warcraftan Odesláno Září 8, 2022 Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Zdravím, prosím Vás, jak na demontáž baterie, abych nic nepoškodil, baterii jsem už měnil u Octavia I, 75kW, ale teď mám 81kW a jsou tam lehké změny, nejsem technický typ, svorky uvolnit umím, ale jak se zbavit toho vrchního krytu. děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Září 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Mam to odklopený, ale ještě se dostat z tohoto místa že? viz šipka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 8, 2022 Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Zepředu povolit a celou tu skříňku odklonit na svazku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Září 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Zepředu myslíš z tohoto místa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 8, 2022 Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Ne, musíš odjistit ten plech co vede přes baterií, je zachycen pod horní lem baterky a pak to celé vyklonís i s elektrokabelazi, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Září 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Kurňa hoši, to je maturita, tak jsem zas o kus dál, ale pořád to nemůžu povytáhnout či naklopit tak, abych měl dost místa baterii vyjmout. Musel jsem si dát na uklidnění pivo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 8, 2022 Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Ten kryt s kabeláží přidrž tak jak na videu a druhou ruku si vytáhni z trenek a použij na vytáhnutí baterie, jednoduché, ještě že máme dvě ruce, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Září 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2022 nemyslím si, že tam je na vytáhnutí dost místa, však mi všechno kolem zavází, ale už dám pokoj, díky všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 8, 2022 Sdílet Odesláno Září 8, 2022 Věř tomu že je, nícméně pokud máš problém s tímhle stojí za zvážení, jestli to nesvěřit někomu kompetentnějšímu. PS. Když tu baterku nadzvedneš o 1cm tak můžeš dobrejch 5cm dopředu.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
warcraftan Odesláno Říjen 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2022 V 8. 9. 2022 at 19:27, header009 napsal: Věř tomu že je, nícméně pokud máš problém s tímhle stojí za zvážení, jestli to nesvěřit někomu kompetentnějšímu. PS. Když tu baterku nadzvedneš o 1cm tak můžeš dobrejch 5cm dopředu.. jo díky, už jsem to dávno vyndal (jen píši až teď), pokud tu je nějaká možnost, jak dané téma označit za "vyřešené" tak at prosím admini provedou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.