Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Miso a Marto prominte ale nejak dneska blbnu no :) :D ;) ;) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Omlouvat se nemusíš, sranda prostě musí být :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Tak ze jsi to ty Marťo tak si s tebou pripiju cerstve otevrenym Danskym Tubourgem :D Ale jinak bych si s chuti dal ceskeho cepa :) Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Kube v poho.aspon se clovek jednou za uherskej rok zasmeje :D taky bych si dal cepovany :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Nemůžeš mi např. přes mail trochu poslat na košt? :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) No ja doufam ze si ho vsici spolu dame na "malenkach" bo jak vy dacani z teho Berna nedovalite tak si vas najdu a natrhnu vam sandal vy dacani Nemuzu bo jsem ho ted dopil čeče Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Korva, toš to abysme dovalili, protože přes hobo nechcu dostat :smich: Nevadí, tak že bych si otevřel Plzeň? Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 teda kamaradum ani na kost neposles a sam to vychlemtas ze se nestydis :smich: Jo hochu nevim jak Marta jestli pojede ,ale ja jedu jenomze s tim kostovanim tam to nebude tak horky :( jelikoz jedu s rodinou takze pokec prohlidka a nejaka ta spanilka a vecer supky hupky domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak ted jste me teda nasrali dacani. Ja vam ty sandaly poslu do pole vy prdi. Nebudete zkusat jak to funguje. Ja mam jednani. A slunko tu sviti A jed jak ti rikam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) :smich: kuwa tady je tma jak v perdeli a signal zadnej ty prde jeden jo a jedu 120 Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak tak, tu je tma jak sviňa a já jedu 90, víc mi to nejede, protože za sebou táhnu Košťála na kole :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Herdek filek co to zkusak ogare Jedna je z vikendova basty a druha z dneska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Copak jsi měl dobrýho, v té plastové misce je zelí? A asi k tomu bylo nějaký maso že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 to je hnus fialovej velebnosti ja du blejt kuwa kdyby vam tam ta nafta blafla to by vsechno litalo jeste ze to neni benzin Copak jsi měl dobrýho, v té plastové misce je zelí? A asi k tomu bylo nějaký maso že? Marto to vypada na bramborak jestli se nepletu ze Kube? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Čéče Mišo to je dost možný, to mě nenapadlo , jinak jídlo ovoňaný naftou má asi něco do sebe Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Taky bych to vyděl na bramborák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Miso mas pravdu byl to bramborak a byl uplne mocmega super!!!!!!!!! Fakt se nam poved a :Marto fakt naftou nesmrde!!!!! Dnesni nadrze jsou dost dobre utesnene :P Jednou vam udelam hostinu az budete koulet bulvama vy bejci :( Konny: Vis prd co je dobre Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jo jo, vím že dnešní nádrže jsou dobře utěsněný, takže smrdět nic nemůže , jinak např. takový zelíčko s opečenou sekanou taky není k zahození ale bramborák je taky super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 A my meli ten brmoracek a k tomu masicko............ Mnam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 dal bych si bramboráček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 hmm pán si hezky ''žere'' :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 i dva a k tomu to cepovany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Neserte me volove bo se domluvime a ja vam je s radosti na "malenkach" udelam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 satrlot vy mi děláte chutě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 kuva jsem z vás dostal hlad a to už mám jít spat, protože ráno o půl paté stávám do práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 ted jsem hledel do lednicky a je tam kulovy no jo Marto neni nad to byt doma no a ten bramborak na Malenkach neni spatnej napad aspon je o duvod vic tam jet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Konny az o pul pate??? Ja vstavam ve 4h........... Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 začínám uvažovat o tom že bych jel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 ja vstanu az vstanu začínám uvažovat o tom že bych jel Kolage ty o tom neuvazuj ty uz jedes aby jsme se tam mi Vyskovaci nebali aby nas bylo vic tady z haneee :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.