Michal K. Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Jo to jsem zkousel, mel jsem prave strach Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Tak dneska jsem si se slecnou udelal vylet na Radhost na Pustevnach.. Musim rict, ze to bylo super, tak krasne pocasi jsem dlouho nezazil... Pomerne teploucko a slunicko pralo jak v lete...A auticko je uz fakt v poradku, z toho mam radost, nic nehuci a tak ;) Pak jsem odpoledne zajel za Stormikem, ktery mi hodil do ruky klicky od Superba 2 Combi 2.0Tdi CR 125kw DSG... Jel jsem se teda projet.. Autko pusobi fakt luxusnim dojmem, vybavicka byla hoooodne solidni.. Moje takove prvni poznatky, ze sedacky nic moc, tvrde a tak nevyrazne tvarovane, bocni vedeni nic moc teda. Volant a padla uplna pecka! A co se tyce motoru, zvuk moooc prijemny, ale ten tah me nejak nenadchl.. dva lidi mi rekli, co jsem je svezl a jezdi se mnou mojim autem, ze moje oktavka zatlaci vice a subjektivne ma lepsi zrychleni.. To CRko fakt tahne jako benzin a je to takove plynulejsi, zadny turbo kopanec. Asi je to o zvyku. Ale celkovy dojem byl moc prijemny a jizda pohodova..a na zaver vychytavka 5.dverich A dnesni den jsem zakoncil tim, ze jsem si ukuchtil veceri, ktera jak jinak, byla nejlepsi na svete Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Jeeeeeeee Radhost na Pustevnach je to tam krasne....Tam jsem byl Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 zdrc, ty sedacky neni to do jiste miry ovlivneno tim ze je to Ambiente ? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 zdrc, ty sedacky neni to do jiste miry ovlivneno tim ze je to Ambiente ? Ted nevim jiste, ale myslim, ze to byla elegance...az exlusive ma lepsi sedacky pry... nicmene v takove vybave bych cekal proste pohodlnejsi sedadla .. ale kazdemu vyhovuje neco jineho :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 koukal jsem do zakladni vybavy a komfortni sedacky by mely byt uz od elegance, navic elektricky stavitelne asi to rozsekne storm az se sem stavi Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 tam byly el.stavitelne...a i zadni vyhrivane Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 tak jestli jsou tyhle komfortni tak to teda problem ale kazdemu sedne neco jineho Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Je to Elegance s el. sedadly v základu..ale bohužel bez kůže.Ta se musí ještě pořád v Eleganci připlácet. JInak v kožených sedadlech - i když mají hodně podobný tvar, se sedí úplně jinak Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 hmmm zajimave koukal jsem na obrazku Ambitionu a dal bych ruku do ohne za to ze jsou ty sedadla stejne. tak nic no Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Mladá má teď služebku SII a má tam ty koženky a ty vypadají teda úplně jinak. Jak se pozná, co je to za výbavu? Štítek "neny" :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Dlouho jsem tu nedaval zadnou fotecku, tak prvni s columbem focene mobilem, tak sry za kvalitu...osetroval jsem kuzi, tak jsem to pak i blejsknul :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To je fešný interiér ;) hlavně to DSG pomalu jako v kokpitu letadla :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 To je fešný interiér :) hlavně to DSG pomalu jako v kokpitu letadla :) ;) Tak ono to taky zrychluje jako letadlo ne jak hificar :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Pekny kousek nam stoji pred barakem Jag XK-R :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak ono to taky zrychluje jako letadlo ne jak hificar :D :lool: Hele klídek mladej :( ty se svým pokrouceným autem běž raději do bazaru :D :D (sranda) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Tak zatim 4hod prace a mam dve kola, nehorazna dupacka...nedoporucuju nikomu Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Ty deš taky do Blacku Miky ? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 To sa šíri už ako prasacia chrípka :palec: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Psal jsem ti o tom Rostiku uz v lete...je to dlouhodoby plan, jen jsem cekal na zimu a na novou sezonu... Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 To bude vypadat super. Ps.Zapni si Skype. Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 To sa šíri už ako prasacia chrípka :palec: :D :lool: :lool: :P a co jako. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 tu druhou fotku jsem nejak nepochopil Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 tam už má oblepený celý disk, takže lakuje iba vnútro - čierna izolepa Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Myslím, že to bude vypadat suprově, na výsledek jsem zvědavý. A nebylo by lepší sundat pneu z těch disků? A jak se to bude lakovat kolem ventilku? Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Tak zatim 4hod prace a mam dve kola, nehorazna dupacka...nedoporucuju nikomu Dobrá práce Miky, já bych asi u toho vytek. Už se těším na výsledek. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Myslím, že to bude vypadat suprově, na výsledek jsem zvědavý.A nebylo by lepší sundat pneu z těch disků? A jak se to bude lakovat kolem ventilku? Kola pujdou dolu, u dalsich kol uz neoblepuju tu hranku okolo,ale udelam to az sundaji gumy, ptz jsem si rikal, ze by to mozna mohlo vadit nebo by to mohli pojebat, ale povezu to ke znamemu, tak si snad da pozor Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Taaak a zitra se jde na vec .... nehorazna dupacka, to nikomu nepreju, 18paprsku :) Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 To je konečná verze? Co ty středy? Pokud budou stříbrný, tak je třeba je ještě zalepit a pokud černý, tak tak to tam musíš ještě poopravit, ne? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 To je zalepene, ale jinou paskou Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky