MiR Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 razeni packama u manualu? Az ted se na to divam sem to vcera nejak prehlid bo co :o Dnes jsem prehodil zarovky DIADEM do blinkru ktere nam objednal a dovezl Garrett. Peto diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Jajin: původně tam byl obyč. volant, ale Hush si pořídil novej z OII RS, který má ty páčky... Prý jde ale udělat úprava, že si těma páčkama bude moct přidávat a ubírat rychlost na tempomatu :o MiR: u tebe ty žárovky v těch předních blinkrech víc vyniknou, ale třeba se to časem změní i u mě a celkově byl myslím sraz super a doufám, že při jarním srazu nás bude víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 vsem jsou ty DIADEMY lepsi nez normal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 maji taky 21W jak klasika ,ale kdyz jsem je menil tak jednu jsem mel jeste tu origo a druhou DIADEM a zkusil jsem to a odraz na vratech garaze byl na tech DIADEMECH takovej vic do oranzova takova sitejsi barva mozna je to tim za ty origo zarovky kdyz jsem je vytahl tak ta barva byla takova oloupana takova tenka vrstvicka asi uz par let slouzili :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Myslím si Mišo, že u tebe to bylo opravdu tím, že starý žárovky už měly své za sebou, mě se totiž zdá, že blikají stejnou barvou jako ty obyč. (loni jsem kupoval nový) Jajin: tyto žárovky jsou jiný v tom, že při vypnutém stavu nedělají ten oranžový odraz (nebo skoro nedělají ten odraz), ale dělají takový duhový nebo namodralý, ale při zapnutí blikají normálně oranžově :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Myslím si Mišo, že u tebe to bylo opravdu tím, že starý žárovky už měly své za sebou, mě se totiž zdá, že blikají stejnou barvou jako ty obyč. (loni jsem kupoval nový) Jajin: tyto žárovky jsou jiný v tom, že při vypnutém stavu nedělají ten oranžový odraz (nebo skoro nedělají ten odraz), ale dělají takový duhový nebo namodralý, ale při zapnutí blikají normálně oranžově KDYŽ JE TAM OBYČ ORANŽOVÁ ŽÁROVKA , TAK SE TOMU ŘÍKÁ EFEKT VOLSKÉHO OKA TA DUHOVÁ VYPADÁ MNOHEM LÍP :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 ja nevim, me se moje oranzada libi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 se teda divím, že se ti líbí ještě oranžová - kámo, já bych to stříkl do žůžovoučké :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Dnes jsem prehodil zarovky DIADEM do blinkru ktere nam objednal a dovezl Garrett. Peto diky. Není zač, rádo se stalo :-) jajiN: jak píše RAZTY, jde o vzhled a duhová vypadá prostě líp :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 se teda divím, že se ti líbí ještě oranžová - kámo, já bych to stříkl do žůžovoučké :D :D :D :D :D Jinak MiRe moc pekna prace ALe nemas strach ze ti to nekdo ukopne???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Tak dnes nahodim par fotecek ze sobotniho srazu ve Vyskove. Dorazil Garrett,Konny,MiR,RichardD,Hush a David. :D A na radu prisla i mycka Garrett jak umyva :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Garrett jak umyva To by nebyl nas Peta Kube myslis ten osvit tech nohou vzadu?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Jo ten osvit vzadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 zatim vzadu vozim jen me dve deti a ty tam nohama zatim nedosahnou a jak me to ukopne nekdo jinej tak to bude facek jak maku :) ne snad ne mam to pridelany az vzadu na te trubce pod sedackou a stahnuty plast.montpaskama tak snad to neco vydrzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 facek jako maku to mě teda dostalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 MiRe takto preji aby ti to tam dlouho vydrzelo a nemel jsis tim sebemensi problem. Jen jak jsem koukal na jednu tu fotku tak jsem tam videl kabel vedeny ze sedacky pod B sloupek, to je napajeni a je to tam na porad??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Jj u tech B sloupku je prave to napajeni protoze sedackou sem tam posunuju dopredu i do zadu pri vysavani atd.. tak tam mam takovou rezervu je to jen docasne nez bude trochu teplejs pak to chci protahnout stredovym tunelem okolo radicky a pod palubku aby to nebylo videt nemam vytapenou garaz a nechce se mi tam zmrzat u tech B sloupku to bylo raz dva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 vcera jsem oktu protahl na vysocinu a zpet cca 200km a vse ok spotreba dle pc 6.6L dnes mala ocista po zime uz jsem se na to nemohl divat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Ted se dívám, ty jsi odlepil ty mračítka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Mračítka :-))) Že by ses chystal na normální mračítka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Nee nechystam se na normalni mracitka nejsou love nalepim zase samolepku a bude to jsem sundal pred technickou v zime jak bude teplejs tak to zase poresim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Tak to jooo, jinak budeš dávat opět černý nebo zkusíš sehnat folii v přibližné barvě tvého auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 no v barve by to bylo lepsi asi budu muset navstivit nejakou tiskarnu a mrknout co maji na sklade :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Takže pojedeš k nám do Iva zase na návštěvu? :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Takže pojedeš k nám do Iva zase na návštěvu? :-)) trefils to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Tak ode dneska mam na okte nove predni sklo to je zase super vyhled Sklo meneno u autosklo-Hleda kdyz jsem si pro auto prisel tak jsem byl mile prekvapen auto vysato umyty koberecky a palubka a tapecirung krasne nalesten a cele auto krasne navoneno takze velka chvala :D A jeste dnes vymenena baterka v klicku uz me to nechtelo jaksi poslouchat :) No a do tretice z cc- autodily u jELDY objednany puky audi TT tak pristi tyden se bude montit uz se tesim ;) Martin dal i slevu a supr domluva takze doporucuji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Tak ode dneska mam na okte nove predni sklo to je zase super vyhled Sklo meneno u autosklo-Hleda kdyz jsem si pro auto prisel tak jsem byl mile prekvapen auto vysato umyty koberecky a palubka a tapecirung krasne nalesten a cele auto krasne navoneno takze velka chvala :D A jeste dnes vymenena baterka v klicku uz me to nechtelo jaksi poslouchat :) No a do tretice z cc- autodily u jELDY objednany puky audi TT tak pristi tyden se bude montit uz se tesim ;) Martin dal i slevu a supr domluva takze doporucuji :D Tak to se mi jeste nestalo abych nekde přišel a mel auto vyčistene :D ale na okne mam taky dobance od kaminku musim to nahlasit.... a auto musim taky umyt :P jen cekam na to zrcatko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 (upraveno) Mišo, co jsi jim dal za úplatek, když jsem u Hledi loni měnil přední sklo, tak jsem dostal jen kalendář a škrabku na okna, interiér vyčištěnej nebyl, jen myslím byla setřena palubka od prachu :) PS: až budeš mít ty puky z TT na autě, tak mě budeš muset někdy svést, protože až je budu muset taky měnit, tak bych je chtěl taky dát, ale nevím jestli to nebude moc tvrdý... Upraveno Březen 7, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.