tada Odesláno Listopad 28, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2022 (upraveno) Koupil jsem fabii 1 rv.2001.Je v základním vybavení (bez centrálu,el.oken). Při otevření dveří nesvítí stropní světlo,manuálně funguje v kufru také. Nenašel jsem nikde dveřní spinač.Může někdo poradit? Děkuji. Upraveno Listopad 28, 2022 uživatelem tada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 28, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2022 Dveřní spínač je součástí zámku, u zákládního vybavení byl většinou jen u řidiče, max u spolujezdce. Spínač často po letech a větší porci km odcházel, poznalo se to právě na nerozsvícení vnitřního osvětlení, ale taky na tom, že nefungovala signalizace zapnutých světel - konstátním pískáním. Vzhledem k tomu, že je spínač součástí zámku, měnil se v zásadě s celým zámkem. Nicméně na internetu se dají najít návody i na výměnu samotného spínače, respektive svého času to šlo, otázka jaká je dnes dostupnost dílů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 28, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2022 https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=151&t=201 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Listopad 28, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2022 To buď rád, že nemáš centrál, to pak teprv dělá psí kusy 😄 měnil jsem nedávno celý zámek, asi stačí vyměnit jen mikrospínač, ale je to trochu pracnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
robsty Odesláno Březen 9, 2024 Sdílet Odesláno Březen 9, 2024 JJ mikrospínač... klasika na fabce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.