lubinob Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Tak to som zvedavý na budúci rok, na jar ich idem tiež dávať, už mám dve v garáži, ale do zimy chcem ešte dodrať tie čo sú na aute... :lool: Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Ale ty jezdis jak deda :-P :P Se podivej na tvoji dlouhodobou a na moji ;) Ty jsi taky děda, jen neumíš jezdit :o Jak vždycky říkám skajovi, kolik máš dlouhodobou průměrnou rychlost :o? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Všetko najlepšie k meninám Michale... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 a hele piskle :P ma svatek, tak vse nej a platis pivo :blink: :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Vše nejlepší ty kluku z plakátů! Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2009 diiiky moc kluciii :-P Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Tak po dlouhe dobe nejaky prispevek...bohuzel ne moc pozitivni...nejaka kurva mi corla krytku ostrikovace :) Jinak vcera jsem si dovezl auticko ze servisu, dostal novou brzdovku, nove predni desticky, chladici kapalinu, manzety, zadni silentbloky...tak tedka jeste novou baterku a je na zimu ready :P Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 no hezka priprava :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 JJ byl...hele kamo, nemate na servise nejake krytky navic? nejlepe lakovane....to lakovani me sere nejvic...takova mala cyparna a budou s tim jen starosti Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Michale ty bejku! Kdybys měl ostřikovače nalepeny jako já tak se to to nemuže stát! Sorry: přišel jsem z oslavy firemní a jsem trošku v náladě i když v práci je napjatá atmosféra Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Tak po dlouhe dobe nejaky prispevek...bohuzel ne moc pozitivni...nejaka kurva mi corla krytku ostrikovace Jinak vcera jsem si dovezl auticko ze servisu, dostal novou brzdovku, nove predni desticky, chladici kapalinu, manzety, zadni silentbloky...tak tedka jeste novou baterku a je na zimu ready Vítej do klubu, pravá nebo lévá? A čórlá nebo upadlá? Já jsem taky už 3 týdny bez krytky, ale už mi chystají v tom servise co to neumí na poprvé novou. Jinak cena krytky 112,- Kč, a asi 550,- lakýrnické práce.... Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 ty voe, tolik za lak :-O Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Vítej do klubu, pravá nebo lévá? A čórlá nebo upadlá? Já jsem taky už 3 týdny bez krytky, ale už mi chystají v tom servise co to neumí na poprvé novou. Jinak cena krytky 112,- Kč, a asi 550,- lakýrnické práce.... Caues, prava...a upadla ne...rano tam byla a odpoledne uz ne a auto se nepohlo z mista... Ty voe tak to potes...tolik penez za takovou cyparnu...zkusim asi vrakace obvolat.... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Mě taky pravá, už mi na reklamaci řeší další... Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Kup si tu krytku, sprej a lakni si to sám. Dělal jsem to tak já a ještě tuším někdo s modrou RS dával na fórum fotky. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 nj, to je sice pekne...ale koupim krytku, plnic, zaklad na plasty, pak sadu spreje a bezbarveho laku ve skodovce a jsem zase na jinych castkach...za takovu cyparnu...ikdyz ten sprej se mi uz neztrati...ale ted je docela zima uz na lakovani...a ja nemam kde(uvnitr) to striknout...takze asi zkusim to vrakoviste..tam prece krytky mit musi ne Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Jak chceš . Plnič, ani základ jsem nepoužil, jen tu sadu a drží to v pohodě už asi rok a půl, jen jsem schytal důlek od kamínku, kterej jsem zatřel lakovací tužkou. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Tak jsem nakonec dal na rady viktora, kdyz jsem videl, jak vypada nova krytka... ma povrchovou upravu, tim myslim, ze je vybrousena do hladka a leskla, takze se plnic pouzit nemusi... tak jsem koupil sadu ve skodovce a laknul sam... nicmene jak jsem sel nasazovat, tak jsem se trosku nasral... jak jsou tam ty tri "tycinky" do kterych zapadaji zobacky na krytce, tak tu prostredni mi ten sikony zlodej zlomil, takze ted to tam drzi jen na tech dvou, tak snad ji neztratim, kdyz budu ostrikovat treba na dalnici :( Jinak pracicka se mi myslim povedla...s temi spreji se pracuje skvele...hezky rozprasujou a lak se skvele "sliva" ... tady par fotek ze strikani :( Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 No vidíš to žes to zvládnul! Mě to střikal brácha taky bez plniče a výsledek OK.Jen mám pocit že tam nakonec nastřikal bezbarvej lak nebo tak nějak...Taky to tam máš? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 tak jasne ze mam, vzdyt o tom aji pisu..je to soucasti te sady.. jinak by se to tak pekne nelesklo a ty trpytky by nevynikly :( Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ty woe...ted to čtu...abys ji neztratil při prvním ostřiku-to by mě vytočilo :( Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ty woe...ted to čtu...abys ji neztratil při prvním ostřiku-to by mě vytočilo :( prvni ostrik jsem zkusil...ale ne za jizdy no Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Tak jsem nakonec dal na rady viktora, kdyz jsem videl, jak vypada nova krytka... ma povrchovou upravu, tim myslim, ze je vybrousena do hladka a leskla, takze se plnic pouzit nemusi... tak jsem koupil sadu ve skodovce a laknul sam... nicmene jak jsem sel nasazovat, tak jsem se trosku nasral... jak jsou tam ty tri "tycinky" do kterych zapadaji zobacky na krytce, tak tu prostredni mi ten sikony zlodej zlomil, takze ted to tam drzi jen na tech dvou, tak snad ji neztratim, kdyz budu ostrikovat treba na dalnici :(:( No nevím Míšo, řekl bych, že krajní jsou jen vodící a drží to na prostřední části... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 a co mam jako delat? to se musi menit cely ostrik co?... uvidime no...podle me to drziii...vydrzi to aji tlak, kdyz nehtama zajedu pod krytku a vytahnu ji s ostrikovacem Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak potom se jen občas podívej, uvidíš jestli vydrží. Já jezdil 3 týdny než znova upadla...dálnice, ostřikování, ale ok a najednou byla bez příčiny pryč. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky