Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Moc pěkná práce, je vidět že sis nechal záležet ! :palec: :palec: :palec: Kotouče se budou vždycky trošku více šolíchat než jak tomu bylo u bubnů, ale po zajetí by to mělo být v pohodě. Ručku určitě seřiď ze začátku na cca 5-7zub, po zajetí na 3-4 zub.

Mám skvělé srovnání bubny vs. kotouče vzadu: Občas jedu s taťkovu Octávkou, který má vzadu bubny a mám pocit že to vůbec nebrzdí. :rolleyes: Kotouče jsou moc fajn, tak ať Ti to dobře brzdí !

Upraveno uživatelem Martin_TDi
Odkaz ke komentáři

Kluci diky moc, jak pise Dakie uz jen ten vzhled je o 100% lepsi nez ty bubny :palec: Teprve mam najeto od vymeny asi 100km takze si to pomalu seda nozni brzda byla znat hned a rucku jsem dotahnul a je to mnohem lepsi :palec:Marto dotahl jsem tu rucku jak pises na cca 6-8zub zatim a dale pak uvidim jak se to bude vyvijet :)

Odkaz ke komentáři

Zavodník: a to co tam máš teď, to necháš smazat? Kdyžtak napiš Dakiemu a ten ti ten název opraví a nebo to nech celý smazat a založ si úplně nové vlákno a samozřejmě nemusíš čekat až po prázdninách, i sériová octa je krásná a pak postupně budeš vylepšovat ;)

MiR: sorry Mišo za OT ;)

Odkaz ke komentáři

Brzdy si Mišo sedají, je to o hodně lepší, ale jak jsou zahřátý, tak pořát povrzávají, sice ne tolik, ale povrzávají. Počkám ještě, třeba si to sedne a přestane to úplně. Zatím mám najeto jen cca 150 km :)

Jinak co brzdy u tebe, taky si to sedá, jak to brzdí a co ručka? ;)

Zavodník: to bude nejlepší, původní vlákno nech snmazat a začni pěkně od začátku :palec:

Odkaz ke komentáři

Zavodnik:OK tak to bude nejlepsi :palec:

Marto ja bych zkusil nahodit jeste ty moje pakny plus ten samostav za to nic nedas a me to nevrzalo jak budes chtit kdyz tak se ozvy :)No a brzdy brzdi,rucka o neco malo mozna lepsi ,ale zatim sem toho moc nenajezdil a oba kotouce se dost hreji ,ale kdyz zvednu auto na hever tak kola jdou krasne protocit myslim ze pistkama to nebude tam mam vse nove spis si myslim ze jak jsou nove kotouce a desky tak si to musi sednout aspon doufam ve stredu jedu na otocku beskydy a zpet tak pokud me ty brzdy neshori tak pak dam vedet :lol:

Odkaz ke komentáři

Dám tomu Mišo ještě čas a kdyby to bylo pořád stejný nebo se to začalo zhoršovat, tak bych si ty tvoje pakny vypůjčil :) . Jinak co se týká hřátí kotoučů, tak u nových kotoučů a destiček je to normální, to se ti může hřát klidně i 1500 km, chce to prostě víc jezdit ať se to obrousí :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...