Garrett Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 ;) jo zajel bych ,ale porad pak za co koupit nove gumy?? :) A na co máme pracovní soboty? :) Já jsem taky momentálně v práci, za tuhle sobotu si něco musím pořídit na auto pro radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 sice malickost ,ale potesi to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 NICE :) , jak ti šla montáž, taky tak blbě jako mě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Marto montaz v pohode omotal jsem konec ten co cuci ven zlutou papirovou paskou na vetsi prumer a normalne jsem to tam nasrouboval je potreba trochu pri tom sroubovani tlacit dolu ,ale jde to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Tak to je dobře, že to šlo dobře, jinak jak to šlo mě, to už víš... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 parada žadne plastiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Miso ty puky super. Za to chvalim. A za ty cudliky centralu neutral´ :lool: Na Bubline jsou taky (nikdo at to nebere osobne) a kazdy je jinak vysoko a prijdou mi o neco širší a tim padem jdou spatne do tech plastiku na tapecu a jeden mi pri nasazovani prasknul, myslim tim ten plastik, takze ja ti nevim...... Vypadaj fajn ale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Kube tak prumer tech koliku je o nejakou tu desetinku mensi nez ty origo co tam byli takze v tapecu chodi ok a jak pises po nasroubovani a zamceni byl kazdej jinak vysoko tak jsem sedl do auta a zamkl se a oznacil jsem ruzne delky a srouboval odemykal a zamykal az jsem to vsechno sladil takze zatim vse OK uvidim jak dlouho :lool: jinak na tom Havexu to neber osobne jen Badys psal o neco vys kdyby nekdo vedel o nejakem srazu v tech terminech tak at da vedet jsem to mel spis napsat k jeho poznamce treba to bude nakonec jinej termin maj se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Miso ja to ani osobne nebral ;) ;) A jasne ze to kluci udelaj tak aby to pasovalo co nejvice lidem :P A kdyz jsi ty kolicky vytacel ven tak nebude pak porblem s tim,ze budou volne a budou chtrastit????????? Ja nechci byt detailista ale kdyz nebudou dotazene tak se preci jen budou za jizdy lehce trast a klepat o ty krouzky v tapecu........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 tak to by me taky sralo zatim nic nepozoruji a pri nejhorsim bych do toho koliku malinko kapl lepidlo mame v praci takove dobre gelove :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 No proste uvidis Miso. Ja jsmev nima v Bubline (a to neni moje auti) hodne zklamany. Ano vypadaji moc hezky ale v Bubline az za moc velkou cenu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Tak vcera konecne po dlouhe dobe jsem namontil vesacky do kufru a dnes jsem se pro zmenu rozciloval pri nasazovani gumoveho tesneni pod listu osvetleni RZ trochu nasili a trochu improvizace a dilo se nakonec celkem zdarilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 kde jsi prosimtě sehnal ty háčky? něco takovyho bych taky chtěl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 I já bych chtěl :) Kdo má ty vysypaný tašky pořád uklízet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 I já bych chtěl :) Kdo má ty vysypaný tašky pořád uklízet přesně tak :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 kluci prej sou to hacky OII sehnal jsem je u nas v autosalonu dle rady clena Konnyho cena jednoho kusu 146kc maji vetsi roztec der nez jsou pripraveny drzacky na kastle tak proto to mam prodlouzeny drevenym hranolkem dnes poprve nakup odzkouseno super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Mišo super, jak to těsnění tak i háčky, teď už se ti aspoň nebudou válet tašky po kufru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Marto to tesneni me dalo zabrat, az Ti to budu vykladat to se teda :) :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Jo tak to ti věřím, no budu se muset asi co nejdřív stavit a pokecat a hlavně to všechno obhlídnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Jo klido pisni a domluvime se a poresime zrovna nejakej ten srazek at se to hybe ku predu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 OK, ještě porozmýšlím kdy, ale co teď o víkendu, šlo by to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 no do dvou v praci - klasika ale odpoledne nebo k veceru by to myslim slo pravdepodobne budu dole v garazi natirat trmeny a prehazovat kola tak klido muzes hned te zapojim do prace :) ne delam si srandu nezapojim jo a nabiju notas a mrknem co a jak zrovna :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Pokud budeš chtít, tak ti klidně pomůžu, jinak taky budu muset přetřít bubny (trochu přes zimu zrezly :o ) a ten noťas, to je dobrej nápad, takže zatím jsme domluveni na sobotu odpoledne, ještě se domluvíme přes telefon :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 (upraveno) Michale: tesneni super podarilo se a mi te strasily :D hačky taky super tez jsem o nich uvazoval az do te doby nez me napadlo dat sitku takle a zadne tasky nelitaji Upraveno Březen 30, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Libore tak ohledne toho tesneni jste me strasily dobre samo ze tam nepasovalo musel jsem pouzit jen cast rozrezat a nalepit jen tu gumu do kola byl tam jeste takovej plast a ten prave nesedel tak jsem ho vyhodil no a ta sitka je moc sikovna asi ju taky poridim a zavesim na ty hacky nebo je tam nejake spesl uchyceni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Michale jeto prave uchycene karoserii kde mas i upevnene ty hacky umele :D.a sitka je origo :D nasel jsem to tak v přiručce tak jsem to sel vzkouset a je to super :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 (upraveno) Tak dneska jsem si dovezl kourove blinkry od Gerretta Peto diky za objednani :) Upraveno Duben 2, 2011 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Nemáš zač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 kurňa chlapi, já si je budu muset taky pořídit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 kurnik, za chvilku to bude mit i Kolage :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.