MiR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Tak dnes jsem dodelal druhou stranu toho osvetleni kufru vyskytl se malej problem z uspanim řj k vuli malemu odberu energie. Vse jiz odstraneno diky rady Konnyho jeste jednou diky Marto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 je to parada :D neco podobneho mam taky v hlave, jak jsi tahal na druhou stranu 12V ? nebo od kud jsi vzal pokud jsi netahal z leva do prava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Vypada to super, moc se mi to libi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Vypada to super, moc se mi to libi :D Diky :D je to parada :D neco podobneho mam taky v hlave, jak jsi tahal na druhou stranu 12V ? nebo od kud jsi vzal pokud jsi netahal z leva do prava obe dve strany jsou napojeny na origo. lampicku v kufru ktera je na leve strane takze pravou stranu jsem protahl za tapecem dolu k rezerve pak pres celej kufr do leva az vzadu za rezervou samo ze pod kobercem a zase lavym tapecem nahoru k lampicce. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Jinak ty led pasky maji ze spodu oboustranou samolepku 3M ,ale bohuzel na tech plastech vubec nedrzi ani po odmasteni a zdrsneni smirkovym papirem tak jsem na to pouzil tavnou pistoli a vysledek je OK. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Mišo opravdu paráda :D , škoda že měl dneska Šarhan zavřeno... Během příštího týdne to ale chci mít taky hotový :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Luxusní světlo! To teď nebude p. Šarhan stíhat ani objednávat :-)) Jinak jsi to Míšo udělal naprosto přesně tak, jak to mám vymyšlený já, že to budu mít:-) Budu tam muset ještě něco přidat navíc:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 zitra tam du znova a zase ho o par oberu s tim objednavanim budes mit asi pravdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 To budeš mít pro sebe? Budeš ještě někam dávat? Kdyby jsi náhodou neuspěl, tak v Rami je mají taky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Peto, jeste chci nasvitit nozni prostor u ridice a spolujezdce nepojit to na stropni lampicky a nasvitit kastlik pod radiem a ten napojit na podsviceni budiku a na regulaci podsvitu tot asi zatim vse. No jeste mam objednany led parkovacky. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Peto, jeste chci nasvitit nozni prostor u ridice a spolujezdce nepojit to na stropni lampicky a nasvitit kastlik pod radiem a ten napojit na podsviceni budiku a na regulaci podsvitu tot asi zatim vse. No jeste mam objednany led parkovacky. :D To bude vypadat bombově :D , všechno budeš dělat bílejma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Jj vse bude v bile a jestli to bude vypadat dost dobre tak jeste nasvitim i zadni nozni prostor tam budu ale laborovat kam presne umistit ty led pasky protoze tam by to mohlo casem dostat na prdel aby mi to decka neukopli nohama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Zdar, tak jak jsi pokročil během soboty, přibylo nějaky osvětleni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj tak v ten patek jsem se pro ty ledky nedostal takze tento vikend z toho nic nebude stejne jsem byl v sobotu v hokne neboj jak bude pokracovani tak zase nafotim a dam to sem snad se k tomu pristi tyden dostanu no na tech fotkach nic moc lepsi je real doufam ,ze jak budem met nejakej sraz Vyskovaci tak se prijedes podivat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj tak v ten patek jsem se pro ty ledky nedostal takze tento vikend z toho nic nebude stejne jsem byl v sobotu v hokne neboj jak bude pokracovani tak zase nafotim a dam to sem snad se k tomu pristi tyden dostanu no na tech fotkach nic moc lepsi je real doufam ,ze jak budem met nejakej sraz Vyskovaci tak se prijedes podivat ? :P určitě dofrčim :D sem zvědavej jak to vypada v realu všechno, určitě bombasticky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 snad se nejak domluvime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 snad se nejak domluvime a do Hranic nepojedeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 a do Hranic nepojedeš? a kdy ty hranice jsou?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Má na mysli sraz v Hranicích na Moravě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 no kluci mohly by jste prijet aj na obed do DOLAN :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Má na mysli sraz v Hranicích na Moravě :-) Jj sorry Hranice velke H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj tak v ten patek jsem se pro ty ledky nedostal takze tento vikend z toho nic nebude stejne jsem byl v sobotu v hokne Ahoj Mišo, v pátek jsem se stavil u Šarhana a koupil jsem tam 40cm (2x20cm) toho LED pásku no a moc už mu tam toho nezůstalo, tak doufám, že pro tebe to ještě vystačí . Jinak pokud budu mít čas, tak bych je dneska namontoval taky do kufru (začnu nejjednodušším) a dal bych ke mě do vlákna taky nějaké foto. Dnes bych měl s kamarádem ještě měnit těsnění sání (co je na parozích), tak snad to potom už bude všechno v motorovým prostoru OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Ahoj Marto, ma jeste jednu civku a kdyby tak pockam az objedna ted stejne nemam moc toho casu . Dnes bych chtel striknout vnitrni zpetne zrcatko do cerneho matu tak snad se to povede foto dodam a k tobe do vlakna se mrknu ahoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Tak zrcatko kvalitne zalepeno-zamaskovano papirovou paskou a prvni vrstva striknuta k veceru striknu jeste jednu vrstvu a pak nafotim a hodim to sem jen doufam ze to bude drzet a ze se to nezacne loupat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Pokud jsi ho dobře odmastil, tak si myslím že to držet bude, na zrcátko se téměř nechytá, tak by to mělo být OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 tak jen tak na rychlo par snimku zamaskovani a prvni vrstva ted jsem dodelal finalni vrstvu a vypada to zatim dobre zitra nahodim foto az po nasazeni do auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Vypadá to opravdu super, ve finále to určitě nebude mít chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Šikovnej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 No jo šikula ani v nedělu si nedá pokoj :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 No jo šikula :o ani v nedělu si nedá pokoj :o Diky kluci, prave v nedelu mam tak trochu cas a klid na takovy upravicky. :( V tydnu i v sobotu porad sama prace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.