Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

to ani neříkej, že bude zítra pršet (tady na Vyškovsku to ale většinou neplatí :D ), jinak já jsem dneska auto umyl a zítra ho chci navoskovat, tak musí být pěkně ;) . Ty půjdeš do DODA? Chceš přejít na vyšší úroveň? Já jsem taky o tom DODU uvažoval, ale mezitím jsem si koupil druhou flašku Porzelacku, tak mám na 2 roky vystaráno :D

PS: Hush se neozval, tak pravděpodobně nepřijede... :D

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Já bych to nepřekládal, zas moc neprší (jsou to přece jen slabší přeháňky) a když jsem se díval na Seznamu na mapu srážek, tak kolem té páté už by tady nemělo pršet. No a kdyby to bylo zítra, tak by to muselo být dřív jak v 17 hodin, protože zítra jdu do práce na noční... :o

PS: já jsem včera auto umyl, ale naleštit jsem ho už nestihnul, tak snad mi to odpustíte, že budu tolik zářit jako vy :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak po delsi dobe musim opet oprasit me vlakno :D

Minulej vikend jsme prohnali oktu do hor tak posilam par fotecek. No moc toho casu na foceni nebylo tak aspon neco. Jinak pocasi supr a decka se vyblbli. A na okte krom toho ze uz taky nejsem mafian :ph34r: tak nic noveho :)

post-2299-0-56607200-1331585424_thumb.jpg

post-2299-0-97926900-1331585432_thumb.jpg

post-2299-0-97290500-1331585438_thumb.jpg

post-2299-0-98853000-1331585447_thumb.jpg

post-2299-0-86867800-1331585454_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

Pekne fotecky. Ty Mišo nejsou nahodou Visalaje v Beskydech?? Nemas to stosku z ruky???

Kube tak trochu z ruky jsou. Od domu az na parkoviste to mam presne 162km :) Ale s rodinou tam uz jezdime asi 20let hlavne v lete na dovcu a ted posledni dobu i v zime. To vis s takovou spotrebou jako mam ja si to muzu dovolit :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...