luky Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 a tady už byl ježišek co ?? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 JJ byl...montit nevim, zitra vyzkousim a jinak pak az na stedry den :o Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Pak pisni kde parkujes poslu si tam jeziska pro columbus. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Pak pisni kde parkujes poslu si tam jeziska pro columbus. Dik, jsi kamo Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Pak pisni kde parkujes poslu si tam jeziska pro columbus. žeby rýchla rota Voloďu opäť zasahovala? :o Michal - bude to pecka Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 A je domaaa Gratulace, ať slouží :o . To už je ten s LED podsvícením? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Dik, jsi kamo Jasny nemas zac, vis jak aspon budes vedet kde je mu konec, na srazech (teda pokud pojedes na nejakej jinej nez Ostravskej) mu budes moc mavat a divat se jak se ma. :o :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Gratulace, ať slouží :P . To už je ten s LED podsvícením? ANO ANO jeee Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Co krytka na ostřikovači Míšo, drží? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Co krytka na ostřikovači Míšo, drží? Drzi drzi a nedavno probehla testem ve 180ti a drzela... tak snad... me ji predtim nekdo nejspis ukradl vis, sama od sebe neupdla...ale je fakt, ze ta jedna pacicka co to drzi je zlomena.. musim zaklepat. Ale koukal jsem k tobe do vlakna, ze te porad zlobi :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 v utorok som videl pri Václaváku nový SII a tam je to akoby zabudované vo svetle a tiež to mal odlomené - takže evidentne tento problém ešte nemajú vyriešený :P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 No nejvetsi chyba vubec je, ze neni na ostriky svetel zvlast tlacitko a clovek by si to mohl ovladat sam jak chce... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Drzi drzi a nedavno probehla testem ve 180ti a drzela... tak snad... me ji predtim nekdo nejspis ukradl vis, sama od sebe neupdla...ale je fakt, ze ta jedna pacicka co to drzi je zlomena.. musim zaklepat. Ale koukal jsem k tobe do vlakna, ze te porad zlobi :P Jj, stále, v pondělí asi měním protikus, servis už mi nechce krytky dávat...a ty jejich kecy, že i na jiných oktách to upadává tak at to neřeším mě neuspokojují :-/ A původně na to chtěli dokonce volat mechaniky z Boleslavi :-D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak uvidis no.. Ja si to delal sam a mozna proto taky drzi :D .. Buh vi, jestli vubec vi jak ji tam nasadit :P Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 No zarážející je, že to vždy tak 3 týdny drží a spadne až pak. Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 SUPER Columbus Miky. :P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak dneska probehl takovy regionalni srazek u nas a pekne sme si zaradili...pak sme se premistili do jedne pekne restauracky a ja ze zvyku zatahl rucku(dneska dostala zabrat holka) a kdyz odjizdim uz domu, tak mi jaksi primrzla a leve zadni kolo se netocilo a smykal jsem ho za sebou asi kilak po ceste...pak konecne uz nebyl na ceste ujezdeny snih ale asfalt,tak to povolilo ;) .. ale v tu chvili jak se netocilo kolo, tak to bylo zajimave s tim jet... abs se vyplo, esp taktez :-D... na kruhaci to bylo faaajn :D A jinak v jizde na cas mezi kuzeli jsem delal cest OII a odvezl si tesne druhe misto.. vyhral Mr.Badys Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 tak to si dopadol s tým kolesom ešte dobre a funguje aj ručka ešte? ;) ...Pokiaľ viem tak na DSG ti netreba ani zaťahovať ručnú Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 tak to si dopadol s tým kolesom ešte dobre a funguje aj ručka ešte? ;) ...Pokiaľ viem tak na DSG ti netreba ani zaťahovať ručnú Neni to treba, ale je to takovy zlozvyk... funguje normalne :D jsem ji pak otestoval :D Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 hmm... ta jizda na cas mohla byt dobra ... skoda ze jsem mel jinou praci :-( Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ručka se hodí aspoň na to blbnutí ;D .. horší by to bylo s Passatem a jeho tlačítkem ;) . A kde jste řádili? U Mošnova? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ručka se hodí aspoň na to blbnutí ;D .. horší by to bylo s Passatem a jeho tlačítkem ;) . to presne som chcel povedať, je nevýhoda Passatu v zime Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 A nejen passatu... radili sme na takovem parkovisti u jedne firmy... Mosnov je bohuzel zavreny Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak zitra odjezd na silvestra na chatu.. 36 lidi bude... auto nabalene, jen nevim kam dam bagly :lool: ;) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Ále podívejme, pán naloží auto plné chlastu a zmínka o nějaké viroze se náhle rozplynula :lool: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Však medicínka pomáha :lool: ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Dobře napakované :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Však medicínka pomáha :lool: ;) Tak tak... Stormiku byla to nejaka dietni chybicka asi :P ... Jinak klucii uz tu asi nebudu, tak vsem preji krasny novy rok,at je lepsi nez ten co uz mame za sebou...mam vas rad :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak zitra odjezd na silvestra na chatu.. 36 lidi bude... auto nabalene, jen nevim kam dam bagly :) :) Toaleťáku máte dost :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Tak silvestrik mega akcicka... chata stoji a nikdo mrtev :D Auticko bylo pred odjezdem jeste trosicku nalozenejsi Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky