SKAJA Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Jo, na tu zátku jsem taky myslel Ale u nás je ten únik brutální - jeden den to naplníš a za dva dny je to prázdný a to tak, že když zmáčkneš ten napouštěcí ventilek, tak to ani nezasyčí Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Tak probehla vymena klimakompresoru... uz to chladi jak ma. Ten stary prodam na nahradni dily, kdyby nekdo treba chtel. Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 tak to jsi zvladnul rychle :D :D Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Koukám další s rozbitým kompresorem klimatizace, taky jsem letos měnil, kousnul se mi regulační ventil, asi jsem si to trochu zavinil sám, ale stejně by mohl vydržet víc. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 nazdar pane.. dnes jak jsem byl v Ostrave, tak jsem Te potkal.. jel jsem v protismeru na 28.rijna... tys stal v kolone aut.. troubil jsem, ale az jsem Te minul.. tak nevim.. bylo cca 10:45 nebo tak nejak... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Cau cau, tak to vubec nevim kamarade... ale skoda, mohli sme nekde pokecat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 Patek 13. Ach jo.. Zase starosti.. Jeste ze mam alaram. U nas na dvore, nechapu jak to byl schopny udelat, ale svoji X3kou mi to pekne sedrel. Netroufa si nekdo na cenovy odhad? Nastesti to jde na jeho triko, ale kdyby to chtel resit mimo pojistovnu, kolik si mam asi rict? Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 13, 2012 Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 No asi nejlíp zajeď k (dobrému) lakýrníkovi, jestli to není promáčklé, tak to bude na rozstřik dveří, to jde až do podkladu a nerozleští se to. Na tom lemu blatníku mi to nepřijde podle fotek tak hluboké, možná to půjde rozleštit. Ať ti lakoš řekne cenu... na to si nahoď 10-20% za nemajetkovou újmu :D a to chtěj po viníkovi. Jinak dobrým lakýrníkem mám na mysli v případě černé perly metal, že je snad 10 pododstínů té barvy, tak aby věděl, co dělá :-) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Pěkně ti to dojebal. No asik bych tu opravu teď přes zimu nijak nehrotil. Po včerejším větším sněžení mi připadlo, že dnes na cestách seděli za volantem opice a né lidi.....a těch nadávek, co ze mě za volantem vyjelo...mazec. Asik bych měl strach dalšího crashe hned po opravě. Někdo mi asi před měsícem opět masíroval zadní nárazník a pak ujel...nechávám to na jaro. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Tak mame novy prirustek do rodiny. r.2006 prodlouzena verze..zadny luxus, pracant pro tatkovu kapelu. 1.9tdi se 170tis. Snad bude slouzit. Uz jsme udelali folie ve druhe rade a 5.dverich. Nevi nekdo jak je to s elektronikou co se tyce radii? Je tam 1din Sony, zajimalo by me, jestli se tam da dat nejake z Multivanu, jestli se to nejak ovlivnuje Can-Bus? Ze ty uzitkove verze maji starsi nez Multivany? Nebo to tam pujde bez problemu? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 pěkný a hlavně dobrej motor Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Jj, od 2.5tdi nas mechanici odrazovali. Meli jsme totiz jednoho v merku, s podstatne lepsi vybavou, ale dulezite je, aby bylo spolehlive. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Tak tak 2.5 TDI neskutečný průser mohl bych vyprávět spousta lidí si myslí že toe ta stará dobrá 2.5 - půlka co byla v T4 ,ale bohužel ... to tak není tak ať slouží co se týká radia neměl by s tím být problém Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 20, 2012 Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 Miso,dojed uz konecne na sraz co 4.3. ??? hmmm Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 Pokusim se, casto mi do toho neco prijde. Jsou to nedele v shopinu ze? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 Jo jo Miso,vetsinou prvni nedeli v mesici,tedkom 4.3. U KIKI Dekatlon ve 14hod Jak budes mit cas tak se stav! Skouknu zase tvuj vuz :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Tak oktavka je na leceni toho skrabance ze zacatku roku, pres zimu jsem cekal, jestli mi to nekdo zas nedojebe, tak jsem ji dal nalakovat az ted. Dostal jsem nahradni auto Octavku 2 FL 1.6tdi CR. Je to moje prvni zkusenost s faceliftem, tak mam par postrehu. Zrcatka sice vypadaji moc velke, ale jsou super, je v nich fakt dobry prehled. Taky se mi libi nove budiky, jsou mnohem lepe citelne a taky palubni pocitac je lepsi a ma lepsi funkce. Co se mi ale nelibi, ze jsou madla dveri jen plastove a ne pogumovane, sice to asi bude mene nachylne na poskrabani, ale na dotyk je to nic moc a fakt to pusobi desne plastove. A jeste k tomu motoru. Ridil jsem O2 1.9tdi bez chipu v manualu a ted tuhle 1.6tdi v manualu, ac maji vykon papirove stejny, tak mi prijde, ze ta 1.6 vubec nejede . Asi to je tim CR, ze maji spise prubeh vykonu blizsi benzinu a neni tam takovy turbokopanec, ale prijde mi to fakt line. Ta klasicka 1.9 PD pusobila svizneji. Ale asi to bude o pocitu jenom ze? Jinak s moji 1.9 PD nachipovanou to jsou fakt nebe a dudy :D. S oktavkou jsme si po zime udelali taky zaslouzenou dovolenou v Nizkych Tatrach, v Demanovske doline. Bylo krasne a lyzovani taky idealni. Cerstvy vzduch auticku asi zachutnal, ptz jsem docilil dveho rekorniho dojezdu, palubni pocitac mi ukazoval 1070km a to jsem uz ujel pres 130km, takze kolem 1200 :D . To je myslim solidni na automat a prechipovany motor. A to jsem zas nejel nejak predpisove Jinak auto bych mel mit uz ve stredu a rovnou na letnich kolech, tak se uz nemuzu dockat, ze bude zase vypadat jako auto PS: ta seda fotka neni omyl, to je mlha Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 No pekny Miso,fotky senzacni tak at ti to s autem vyjde... Jinak s tim motorem mas pravdu 1,6 a 1,9 se nedaj moc srovnavat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Ty a jak to, že to léčíš v Toraxu jakoooo ?!!! :D Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 chlapi sorry za OT, ale vy co jste z Ovy, nemáte zkušenosti se servisem Torax? Známý tam jezdí s Audinoua je docela spokojený... Já chodím do Karvinské Autocentrály a nic moc teda, myslím že nic moc extra poctivý nebudou... tak, že bych změnil lokál Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 A co to znamená " nic moc extra poctivý nebudou ? " Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Ty a jak to, že to léčíš v Toraxu jakoooo ?!!! :D Ty tak potreboval jsem nahradni auto a nevim, jestli bych u vas nejake dostal :D... Tam jsem to mel domluvene :P Navic tam brachovi tedka lakovali cerne CC, takze nejaka zkusenost s lakovnou byla, tak jsem nemel strach Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 A co to znamená " nic moc extra poctivý nebudou ? " No sám prodejce se mi svěřil, že jsou dobří tak akorát na výměnu oleje a podobné věci... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Storme, co máš proti toraxu ? :P :P :lool: Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Mišáku! Neni to náhodou Tvoje kára? :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 hmmmmmmmmm pekny!! Pokracovani?? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Ty kluků jeden Krásný :D Vše nej k narozkám! Už jsi Bc. tak si asi budeme vykat,ne? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Majkle, vše nej k narozkám, Stihnul jsem to tak tak :D Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Pro Pepu ne po 60ti, je to i v servisce ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Romane, jj, je to moje kara. PS: stara fotka, stara pritelkyne :D Diky moc za prani kluci :), drive jsem se tu nedostal. Jj,dsg po 60tis, ale mozna neni od veci i drive. Asi zalezi jak rychle tech 60tis najedes. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky