Michal K. Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Takze myslite, ze to mam zkusit dohlasit jo? Nechci je moc prudit ohledne tech kol ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Já bych to zkusil. Minimálně za zeptání si myslím nic nedáš a buďto řeknou, že není problém, nebo že to nejde. Ale co já jsem vždycky řešil nějakou pojistnou událost, tak se taky pokaždé něco našlo dodatečně, protože ani likvidátor nemusí vidět všechno a nikdy s tím problém nebyl. A navíc ten likvidátor by měl mít fotky a třeba to tam bude i vidět, záleží, odkud to fotil, no. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Dohlásit to dle mého půjde. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Jde no, ale protahne se to o dalsi 3 dny..to radeji sezenu nekde na vrakaci, mrddup Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Rozhodně to jde.Už jsem to taky takhle řešil jelikož ta pojistná událost je ještě minimálně 3 měsice jakoby otevřená. Platíš za to peníze tak proč toho nevyužit? Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Jo dohlas to ja to taky delal kdyz mi opravovali O1 tak jsem dohlasoval predni masku a vse mi uznali Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 docela v klidu :lool: snad se to nevylije, ani v 97 se nevylila, tak budem doufat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 to je mazec ... chudaci Ti lidi co bydli blizko tech rek :-(( Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 no ako pozerám u nás je to horšie ale čítal som, že v okolí Rožnova a pod. sú zaplavené cesty... tak snáď sa to umúdri Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Dneska, ani zitra nemam cas, ucim se na zkousku...ale jen tak okrajove Rano mi volal likvidator: Bohuzel vam musim oznamit, ze poj.udalost nelze resit rozpoctem, podle vasi pojistne smlouvy, kde stoji, ze v pripade mimoradne vybavy(pripojistena navi, ne z vyroby) se neda skodni udalost resit rozpoctem.........jinymi slovy, jsem v prdeli, ptz navi mam pripojistenou na 50tis a kdyz to dam do skodovky, tak mi stejne porad jen proplati 50tis a 15 bych musel na columba doplatit... Jsem pekne nasranej, ze tohle mi rict, jim trvalo skoro dva tydny, ale nejvic jsem z toho smutnej, ptz moje predesle penize vynalozene na columbus, jakoby vyletely oknem...je sice pekne, ze mi daji 50tis, ale za to nic nekoupim :lool: Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Tak to nasere Miky. Pojišťovny se snaží asi s každým vyjebat. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 No tak člověk dopadne, když si nepřečte smlouvu před podpisem a věří pojišťovákovi, kterej to sepisuje a jde mu čistě o kšeft. Teď to zase nemyslím proti nikomu konkrétně, já to taky nikdy nečtu a tohle by mě ani ve snu nenapadlo, to je jasný Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Jn, jenze jsem to uzaviral u zname v pojistovne, takze me to ani ve snu nenapadlo, mohla me na to upozornit, ale ona to podle me sama ani nevedela. Ve smlouve je milion nesmyslnych picovin a tohle tam je uplne jen tak na okraj. Nechci delat zadny pojistovaci podvod, na to ja nemam kule a nechci nejake problemy..Nicmene smlouva je uplne zbytecna pro me, ptz stejne bych musel pokazde doplatit 15tis za columba...a to ho nemusim mit pojisteneho ze :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Ty me asi nerozumis Romane... Pojistovna to chce resit pres servis, cili servis jim musi poslat fakturu a tu jim proplati..ja uz jsem jednou do columba vrazil prachy, nehodlam vrazet znova. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Tak to je horší Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Hele poradne se na to jeste toho pojistovaka zeptej, jako je prece blbost aby se pojistovna branila dat ti 20.000 misto 50.000, ne? Ja jsem se s nima kdysi taky dohodl, nebylo to rozpoctem, servis nechteli, jediny co je zajimalo byly faktury, tak normalne jsem jim dal fakturu za radio ktery jsem si koupil sam, plus fakturu za zaskleni dveri a proste secetli ty dve faktury, odecetli spoluucast a vsichni jsme byli spokojeny. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 jj, domluvim si na stredu schuzku v pojistovne a zkusime to vyresit, nejakou vyjimkou treba..verim, ze vyjdou vstric, jestli nechteji ztrati zakaznika. Ale uz je to moc, furt neco resim s autem a clovek za to ani nemuze :( Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 To je fakt. Taky sem na to koukal. ( snad to není nějaká replika ) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Replika to určitě není. Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Asi ne Zdendo. Replika bude nejspíš tenhle. http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=68 Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Ani jedno neni replika, druhy odkaz jsou stranky A. Prazaka, ten uz jich par "stovek" prodal. :D Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 To bych rekl neprodal stovky ale tisice ja mam uz asi treti od nej a kdo tomu rika replika tak at si zaklepe na celo a podiva se co ma vubec v aute Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 To uz ti tolikrat vybrali auto? Ze mas 3? :D ;) Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Květen 18, 2010 Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Uz jsem to psal me ho nevybrali me ho ukradli cely znam se s nim dobre mohl bych rict jeste by neco mozna dal dolu samozrejme fakturu dava normalne mohl by ti to i poslat vim ze jich nekolik posilal i do Ruska Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Heled kdyz budes mit fakturu tak by to snad nemel byt problem, to prece neni jako 'rozpoctem', rozpocet je prave kdyz faktury nemas, proste ti vyplatej odhad skody minus nejaky procenta a nazdar, zadny faktury je uz pak nezajimaj, kdyz dotlacis normalni danovej doklad se vsema nalezitostma, tak je to standartni postup, zadnej rozpocet... Dej tomu kasparkovi z pojistovny vybrat, bud mu das fakturu ze skodovky a bude muset zaplatit 50k, nebo mu das fakturu od nekoho jinyho a zaplatej jenom 20k... Nevidim duvod proc by na to nepristoupil, navic oni dobre vedi ze opatrit si jakoukoliv fakturu na cokoli neni problem, tak muze bejt rad, ze to s nima hrajes fer... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Heled kdyz budes mit fakturu tak by to snad nemel byt problem, to prece neni jako 'rozpoctem', rozpocet je prave kdyz faktury nemas, proste ti vyplatej odhad skody minus nejaky procenta a nazdar, zadny faktury je uz pak nezajimaj, kdyz dotlacis normalni danovej doklad se vsema nalezitostma, tak je to standartni postup, zadnej rozpocet... Dej tomu kasparkovi z pojistovny vybrat, bud mu das fakturu ze skodovky a bude muset zaplatit 50k, nebo mu das fakturu od nekoho jinyho a zaplatej jenom 20k... Nevidim duvod proc by na to nepristoupil, navic oni dobre vedi ze opatrit si jakoukoliv fakturu na cokoli neni problem, tak muze bejt rad, ze to s nima hrajes fer... No s tou fakturou... kdyz jsem to chtel resit rozpoctem, tak mi rekli, ze stejne budu muset dodat fakturu, k te mimoradne vybave(navigaci pripojistene). Kdybych ji mel z vyroby, tak je to asi bez problemu. Dneska budu psat mail na klienstke centrum, tak uvidim jak uspeju. Ale uz me to pekne sere, tri tydny bez radia, to neni nic moc.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Ciza ty wole tebe bych nechtel jako zakaznika Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 NO jo Olaf, zivot je boj Samo je to extrem takze slabsi povahy by to nedali a tem se omlouvam :( ale reseni to taky je. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Tak jsem byl na STK, autko pry podvozkove jak nove.. zajimava vec ovsem je, ze policejni passaty maji mericky na folie a pry po tom obcas jdou...pry at si je tam nedavam...ze kdyz me zastavi dopravka, tak mi muze zabavit technicak. A pojistovny nektere pry taky odmitaji plnit(to jsem mel asi stesti zacatkem roku).. Nevim, jsem z tech passatu docela rozhozenej, jsem si rikal, u nas nikdo mericky nema, to je v poho...premyslim, ze bych dopredu hodil svetlejsi folie :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky