MiR Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 (upraveno) Ahoj tak i ja jsem se konecne dokopal k tomu abych vam predstavil tu mou octavii zakoupenou v prosinci 2009. Je to octavie 1.6 MPI 75kw MR 2002 barva seda zakladni metaliza liftback ve vybave elegance. Z vyroby mela 2x airbag,vsechny okna v elektrice,vyhrivane zrcatka,obe sedacky stavitelne,loketni operka,tmavy interier,ABS,ASR,klimatizace mech.,palubni pc,dalkove centralni zamykani,zaslepky zamku,zadni sterac. Pokud si jeste na neco vzpomenu tak urco doplnim. Pri koupi mela nalitano cca 99 723km aspon dle ukazovatele km na budicich a s porovnanim servisni knizky a dle predchoziho majitele :) Pro jistotu jsem hned nechal udelat kompletni rozvody,vsechny filtry,naplne a svicky.Tak snad na nejakou dobu bude klid. Jinak uz probehli nejake upravy:nova alu kola DEZENT dark V nejaka ta elektronicka a mechanicka zabezpeceni,leptani vin kodu na skla parkovaci senzory led osvetleni interieru led v parkovackach a SPZ led podsviceni vnitrnich klik led svetla na denni sviceni Pokusim se sem prihodit nejake to foto tak snad se mi to povede :) Upraveno Duben 4, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Osvetleni je pekne.....auticko je cele moc pekne...jenom mozna treosku veci kola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Osvetleni je pekne.....auticko je cele moc pekne...jenom mozna treosku veci kola... jj moje chyba :) nez jsem zacal cokoliv zde studovat tak jsem mel jiz objednano snad nekdy do budoucna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 tak dnes jsem namontil a zapojil led svetla pro denni sviceni tak jsem zvedav jak dlouho budou slouzit pry po dobu zivotnosti vozidla cha cha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 pristi tyden budu dodelavat osvetleni vnitrnich kli podle clena konnyho zde z OC foto dodam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 (upraveno) Ahoj, sice jsem ti autíčko už pochválil, ale zopakuju to ještě jednou, máš ho moc pěkný . Jinak vidím že denní světla už máš namontovaný, máš nějaký fotky? Asi se na ně někdy přijedu podívat osobně edit: tak než jsem to stačil napsat, tak jsi sem ty fotky dal Upraveno Květen 29, 2010 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 ahoj,pěkná slečna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Ahoj, sice jsem ti autíčko už pochválil, ale zopakuju to ještě jednou, máš ho moc pěkný . Jinak vidím že denní světla už máš namontovaný, máš nějaký fotky? Asi se na ně někdy přijedu podívat osobně edit: tak než jsem to stačil napsat, tak jsi sem ty fotky dal Ahoj Konny, klidne prijed jen dej vedet sms a diky za pochvalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 ahoj,pěkná slečna diky moc snazim se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 diky moc snazim se nebyl si na foru s fabií??nebo je to jen shoda nicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 asi shoda nicku ,ale mel sem stribrnou fabii sedan pred octou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Ahoj Konny, klidne prijed jen dej vedet sms a diky za pochvalu OK, určitě dám vědět, ale vidím to až na příští víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 OK, určitě dám vědět, ale vidím to až na příští víkend ahoj jasny taky mam tento vikend uz plnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 (upraveno) Mensi prutrz mracen minulej vikend v Prostejove u TESCA octa byla az po vyfuk ve vode Upraveno Červen 1, 2010 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 to je ale snizenicko, kdyz se i vyfuk potapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 to je ale snizenicko, kdyz se i vyfuk potapi prave ze neni ale jaksi kanal nestihal a stal jsem na miste kde se to hrnulo z celeho parkoviste rovnou do pole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Tady jeste posilam dve fotecky tech led svetel omluvte prosim kvalitu foto-mobil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Prosim poradi nekdo jakou barvou-odstinem natrit trmeny a bubny?? Jaka by se hodila?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Pěkná, pěkná. Chce to vidět i na živo :) O barvě na třmeny taky přemýšlím u svého auta a nevím, takže těžko řeknu návrh barvy tobě :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Jasny to chce nazivo domluvime se uz sem ti napsal SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Jak už jsme se bavili, ta barva bude trošku oříšek, bubny bych dal na 100% do černé, ale ty přední třmeny nevím, asi bych volil mezi RS zelenou, stříbrnou a další barvou, která mě zrovna nenapadá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Ahoj, na bubny je nejlepší černá, s tím souhlas a dopředu bych dal červenou, o jiným odstínu bych neuvažoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Ahoj ty bubny udelam urco cernou a predek je zatim tak padesat na padesat mezi cervenou a zelenou pokusim si dnes sednout vecer k pc a trochu si s tim pohrat a uvidim jinak diky za tip. Peto jak dopadla svice??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Fabku jsem měl taky modrou, původně jsem měl brzdy na zeleno, ale bylo to hodně nevýrazný, červená byla tak akorát, však zkus si to namalovat a uvidíš :) Svíca, jó to byla velmi povedená akce , selátko bylo libový, počasí super, nemělo to chybu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 garrett:tvoji fabču taky znám z kalendáře od vorlajze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Tak tak, mám ji tam holku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 nema nekdo ten kalendar v digi podobe taky bych se mrkl jak to vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Digi nemám, ale až se třeba jednou srazíme tak ho můžu vzít sebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 nema nekdo ten kalendar v digi podobe taky bych se mrkl jak to vypada já ne,ale pořád mi visí na zdi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 no to pocasi je letos opravdu hrozny snad to co nejdriv vyjde tak pristi vikend pada tak az pak a budeme uz ctyri :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.