Kotass Odesláno Červenec 21, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2022 Zdravím Vás, právě jsem provedl registraci, jelikož mám dotaz na problém, který se mi objevil po ujetí cca 20 km po dlouhé době stání ve stodole 🙂 Po nastartování na sytič běží krásně, po zahřátí i bez sytiče. Problém nastane v momentě přidání plynu - má tendenci chcípnout a na rychlost nemá vůbec tah a dusí se. Nemáte tu někdo takovou zkušenost, ať ušetřím čas hledáním chyby ? Můj názor - zanešená tryska v karburátoru. Mám začít tímto ? Díky za radu, snad se tu někdo s tímto problémem setkal. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Červenec 21, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2022 Toto fórum na tyto dotazy moc vhodné nebude. Rada se dá najít spíš na stránkách Spartaky, kde se tyto vozy a jejich vrtochy řeší. Nelze dobře odpovědět, protože těžko říci, v jakém stavu byl motor, karburátor a zapalování před odstavením a co se stím dělo před uvedením do provozu - pročištění karburátoru, svíček, nový benzín, seřízení zapalování atd. . Může to dělat nefunkční akcelerační pumpička, zalepený ventilek v karburátoru, nějaká tryska, nebo nedostatečně prohřátý motor či zatemovaný vzduchový filtr ... . Vým, že je to blbé, ale je třeba si o tom něco přečíst v literutuře k danému modelu, tam je rad celkem dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kotass Odesláno Červenec 21, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2022 Skvěle, to si myslím taky, už to tady studuji asi 4 hodiny. Svíčky, olej, benzin nový, měl to automechanik starší pán, motor vrní skvěle, start na první dobrou. Jen ta akcelerace - pumpička nebo tryska. Projdu to o víkendu a doporučený web oslovím. Díky za radu ! Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Červenec 21, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2022 A taky forum předseda 1101-1203 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kotass Odesláno Červenec 21, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2022 Díky, zkusím. H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.