MiR Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tak dnes umyto a nalestino a zitra rano hura smer Zamberk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tak si to tam Mišo s rodinkou užij , já snad příští rok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Diky Marto,velka skoda ze ti to letos nevyslo ale,zdravi je prednejsi a pristi rok pofrcime vsichni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Ahoj Michale, moc chválím křídlo vypadá super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Ahoj Vlasto, diky ty zijes? :D chtelo by to nejakej lokalni srazik neco budem muset domluvit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Mas to na zivo fakt pekny a to kridlo tomu opravdu slusi. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Taky se mi to křídlo líbí ale bohužel já laminát nesnáším a proto nevolím ani zástavbu z laminátu, natož kus lamina na 5tý dveře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Mas to na zivo fakt pekny a to kridlo tomu opravdu slusi. ;) Spooky1 diky, ale to vis kola a podvozek delaji auto a ja bohuzel nemam ani jedno tak jsem tam nejak nezapadal :lool: Jinak ja jsem obdivoval tve auto a suprove kola a muj mladej zase tveho Alfa :D kdes ho prosimte sehnals? mladej o nicem jinem doma ted nemluvi :) Taky se mi to křídlo líbí ale bohužel já laminát nesnáším a proto nevolím ani zástavbu z laminátu, natož kus lamina na 5tý dveře... to je taky jediny kousek laminatu co jsem si na auto dal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Ehm nechci brat iuze ale i origo skoda kridlo na mk1 je laminat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Dik Deko, tak to jsem nevedel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 MiR: Mam ho od svagrovy,kde jsem ho zachranil od kontejneru... :) A kola na aute mas,i kdyz pravda tochu mensi. ;) Jinak podvozek taky nemam zadnej nizkej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Ahoj Vlasto, diky ty zijes? :D chtelo by to nejakej lokalni srazik neco budem muset domluvit ale jo, pořád žiju :D nějakej srazík by to chtělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Ehm nechci brat iuze ale i origo skoda kridlo na mk1 je laminat :-) ehm, nechci brát iluze, ale já jsem kupoval křídlo na Octávii II face LaK origo ze Škoda autosalonu a byl to plast ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Precti si to jeste jednou a pak trapne odpovidej ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 :D aha, tak zkusí mi někdo nabídnou křídlo na OI za víc jak 2k, bych ho tím umlítil "laminátem" :D Ale jelikož jsem to nevěděl beru z5, jediný kus to bude tedy na mém autě.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Tak trochu pro oziveni meho vlakna vcera se konal mini srazek vyskovska a prijel za nami clen Sterny s pritelkyni pohodovy pokec i vecere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Jj pokec byl super ale ja to mám špinavý až se za to stydim ale ráno jsem to myl ale cestou po rozbourany D1 je to zas total špína navic jak do toho chcalo... mě se chce z toho brečet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Lado,nic si z toho nedelej tady je videt ze jezdis a oktula slouzi tobe a ne ty ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Jj pokec byl super ale ja to mám špinavý až se za to stydim ale ráno jsem to myl ale cestou po rozbourany D1 je to zas total špína navic jak do toho chcalo... mě se chce z toho brečet Zase tak špinavou jsi octu neměl, to jsi měl vidět za světla moji octu, protože předchozích 14 dní byla zapřažena do práce a nebyl čas ji umýt, tak je nahozená blátem a kde jakým bordelem , příště se musím polepšit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Ty tmavé barvy jsou rébus no :D jde na tom všechno vidět. Nejlepší je stříbrná,ta jen zešedne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Je to tak, tmavá barva je krásná, ale je na ni všechno vidět, stříbrná je opravdu na údržbu nejlepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Ty jo koukám, vy děláte nějaký Vyškovský srazíky OC? Tak se zkus příště ozvat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Ofeig: že se tak ptám, ty bydlíš poblíž Vyškova? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Ty jo koukám, vy děláte nějaký Vyškovský srazíky OC? Tak se zkus příště ozvat ;) jednou za cas nejakej ten srazik udelame jinak ted v sobotu je sraz v Prostejove dojedes? A stejna otazka jak Konny jses z okoli Vyskova? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Srázek ve Vyškově :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Moc pěkné fotečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Tak po delsi dobe ve ktere se nic podstatneho na me octuli neudalo krom vymeny oleje a filtru nahazuji par fotecek kterymi se zde zaroven se vsemi loucim :( protoze nastal cas prodeje a dnes si novy majitel mou uz byvalou Eleganci odvezl tak doufam ze mu bude jeste mnoho kilometru slouzit tak jako me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Co bude za nástupce ? O2 , O3 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Tak by me to zajímalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Marto,neuhodls nastupce bude F3 kombi Style plus uz je objednana cca 3mesice a jeste jeden to potrva uz se tesim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.