MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 já ne,ale pořád mi visí na zdi :) tak me ho ofot a posli fotecky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 příští week je přece svatba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 tak me ho ofot a posli fotecky :) jasně už jdu na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Čtyři auta - my dva, Konny a Richard, paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Čtyři auta - my dva, Konny a Richard, paráda :) jo jo presne jak pises se nam to tady rozrusta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Tak dnes jiz drive slibene foto podsvetleni vnitrnich klik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Zdarec kolego,moc pěkný kočár,na mne sice krátký ,ale gůůt ! Jinak bubny bych dal určo černé a na třmeny......za mne stopro zelená . Tak mnoho šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Ahoj zivocichu 7007diky za typ tak ty bubny budou na sto pro cernou a u trmenu zatim vyhrava zelena tak se asi o vikendu do toho pustim a hned dolozim foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Prosim poradi nekdo jakou barvou-odstinem natrit trmeny a bubny?? Jaka by se hodila?? Pěkná barva pane Jinak předky udělej červený. KDyby jsi chtěl vědět jak to bude vypadat tak jukni ke mě do vlákna ;-) Myslím, že by tě to mohlo "přemluvit" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Pěkná barva pane Jinak předky udělej červený. KDyby jsi chtěl vědět jak to bude vypadat tak jukni ke mě do vlákna ;-) Myslím, že by tě to mohlo "přemluvit" Tak jsem jukl k tobe do vlakna a vypada to velice dobre ja jsem mel strach ze ta cervena se k te nasi barve okty nebude moc hodit ,ale ted vidim ze by to slo tak uvidime o vikendu jestli bude trochu lepsi pocasi a taky chvilku casu tak bych na to vletel no nechte se prekvapit Jinak diky za pochvalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 podsvícení pěkné pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Diky, pomalu na tom zacinam pracovat jeste kdyby bylo vic casu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tak jsem jukl k tobe do vlakna a vypada to velice dobre ja jsem mel strach ze ta cervena se k te nasi barve okty nebude moc hodit ,ale ted vidim ze by to slo tak uvidime o vikendu jestli bude trochu lepsi pocasi a taky chvilku casu tak bych na to vletel no nechte se prekvapit Jinak diky za pochvalu Taky jsem dlouho rozmýšlel mezi zelenou a červenou,ale máš tmavé vnitřky kol a ta zelená tam hodně zanikne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Tak jsem se vcera pustil do natirani tech trmenu po porade zde se Spookym1 a po nastudovani jejo vlakna a jeste podle rad i ostatnich jsem nakonec zvolil cervenou barvu tak posudte sami zde prikladam jen tak na rychlo par fotecek bohuzel jen z mobilu a jeste za zhorsenych podminek ,ale dnes odpol. to jeste vyfotim necim lepsim a k veceru dodam v lepsi kvalite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 VYPADÁ TO PĚKNĚ ALE KUP SI JEŠTĚ ČERNOU BARVU A NATŘI TĚHLICE......JSOU REZAVÉ JAK LIŠKA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 VYPADÁ TO PĚKNĚ ALE KUP SI JEŠTĚ ČERNOU BARVU A NATŘI TĚHLICE......JSOU REZAVÉ JAK LIŠKA :) Diky Razty, taky je to v planu ja jsem natrel dnes stejne jen jeden trmen abych videl jak to bude v realu ,ale myslim si ze to vypada celkem dobre. Jeste prikladam par fotecek jak jsem slibil. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 No na normálne jazdenie dobrý motor a dobrá výbava = celkom fajnové autíčko pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 No na normálne jazdenie dobrý motor a dobrá výbava = celkom fajnové autíčko pane Diky ,akorat ta spotreba mohla byt malicko mensi :) to je to jezdeni po meste s tim uz asi nic moc nenadelam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Skvělá práce, ta červená barva k tomu autu a k těm kolům pasuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Ahoj Marto, diky nakonec jsem rad ,ze sem se rozhodl pro tu cervenou jinak zitra jedu do tech beskyd a vecer se budu vracet tak si myslim ze by sme se na tu nedelu mohli domluvit ,ale upresnime to az zitra vecer jak dojedu pres SZ cau cau. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 OK, tak si to tam užij a pak teda písni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 OK, tak si to tam užij a pak teda písni Diky snad to pocasi vydrzi ozvu se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 pěkné fotos užij si zítra Beskydy ;) počasí má být perfekt po celý week,tak bez obav :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Ahoj a diky certi :lool: urcite zitra vecer pridam nejake to foto z hor akurat nemam moc nalestino ;) nejak nestiham ale snad to nebude tak hrozny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 s fotkama se počítá ;) :lool: to tam jedeš tak soukromě?pěkný výlet teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 (upraveno) Jj jen tak s rodinkou jezdime tam kazdej rok na dovcu na tyden ,ale letos budem delat jen tak jednodenni vylety aby sme toho vic pojezdili Upraveno Červen 4, 2010 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 (upraveno) Zdravim vsechny tak dnes probehl vcelku poklidny vylet do beskyd,pocasi super lepsi jsme si nemohli prat a zde je par cerstvejch fotecek co jsem vcera slibil Jinak to dnes byla takova prvni delsi cesta s oktuli a byl jsem velice prekvapen co se tyce spotreby: cesta cca 162km plus obcas klima spotreba dle palub. pc 6.2l a cesta zpet bez klimy a na spotrebu 4.9l P.S. Ve trech lidech,nenalozena a z velmi lehkou nohou Upraveno Červen 5, 2010 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Pěkný fotky, počasí se taky povedlo, spotřeba parádní (hlavně ta na spáteční cestě je až k neuvěření), tak co víc si přát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 víc fotek nemáš???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 víc fotek nemáš???? ahoj mam dodam posleze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.