Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Konny az o pul pate??? Ja vstavam ve 4h........... Jo jo, myslím že to stačí, když fakčit začínám o šesti Kolage: ten Michal ti to ale natřel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jo jo, myslím že to stačí, když fakčit začínám o šesti :( Kolage: ten Michal ti to ale natřel to jo to teda musím jet, aby ste se nebály 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 jak to tady procitam tak presnej jak Michal pise byl jsem v lednicce tam nic tak jsem zavrel a sel z5 k notbuku snad se kluci nebojite prijet černule vas ochrani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 ted kdyz jede cernule tak se nebojime prece jenom vas je tam prevaha :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 (upraveno) tak dnes slibovane foto :D ale dnes to byla fuska to sem nahodit :D Upraveno Duben 6, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Míšo hezký, brzdy dobrý, sloupky taky, jen ta maska něco mi tam chybí, možná dát i ten chromový rámeček do černa nebo do to zkusit celé potáhnout folií, ale já jsem ovlivněněj, protože u nás takhle jezdí s tou maskou jak máš teď ty už roky jednu bílá Felda a vždycky když ji potkám tak mě to praští do očí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Pěkný, ale jak píše Garrett, asi by to chtělo i ten chrom rámeček do černé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Peto, chtelo by to ,ale tou folii bych ten stribrnej ramecek nepotahl ani kdybych se pos..l :D asi to bude rukama mam to jenom zkusmo tu folii muzu strhnou za deset minut a pokud se rozmyslim ze to chci v cerne tak urco oba dva ramecky ,ale do laku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Uvidíš, třeba se k tomu laku narozdíl ode mě dopracuješ :D Potřebuju volno, doma nic nestihám, když už tak auto je v trapu, asi se říznu do prstu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 to by se spis mela do prstu riznout Barca ne ze bych to nekomu pral ,ale mel bys doma auto a pak i ty abys mel cas na ty upravy :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Baru nééé, dostane prostě do práce Fabču, žádný problém :D Jak dlouho jsi si s tou folií hrál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Pockej fabca uz je doma??? :D sloupky obe strany neco pres pul hodky a ta maska kdyz nepocitam rozdelani tak necelou hodku spis min ,ale je to ze dvou kusu z jednoho kusu me to neslo holt nejsu odbornik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Doma zatím je, ale vyřešený to pořád není Tu masku musím taky zkusit, snad v sobotu odpoledne, nebo v neděli, jsem zvědavej na výsledek :D Nahlodal jsi mě, musím se do toho pustit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 tak at Ti to vyjde o tom vikendu a at se dilo dari pak muzem porovnat vysledky nasich praci :D Peto a meli by sme se pomalu zacit domlouvat na nejakem tom sraziku Libor dojede sem do Vy. koncem dubna jak je ten tuning rikal ze tady bude uz v patek a na spani tak ze by jsme to nejak sfoukli jednim vrzem kdyz to ma tak daleko v patek o pul treti se ke me stavi Konny nepojedes zrovna tou dobou z prace kolem naseho ze by ses taky na chvilku stavil to nejak probrat?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Mám v plánu v pátek jít ve 14:00 z práce, takže jo, stavím se, můžeme to probrat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 ok tak nez vyjedes z prace tak me prozvon a ja budu cekat u garaze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Dobře, akorát nevím, kde máš garáž :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Michale urcite souhlasim s klukama ten stribrny rameček taky do cerna :D jinak pekny fotečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 vice v SZ :( Libore diky tak uz me zbyva jedine nekde na to vzit a nekrast :D :D nebo druha varianta vratit to do puvodniho stavu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 (upraveno) Míšo uprimne za me ta maska nee Sloupky a ostatni jo ale ta maska mi tam nesedi. :D Upraveno Duben 7, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Kube diky to byla jen zkouska jak by to vypadalo taky me to nejak nenadchlo folie pude dule necham akorat ty sloupky a dodelat okna a asi zatim koncim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Spis by byla zajimavejsi opacna kombinace. Kraj v barve auta a vnitrek cerny Si myslim ja. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Ahoj Mišo, tak jsem zkoukl fotky té masky a musím se bohužel přidat k ostatním, tzn. buď to sundat a nebo ji dát komplet celou do černé (no spíš ten chrom. rámeček dát do černé), takhle to k tomu autu moc nepasuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Marto jestli se mi o vikendu bude chtit a budu mit cas tak tu folii strhnu a vyzkousim jen ten stribrnej ramecek dat do matu jak tady radite a pokud to bude ok tak ten bych pak nechal striknout jinak zitra u me a prijede i Garrett tak to proberem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Myslím si, že když dáš ten chrom. rámeček do černé, tak to bude OK, no zkus to a uvidíš a zítra teda cca ve 14:20 u tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 tak dnes jen na zkousku cele do cerna zitra nahodim na auto a pridam foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Pěkná práce :) jsem zvědavej jak bude vypadat na auti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Michleo mas Matnou nalepku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Jj cernou matnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.