eero Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte kde by se daly sehnat rozvody za rozumnou cenu? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 http://www.cc-autodily.cz/ mrkni tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 alebo www.skoda-dily.cz obaja su to ludia "odtial" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 jukni sem, těď jsem je měnil a bez problému http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=4139 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jelda001 Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Jo jo OB autodíly jsou asi nejlevnější origo díli na netu co jsem tak koukal levnější origo jsem nikde nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 KONTAKTUJ ČLENA "SEBO".ZA 3500 I S PUMPOU.ORIGO!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Tak pomalu zacinam schanet na "Cernouska" tez kompletni rozvody. Hledal jsem na Internetu a opravdu nejlevneji se asi daji koupit zde: Š OCT KOMPLETNÍ ROZVODY 1,9TDI 66-81KW - original Cena 3.490Kc se mi zda za kompletni rozvody mala, proto se ptam JSOU TO OPRAVDU ORIGINAL rozvody SKODA..? Neni to jen PERFEKTNI kopie..? Mate nekdo s temito rozvody ze shopu http://shop.obautodily.cz zkusenosti..? Koukam mar.cz je uz objednal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Nakonec jsem jeste kontaktoval clena sebo a ten mi na muj dotas odpovedel takto: Ahoj, já rozvody na TDI 81kW mám skladem. Ale je otázka co je originál, protože třeba já mám sadu za 2800,- kde jsou stejné kladky jako v krabici ze škodovky - tzn INA/Litens včetně šroubů a matic. A řemen je Dayco který se dává do origo sad spolu s řemenem Gates. V origo sadách na motor TDI 66/81kw se dávají řemeny pouze od těchto 2 výrobců. Contitech zase jenom na motory PD. A protože ty díly jsou v podstatě nakoupené tou nejkratší možnou cestou tzn výrobce - velkoobchod a pak už my, tak se ta cena dá stáhnout tak nízko. Ty origo sady co jsou na odkaze, se běžnou obchodní cestou nedají sehnat za míň jak 3800,- nákup - škodovka dává rabat 48% z jejich ceny cca 7400,- Takže pokud to někdo má, tak původ je trochu "černošedý" a já díly už dnes dělám jen ofiko. A nebo jsem zažil, že foto je origo a doané jsou ty rozvody jak mám já, s tím, že ti pak řeknou, že toto je od originálního výrobce, takže ne s logem, ale stejné díly, prostě přímo od výrobce. Já prodávám rozvody denně, píšou mi lidi na mail, o kterých jsem nikdy neslyšel, jen na mně dostali kontakt od někoho kdo u mně už nakoupil, prodávám na VW a Audi clubu a samo i na škodahome.cz. Ke všem dílům je doklad, takže jako z běžného obchodu a nezažil jsem za ty 4 roky co prodávám absolutně žádnou reklamaci, nebo stížnost na rozvody, nebo vodní pumpu, vše je od významných evropských výrobců, nebo výhradních (INA) dodavatelů do prvovýroby. Jen pro info, ať koupíš sadu rozvodů třeba od SKF, Gates, nebo SNR atd tak tam jsou vždy stejné kladky INA jen se sady liší cenou, INA je asi jediný evropský výrobce kladek rozvodů a ostatní je nakupují a dávají do svých sad. Stejné je to s řemenama 3 značky Dayco, Gates, Contitech se objevují ve všech sadách různých značek a je běžné, že třeba v sadě SKF je aktuálně Gates a za půl roku tam dávají Dayco a po nějaké době to zase změní, podle toho jak nakoupí a taky záleží jak který výrobce momentálně je schopen pokrýt poptávku thu a automobilek. Můžu ti nabídnout: Sadu 4ks kladek INA vč spoj materiálu ke kladkám + řemen Dayco 141SHX250HT - zesílený ekv orig 038109119M ............. 2800,- Vodní čerpadlo Hepu - výrobce Germany s kovovou vrtulí v balení vč. těsnění ................ 800,- Celkem tedy 3600,- Poštu mám za 120,- (jsem z Karviné) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Pro tu co jsou zvilky delat rozvody v autorizovanem servisu cena je fakt podezrele nizka, ale co by v te sade mnelo byt draheho? To jsou v podstate levne veci, jenze skoda servois je zauctuje trikrat vice. Nevym, rozvody bich vzdy delal v skoda servisu,protoze dostanu garanci na dalsih 80.000km. Ono totiz i originali znaji casto prasknout, takze vsadim na jistotu. Taklhle pres net usetris hodne-hodne. Cena podle mne odpovyda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 neví někdo v kolika km se dělají druhé rozvody?dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Mrkni zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ozvody&st=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 neví někdo v kolika km se dělají druhé rozvody?dík Druhé rozvody ? Jednoduché jelikož první by měli být ve 90tis. tak druhé ve 180tis. u druhé výměny musíš dát i novou vodní pumpu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Nakonec jsem jeste kontaktoval clena sebo a ten mi na muj dotas odpovedel takto: Zdar já jsem kupoval origo rozvody ve škodovce a musím potvrdit slova Seba kladky jsou inna a řemen jsem měl dayco takže no probléma člen sebo je velmi spolehlivý jinde bych už nenakupoval (ve škodovce to byly akorád vyhozené peníze) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Já beru jen od Seba.Naprostá spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 díky kucí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Zdravim všechny. Kucí, řekne mi někdo se 100% jistotou, kolik dílů (hlavně kladek) je v rozvodech v OI TDi 81 kW? Je tam řemen, pumpa-to je jasný a samotný kladky? Popřípadě foto na motoru, dík za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 urakve2: Fotky mas tady: "Černoušek" ala RS, Škoda OCTAVIA COMBI 1.9 TDI 81kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Díkes moc, takže jsou tam krom řemenu a pumpy dvě větší kladky a jedna menší, jestli tomu dobře rozumim. Pátrám takhle polopatě proto, protože jsem různě po netu našel "všelijaký" sady a neshodovalo se to. A když se někoho zeptáš, tak je každej "automechanik ze Škodovky", ale 100 lidí 100 názorů, znáš to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 O čem přemýšlíš a pátráš? Kontaktuj člena fora SEBO . Řekneš mu kod motoru-máš to v techničáku nebo napsáno přímo na motoru a ten ti dodá co potřebuješ. Samozřejmě přesný popis je v dílenské příručce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 O čem přemýšlíš a pátráš? Kontaktuj člena fora SEBO . Řekneš mu kod motoru-máš to v techničáku nebo napsáno přímo na motoru a ten ti dodá co potřebuješ. Samozřejmě přesný popis je v dílenské příručce. Jo, jo, po pátrání zady na fóru to tak udělám. Písnu mu a bude to. Kód motoru mam ASV, takže myslim, že žádnej problém. Zatim dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jo, jo,po pátrání zady na fóru to tak udělám. Písnu mu a bude to. Kód motoru mam ASV, takže myslim, že žádnej problém. Zatim dík. Tak tak napiš mu a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Jo to je běžná sada motor ASV 81kW napínací kladka převodní kladka vodicí kladka vodicí kladka vyšší řemen sada šroubů na výměnu eventuelně vodní pumpa U Seba myslím vše asi za 3600,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Jo to je běžná sada motor ASV 81kW napínací kladka převodní kladka vodicí kladka vodicí kladka vyšší řemen sada šroubů na výměnu eventuelně vodní pumpa U Seba myslím vše asi za 3600,- Dík moc, výborný, tohle jsem chtěl vědět jen tak pro svou informaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Druhé rozvody ? Jednoduché jelikož první by měli být ve 90tis. tak druhé ve 180tis. u druhé výměny musíš dát i novou vodní pumpu tak na mojí TDI 81kW 5/2004 měnili rozvody v servisu na 150tkm a je tento interval psaný i v SK. Do 200tkm jen Škoda servis pravidelně jak se má. Takže bych měl jít zase až ve 300tkm na rozvody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Tak rozvůdky od Seba už jsou taky na cestě!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tak tak napiš mu a je to Jsem hledal tady ve fóru člena Sebo a nic čéče. Tak jsem mu napsal na mail sebo.w@seznam.cz. Je to správně? Snad to klapne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Jsem hledal tady ve fóru člena Sebo a nic čéče. Tak jsem mu napsal na mail sebo.w@seznam.cz. Je to správně? Snad to klapne. skoc si na skodahome tam ho najdes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 urakve2: Urcite ti odpovi na Tvuj email. Ja jsem ho tehda, tez kontaktoval pres email... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Jasný, Sebo se ozval mailem hned ještě ten den, takže jsem to objednal a je to. Ještě ty rozvody udělat, se mi fakt chce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 urakve2: Koukam ze jsi z Chomutovska. Mam kontakt na hodne dobrou dilnu (specializace pouze skoda octavia) ve vesnici Velemysleves. Udelali mi komplet rozvody za 1000Kc. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.