Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Tak po dlouhe dobe nejaky prispevek...bohuzel ne moc pozitivni...nejaka kurva mi corla krytku ostrikovace :)

Jinak vcera jsem si dovezl auticko ze servisu, dostal novou brzdovku, nove predni desticky, chladici kapalinu, manzety, zadni silentbloky...tak tedka jeste novou baterku a je na zimu ready :P

Odkaz ke komentáři
Tak po dlouhe dobe nejaky prispevek...bohuzel ne moc pozitivni...nejaka kurva mi corla krytku ostrikovace :lol:

Jinak vcera jsem si dovezl auticko ze servisu, dostal novou brzdovku, nove predni desticky, chladici kapalinu, manzety, zadni silentbloky...tak tedka jeste novou baterku a je na zimu ready :palec:

Vítej do klubu, pravá nebo lévá? A čórlá nebo upadlá? Já jsem taky už 3 týdny bez krytky, ale už mi chystají v tom servise co to neumí na poprvé novou.

Jinak cena krytky 112,- Kč, a asi 550,- lakýrnické práce....

Odkaz ke komentáři
Vítej do klubu, pravá nebo lévá? A čórlá nebo upadlá? Já jsem taky už 3 týdny bez krytky, ale už mi chystají v tom servise co to neumí na poprvé novou.

Jinak cena krytky 112,- Kč, a asi 550,- lakýrnické práce....

Caues, prava...a upadla ne...rano tam byla a odpoledne uz ne a auto se nepohlo z mista... Ty voe tak to potes...tolik penez za takovou cyparnu...zkusim asi vrakace obvolat....

Odkaz ke komentáři

nj, to je sice pekne...ale koupim krytku, plnic, zaklad na plasty, pak sadu spreje a bezbarveho laku ve skodovce a jsem zase na jinych castkach...za takovu cyparnu...ikdyz ten sprej se mi uz neztrati...ale ted je docela zima uz na lakovani...a ja nemam kde(uvnitr) to striknout...takze asi zkusim to vrakoviste..tam prece krytky mit musi ne :huh:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem nakonec dal na rady viktora, kdyz jsem videl, jak vypada nova krytka... ma povrchovou upravu, tim myslim, ze je vybrousena do hladka a leskla, takze se plnic pouzit nemusi... tak jsem koupil sadu ve skodovce a laknul sam... nicmene jak jsem sel nasazovat, tak jsem se trosku nasral... jak jsou tam ty tri "tycinky" do kterych zapadaji zobacky na krytce, tak tu prostredni mi ten sikony zlodej zlomil, takze ted to tam drzi jen na tech dvou, tak snad ji neztratim, kdyz budu ostrikovat treba na dalnici :pivo::(

Jinak pracicka se mi myslim povedla...s temi spreji se pracuje skvele...hezky rozprasujou a lak se skvele "sliva" ...

tady par fotek ze strikani :(

post-75-1256235895_thumb.jpg post-75-1256235903_thumb.jpg post-75-1256235911_thumb.jpg post-75-1256235919_thumb.jpg post-75-1256235926_thumb.jpg post-75-1256235934_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak jsem nakonec dal na rady viktora, kdyz jsem videl, jak vypada nova krytka... ma povrchovou upravu, tim myslim, ze je vybrousena do hladka a leskla, takze se plnic pouzit nemusi... tak jsem koupil sadu ve skodovce a laknul sam... nicmene jak jsem sel nasazovat, tak jsem se trosku nasral... jak jsou tam ty tri "tycinky" do kterych zapadaji zobacky na krytce, tak tu prostredni mi ten sikony zlodej zlomil, takze ted to tam drzi jen na tech dvou, tak snad ji neztratim, kdyz budu ostrikovat treba na dalnici :(:(

No nevím Míšo, řekl bych, že krajní jsou jen vodící a drží to na prostřední části...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...