tomilinopale Odesláno Leden 8, 2023 Sdílet Odesláno Leden 8, 2023 Ahojky všem mám 1 Octavii 1.9tdi 81 kW, mám s ni takový problém. Když prekrocim otáčky cca 2,2 tis tak mi auto spadne do nouzaku a víc než 80 z nej potom nevytáhnu, poradil by mi prosím někdo, co by to mohlo byt? Muže to byt ucpaný egr? Nebo? Předem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 8, 2023 Sdílet Odesláno Leden 8, 2023 Řekl bych, že bude problém ve váze vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Leden 8, 2023 Sdílet Odesláno Leden 8, 2023 Cokoli kolem přípravy směsi. Čidla teploty tlaku vzduchu, netěsnost za turbem, egr , podlakové hadičky, n75 .......co píše diagnostika?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 8, 2023 Sdílet Odesláno Leden 8, 2023 pokud poté vypneš a znova nahodíš motor auto zas chvíli jede tak je problém regulaci turba turbo musí ven regulace se musí rozebrat vyčistit podložit 0.1mm podložkama a už o problému neuslyšíš co píše diag? podtlakový hadičky zkontrolovaný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.