Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 nóóó, pěkný Míšo, jsem hodně zvědavej jak to bude vypadat na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak toto už je jiná liga, myslím, že toto už bude octě slušet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Me by se libilo cele auto matnou :):D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Me by se libilo cele auto matnou :D:D No Libore tak se do toho zitra pustim a uvidime jak to bude vypadat :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 ja myslel Michale že začneš u mojeho :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 u tveho by to byla skoda ,ale ja mam kazdej kousek plechu jinej odstin tam by to melo svoje opodstatneni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Hele Miso to vypada zajimave :D Uz mas tu fotku na uate??? A kde se ta folie da sehnat a kolik kostuje??? Ja porad nevim jestli matnou nebo lestklou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Kube mat. samolepku jsem mel metr od bratranka z tiskarny je to sirka 60cm a ma to v roli nevim kolik metru muzu zjistit a tady ted ty fotecky z dneska tak snad to bude lepsi nez predtim :D Tak hodnotte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Lepší to je, to určitě, jen mi to přijde takový moc obrovský na tom čumáku, ale na druhou stranu to nemůžeme mít všichni úplně stejný, že jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Dnes vecer jeste zkusim do VT dat ten stribrnej ramecek do to cerne a ten vnejsi nechat v origo barve :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 No tak ja ti zase nevim. Vypada to lip jak pred tim ale neco tomu chybi..... Treba pruh na narazniku nebo od masky az na kufr, nebo zrcatka v matu.... Proste me osobne to tam prijde takove osamocene a pak to jak pise Petr je tekove obrovske na tom cumaku protoze to tam samotne az moc razi Petre a neboj jen par lidi bude mit podobne udelane auta :D Asi tak xx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Hele Mišo ptáš se jak se to líbí nám, ale jak se to líbí tobě to nenapíšeš, takže líbí, nelíbí, co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Michale pěkny, jen mi to nejak nesedi asi by to chtelo kapotu do matne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 No na me je tam uz te cerne taky moc tady jenom takovej skaredej nahled tak jak to ma Peta a to asi bude finale akorat ze budu brousit a strikat folii proste neumim tak dobre nalepit jako Peta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 (upraveno) Mišo tak toto už je lepší než předtím, ale jak napsali ostatní, připadne mi to už zase moc velký na tom předku a takový osamocený (kdyby těch doplňků byl víc, tak by to bylo zase o něčem jiným)... Jinak to VT je nejlepší, takže dej do černé jen ten chrom. rámeček a bude to very nice :D Upraveno Duben 11, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 tak jak to ma Peta a to asi bude finale akorat ze budu brousit a strikat folii proste neumim tak dobre nalepit jako Peta :D Bára VT vypadá prostě nejlíp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Bara- cena za nalepeni?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 (upraveno) To se neříká :D Chci říct, že jsem byl upozorněn, že v žádném případě to nebude lepit znovu a kdyby ano, tak se nedoplatíš Upraveno Duben 11, 2011 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 no nic skoda tak to me nezbyva nez brousit,brousit a zase brousit a pak strikat atd. dnes jeste mala spionazni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 by sis Mišo mohl založit nějakou špionážní agenturu :D , ale vypadá to opravdu good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Ty jsi teda agent! :D Auto tam stálo asi hodinku a půl a neušlo tvé pozornosti Šikovnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Peto ja uz z toho asi blbnu jak vidim oktu uz cucim co by se dalo okopcit atd.. parkoval jsem o dve mista dal :D tak jak, kdy mam prijet na to lepeni za tou tvou sikulkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Někdo chytá lelky a někdo zase inspiraci :D Ptal jsem se a odpověď: nenenenene a nebo až v zimě a nebo až budou padat trakaře Ale myslím, že bych ji mohl nalomit, hlavně to chce dobrou folii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 ja to asi striknu tim matem co jsem strikal to zrcatko jeste me zbylo :D ale taky az se me bude chtit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Mišo zkus to nejdřív tou folií, za pokus to stojí a když se ti to nepodaří, tak pak až sprej a nebo mě ještě napadlo, ty nikoho doma nemáš šikovnýho? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Mišo zkus to nejdřív tou folií, za pokus to stojí a když se ti to nepodaří, tak pak až sprej a nebo mě ještě napadlo, ty nikoho doma nemáš šikovnýho? :D s tím se nedá než souklasit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 no dival jsem se na novej stribrnej ramecek kdybych to zase chtel vratit do serie a je to celkem ranec za kus plastu tak ma Konny pravdu asi budu muset doma poprosit a pujcit teplovzdusku a vrhnout se na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Finalni verze :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Nejhezčí verze :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Tak toto se ti Mišo opravdu povedlo, moc dobrá práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.