Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

To je snad zlej sen :palec: debilové vymrdany!!! :angry: :angry: :angry:

Proto toho Columbuse nechci ani zadarmo ;) Jsem zvědavej jak se k tomu postaví pojištovna ale když si představim ty starosti s běháním a sháněním tak je mi zlé.Dej to nejdřiv dokupy kámo.Držím pěsti.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

ac ti to v nicem nepomuze dovolil bych si lehkou polemizaci (neber to nejak spatne nebo snad proti sobe), proc do toho auta sel ? kvuli folii cernem jako prdel nebo protoze vedel ze tam ten columbus je ? a jestli ano jak to kurwa vedel?

jinak potah sedaky novy vic z nich asi nedostanes

lista nova to je jasan

palubka no to je vyser, co s tim ?

zvazil bych bezpecnostni folie

Odkaz ke komentáři

No co na to říci, Michale upřímnou soustrast :palec: , co se týče likvidace pojistky rozpočtem, dá se na tom i vydělat, jak která pojišťovna a hodně zaleží jakou ti dají amortizaci dílů a tak, tu sedačku si měl než přijeli policajti ještě trošku více napočnout ať to máš jisté tu výměnu, ale co jinýho by stím ve škodovce dělali, přece to nezašijou...

Odkaz ke komentáři

Olaf: podle me, mel moje auto vytipovane..jen se divim, ze si nepockal, az bude tma...musel mit el.sroubovak...navic taky jde videt, ze okno rozbil nejakou tou jejich vychcanou metodou...neni nic okolo nejak poskrabane, ani tesneni..dale vedel, jak jednodusse sundat ramecek a pak taky jak odpojit konektory...

Miles: no na to jsem nemel kule a navic na tom lezelo okno, takze ryha nebyla videt a hybat jsem s tim radeji nechtel...potah stoji 5500, tak by to snad mohli cvaknout...

a jestli neco malo vydelam, tak nejspis ty bezpecnostni folie poridim a taky zacnu uvazovat nad dalsim zabezpecenim

Odkaz ke komentáři

Folie dle mýho moc nepomohou max zloděje, zdrží a když je pak překoná většinou zničí i rám dveří, nebo pak může jít přes zámky, hele cest je hodně. Jedině tak alarm, že by řval jako kráva, ale v dnešní době lidi na tou kašlou, jen si řeknou kterýmu blbovi to zase seplo.. a k tomu vytipování, hodně zlodějů kouká na antény - ty vaše ploutvičky s GPS jsou jak magnet...

Odkaz ke komentáři

Dej si tam ty bezpecnostni folie pod tmavou je asi 2mm silna ja to mam mam to na oknech i u domu pojistovna mi dala velkou slevu na pojisteni tak to asi nebude jen tak pro nic za nic ty tam nemas alarm to je skoda proto ja sem nedavam zadny fotky nic ty svine jsou vsude mam to v garazi a jezdim 120L ty si nikdo nevsimne a na motorce mam alarm na pohyb jak nekdo k tomu nekdo prijde tak to upozorni a pak to zacne vriskat a me na peager to da signal ze se neco deje s motorkou

Odkaz ke komentáři

V noci ze čtvrtku na pátek mi zkusili udělat to samé. Naštěstí Sun Safe se nevysypal, sklo je popraskané, ale dovnitř se nedostali... A asi je někdo vyrušil, protože ve skle je jen jeden pokus. A naštěstí mi neporubali rám dveří. Po půl roce jsem jednou nedal auto do garáže a takto to dopadlo... Takže kolečko pojišťovna a policie mám už za sebou, zítra ráno servis, aby objednali nové okno...

Kdyby ti neuznali tu sedačku, tak znám borce, co opravují kožené sedačky - naprosto super práce, jezdí po celé republice, takže není problém dát kontakt. Je naprd, že je to jen koženka, kůže vydrží podstatně víc...

Odkaz ke komentáři

Tak to rozhodně nasere :lol:

...Nicméně nedá mi to nerýpnout si - kolik lidí jen tady z fóra si toho Columbuse pořídilo "bokem" přes aukro nebo z místního bazaru?? ...Já bych tipl, že většina. Ono je to celkem pochopitelný, když origo to stojí snad třikrát tolik než za co se to dá sehnat. Ale pak se nelze divit, že se tohle stává a stávat bude, bohužel. Když se to kupuje, proč by se to nekradlo a neprodávalo. Ostatně o tom se myslím už mluvilo i na SH, že se v bazaru objevovalo dost pochybných věcí a bylo veřejným tajemstvím, že jsou to (s největší pravděpodobností) čorky :palec: ...Ale to je jen takový menší zamyšlení a nic to na věci samozřejmě nemění :palec:

Odkaz ke komentáři

Jak rozměr kol muže souviset s vykrádačkou? :lol:

Neřikám kdybys způsobil dopravní nehodu tak to by byla jiná situace ale takhle se nemáš čeho bát. :palec:

Hlavně abys toho Col.měl zanešeného ve smlouvě s pojištovnou a myslim si že se to bere jako nadstandartní výbava.Jinak dlouhej kouř.

Odkaz ke komentáři

Rozměr kol by mohl souviset tak, že pokud by teoreticky pojišťovna ve smlouvě měla zaneseno něco na způsob, že automobil musí splňovat platné legislativní předpisy, respektive homologaci pro provoz na pozemních komunikacích, tak by to mohlo být bráno v případě neschválených kol jako porušení smluvních podmínek a mohli by se snažit odmítnou plnit :palec:

Ale nemyslím si, že by to někdo řešil, resp. jsem to zatím neslyšel, tak snad zaplatí a nebudou dělat zbytečný průtahy :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...