Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

Pěkná barva pane :palec: Jinak předky udělej červený. KDyby jsi chtěl vědět jak to bude vypadat tak jukni ke mě do vlákna ;-) Myslím, že by tě to mohlo "přemluvit" :pivo:

Tak jsem jukl k tobe do vlakna a vypada to velice dobre ja jsem mel strach ze ta cervena se k te nasi barve okty nebude moc hodit ,ale ted vidim ze by to slo tak uvidime o vikendu jestli bude trochu lepsi pocasi a taky chvilku casu tak bych na to vletel no nechte se prekvapit :lol:

Jinak diky za pochvalu

Odkaz ke komentáři
Tak jsem jukl k tobe do vlakna a vypada to velice dobre ja jsem mel strach ze ta cervena se k te nasi barve okty nebude moc hodit ,ale ted vidim ze by to slo tak uvidime o vikendu jestli bude trochu lepsi pocasi a taky chvilku casu tak bych na to vletel no nechte se prekvapit :palec:

Jinak diky za pochvalu

Taky jsem dlouho rozmýšlel mezi zelenou a červenou,ale máš tmavé vnitřky kol a ta zelená tam hodně zanikne...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se vcera pustil do natirani tech trmenu po porade zde se Spookym1 a po nastudovani jejo vlakna a jeste podle rad i ostatnich jsem nakonec zvolil cervenou barvu tak posudte sami zde prikladam jen tak na rychlo par fotecek bohuzel jen z mobilu a jeste za zhorsenych podminek ,ale dnes odpol. to jeste vyfotim necim lepsim a k veceru dodam v lepsi kvalite :blink:

post-2299-1275645583_thumb.jpg

post-2299-1275645595_thumb.jpg

post-2299-1275645611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
VYPADÁ TO PĚKNĚ :blink: ALE KUP SI JEŠTĚ ČERNOU BARVU A NATŘI TĚHLICE......JSOU REZAVÉ JAK LIŠKA :)

Diky Razty, taky je to v planu ja jsem natrel dnes stejne jen jeden trmen abych videl jak to bude v realu ,ale myslim si ze to vypada celkem dobre.

Jeste prikladam par fotecek jak jsem slibil. :(

post-2299-1275668745_thumb.jpg

post-2299-1275668757_thumb.jpg

post-2299-1275668772_thumb.jpg

post-2299-1275668785_thumb.jpg

post-2299-1275668800_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsechny tak dnes probehl vcelku poklidny vylet do beskyd,pocasi super lepsi jsme si nemohli prat a zde je par cerstvejch fotecek co jsem vcera slibil :pivo:

Jinak to dnes byla takova prvni delsi cesta s oktuli a byl jsem velice prekvapen co se tyce spotreby: cesta cca 162km plus obcas klima spotreba dle palub. pc 6.2l a cesta zpet bez klimy a na spotrebu 4.9l :lol: P.S. Ve trech lidech,nenalozena a z velmi lehkou nohou :palec:

post-2299-1275775566_thumb.jpg

post-2299-1275775592_thumb.jpg

post-2299-1275775606_thumb.jpg

post-2299-1275776228_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...