Per Odesláno Březen 28, 2023 Sdílet Odesláno Březen 28, 2023 Zdar Chcem si sam doma vymenit platnicky a mam par otazok. Prva otazka skor na slovakov. Viete mi poradit dobry slovensky eshop, kde kupujete nahradne diely? Druha otazka je ohladom typu platniciek. Ked na espohoch zadam moje parametre, vyhodi mi rozne platnicky, opticky rozdielne , ale tvrdi, ze su vsetky pre moje auto. Napr: Brzdové doštičky / platničky pre SKODA Octavia II Combi (1Z5) 1.6L nafta 105 KS | Кúpte si lacno (autodielyexpert.sk) Ktore platnicky (typ) mam teda kupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Březen 29, 2023 Sdílet Odesláno Březen 29, 2023 Podívej se do kufru na štítek s kódy. Pak se to dělí takhle: KD 1K0 698 451 J KF 1K0 698 451 G 1 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 30, 2023 Sdílet Odesláno Březen 30, 2023 Jedna věc je štítek a druhá věc je, což v tom shopu je napsáno, který tam je brzdový systém - jestli TRW, nebo Girling. Většinou je na brzdiči znak. a případně vytáhnout desku a podle ní koupit nové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.