: žádný drátky se nestříhají, taky to mám tak zapojený do konektoru a vše funguje perfektně a nikde se nic stříhat nemuselo ;) , pohledám to mé zapojení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 jediné kde to nedáš do origo svorkovnice je u řidiče, tam musíš odkrýt kabel a naletovat to k tomu, ale je to v klidu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 Zdravím všechny. Po delším čase nějaká ta aktualita. Včera rychlo akce, za odpoledne před garáži přehozeno turbo vrchem. Původní začlo vydávat dosti nepříjemné zvuky a včera při menší akceleraci to zaclo jet nepravidelne a z vývuku lítaly brikety . No příčina byla hned jasná. ohryzené lopatky na vzduchvé žásti turba a vše od oleje. Takže mě auto letos dvakát vypeklo, tak snad bude aspoň chvíli klid. Jinak Všem vše nejlepší do NOVÉHO ROKU a parádního silvestra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tak jsem si dnes trochu pohrál, uvidíme jestli to neco vydrzí nebo se to bude loupat. Doufám že ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 pěkná práce :) čím si lakoval? klasika sprej nebo plastidip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Klasika, poběhal jsem to vodním smírkem, odmastil a pak naprášil sprejem. tak uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 tak pokud je to dost odmaštěné tak by to držet mělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Pěkná práce pane a to turbo udělat vrchem byla asi velká sranda. Takže palec hore ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.