Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem si se slecnou udelal vylet na Radhost na Pustevnach.. Musim rict, ze to bylo super, tak krasne pocasi jsem dlouho nezazil... Pomerne teploucko a slunicko pralo jak v lete...A auticko je uz fakt v poradku, z toho mam radost, nic nehuci a tak ;)

post-75-1266955133_thumb.jpg post-75-1266955142_thumb.jpg post-75-1266955158_thumb.jpg

Pak jsem odpoledne zajel za Stormikem, ktery mi hodil do ruky klicky od Superba 2 Combi 2.0Tdi CR 125kw DSG...

Jel jsem se teda projet.. Autko pusobi fakt luxusnim dojmem, vybavicka byla hoooodne solidni.. Moje takove prvni poznatky, ze sedacky nic moc, tvrde a tak nevyrazne tvarovane, bocni vedeni nic moc teda. Volant a padla uplna pecka! A co se tyce motoru, zvuk moooc prijemny, ale ten tah me nejak nenadchl.. dva lidi mi rekli, co jsem je svezl a jezdi se mnou mojim autem, ze moje oktavka zatlaci vice a subjektivne ma lepsi zrychleni.. To CRko fakt tahne jako benzin a je to takove plynulejsi, zadny turbo kopanec. Asi je to o zvyku. Ale celkovy dojem byl moc prijemny a jizda pohodova..a na zaver vychytavka 5.dverich :lol:

post-75-1266955169_thumb.jpg post-75-1266955178_thumb.jpg post-75-1266955185_thumb.jpg

A dnesni den jsem zakoncil tim, ze jsem si ukuchtil veceri, ktera jak jinak, byla nejlepsi na svete :palec:

post-75-1266955195_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Myslím, že to bude vypadat suprově, na výsledek jsem zvědavý.

A nebylo by lepší sundat pneu z těch disků? A jak se to bude lakovat kolem ventilku?

Kola pujdou dolu, u dalsich kol uz neoblepuju tu hranku okolo,ale udelam to az sundaji gumy, ptz jsem si rikal, ze by to mozna mohlo vadit nebo by to mohli pojebat, ale povezu to ke znamemu, tak si snad da pozor

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...