Přejít na obsah

divny zvuk zadek Octavia 2 4x4 FSI

cico86

Doporučené příspěvky

ahoj idem si po radu...dnes som po nalozeni auta plny kufor + 4 ludia v aute zistil ze pri neutraly dole kopcom alebo pri zaradenej rychlosti bez plynu sa ozyva od zadnej napravy divny dunivy zvuk...ked som vylozil vsetkych a zostali sme s manzelkou v aute samy a kufor prazdny tak auto je tiche bez pozvukov od zadnej napravy...po com ist??? robil som pred mesiacom komplet tlmice/ pruziny ulozenie/ gumy predok zadok ...vsetko uthianute na predpisane    Nm...gumy su vyzanene, pred rokom to nerobilo a ked som skusal aj zimaky tak rovnaky zvuk pri nalozenom aute...

a este dotaz: v otackach od 2000-2500na 4-6 rychlostni stupen sa ozyva tiez dunivy zvuk z predu a nad 2500 uz ticho...

auto sa mi snazi pomstit ze sa o neho staram :) a davam mu lasku co byvaly majitel zanedbal.

Odkaz ke komentáři

HONZA: tiez mam podozrenie na lozisko zadnych kolies...som na dovolenke tak to budem riesit za 10 dni ked sa vratim...tu HArdy spojku tiez som sa niekde docital..jak je to s vymenou zvladnem to doma ci musi do servisu??? pri vymene tam vsetko bolo este original diely a bolo vidno ze je to este povodne tak pocitam ze i to lozisko asi bude origo

NOXIK: jak mozu mat dorazy vplyv na hucenie od zadnej napravy??? ked sa robili vzadu tlmice a pruziny tak vsetky gumy a dorazy a prachovky sa vymenili a vsetko slo od SACHSu nech je to od jednej firmy a aby to na seba sedelo...

a vyfuk: mam BVX preto tam mam 2 vlnovce ktore sa robili na podzim a davali sa od zvodov az po stredovy diel komplet nove + trubka navarena...musim to prebehnut s golou ci sa nieco neuvolnilo prip. jak napojili stary diel vyfuku na novy tak ci sa neuvolnila spona..

Dikes hosi...snad to bude len nievo uvolnene 🙂

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...